Äntligen

har jag lite tid för photoshop och bloggen igen!


Har dock haft superkul hela tiden då jag inte haft tid med att sitta framför datorn :)
Jaa, nu är det ju såhär va... att eeee.... jag typ har... asså ah... att jag  har...

SOMMARLOV I 78 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
WOHOW!


I Torsdags var det avslutning och det hela började i hörsalen på hotellet. Där satt vi i lite mer än en timme skulle jag tro och under den timmen hann vi se en hel del pris delas ut (i alla kruser ungefär), skolans egna Music Awards (2orna i skolan gör egna musikvideor och de får reda på top 3 genom att vi får se *piiip* Music Awards på en stooor skärm :D
Några underbara lärare och rektorn är tillsammans en kör och sjunger på tillställningar som dessa (kommer böla som en liten bebis när dom står åvanför mig i ljushallen och sjunger på studenten med champagneglasen höjda), så även det fick vi njuta av :) Sedan kom det då till det som gjort att jag inte kunnat slappna av till hundra på hela tiden...

Priset till Årets Rookie skulle delas ut...

(årets rookie = en person som gjort sig sedd. Har bra betyg är social och är glad osv... Ni får se omdömet sedan [minns inte vad det heter när man läser upp liksom "anledningen" till varför just den personen vinner... hjälp!?])

jag är nominerad...

En tjej och en kille blir årets rookiesar och det är 50% chans att jag blir årets rookie-tjej.

OCH JAG BLEV DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helevete när dom läste upp omdömet så såg man mitt hjärta slå där klänningen satt åt, mina händer skakade och jag lutade mig mot Tom (som också var nominerad fast för killarna). När dom sa mitt namn ilade det i benen och jag visste inte säkert om jag skulle kunne gå nerför trapporna och upp på scenen för att ta emot blommor, diplom (med omdömet) och priset som var 500:- på akademibokhandeln (passar en bokmal som mig alldeles utmärkt!). Men jag klarade det, och folk som visste att jag var nervös sa att ajg såg helt lugn ut :D woopwoop för mig!

Nämnde jag att mina händer domnade bort när jag kom tillbaka upp till min plats?

Det var stort och många grattade och jag och John (som blev årets rookie av killarna) blev fotade i fotostudion, så när vi börjar igen den 25 Augusti kommer bilden på oss hänga på The Wall of Fame :D HAHAHA!


anyway efteråt drog jag och ganska många i klassen in till TC där Tove fixade smasksmask åt mig, tess och malin (och sig själv förstås!). Vi köpte även mat :)

Sedan drattade vi tillbaka och förbi skolan och slog oss ner på en brygga vid ett badställe (som var proppat med folk).
Det var så sjukt mys och bilder kommer finnas i nästa inlägg och även under kategorin Bilder under inläggsrubriken "Avslutningen i bilder").

Sedan drogs det hem och jag tog det lugnt. folk kom och grattade med blommor och fick sms och sånt :D
Mamma bölade när hon läste omdömet och likaså farmor ^^ haha!
Sedan åt vi en festmiddag utomhus (premiär för i år) och sedan kom Malin hit och sedan Gustav. Vi proppade min mobil full med skön musik och gick ner för att möta Tove i centrum. Sedan drog vi till Statoil och köpte godis och gick sen vidare mot ett badställe, fast därifrån kom det massa studenter och jag träffade min gamla klasskompis Tessan (som jag ska picnica med på Söndag). Vi drog därför till Badholmen istället.
Senare fick vi dit Tom, Felicia och Rickard också. Vattenpipa för hela slanten (utom för mig och Rickard).
Felicia fick över 5 mer eller mindre packade studenter och det var fett trevligt :)
Orkar inte skriva mer nu för folk kommer ändå inte orka läsa ^^ HAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0