ett litet försök

till en bättre förklaring på hur man gör "affisch"bilder som jag fick en fråga om :)

Hum, det är i själva verket väldigt enkelt, men tänkte förklara i alla fall. Hoppas det hjälper! :)
Först öppnar jag den bild jag vill använda i affischen. I det här fallet är det en av bilderna på Malin när vi har hackat lök så hon skulle få sminket att rinna ^^
I det här fallet ville jag ha en svart affisch. Så jag öppnade en tom svart ruta som jag valde skulle vara 4000x3000 px.
Sen drar man helt enkelt in bilden i den tomma rutan (bakgrundsrutan). Det är viktigt att se till att alla lager i bilden (bilden på Malin i det här exemplet) är sammlade i ett, annars drar man bara in lösa lager och inte hela bilden i rutan!



Efter det klickar jag på Lägg till lagermask nere i lagermenyn.



När jag har gjort det målar jag med svart pensel runt kanterna på bilden på Malin så att dom suddas ut (annars ser man på kanterna att det är en bild man bara dragit in, vilket inte är snyggt). När jag är nöjd lägger jag till den text jag vill ha med det vanliga textverktyget.



Efter det minskar jag bildstorleken till 1500 px i bredd och sparar som JPEG (alla lager läggs då samman automatiskt! Ett bra tips är att spara en i PSDformat innan man sparar i JPEG. Man kan då öppna PSD bilden och ändra saker i lagren då dom intem läggs samman när man sparar i PSD!).

Såhär blev denna bild, som jag hade som exempel. Valde text ur Three days grace låt Riot :)



Inte den bästa kanske, men den fick duga att fippla ihop som exempel ^^
Hoppas det här hjälpte lite grann i alla fall :)

"Tänk att JAG fick såna skor!"

Idag var det en skön, glad och kort dag i skolan. Fick reda på mitt betyg i Svenska C och jag är jättenöjd. Fick VG på kursen med ett VG i skriftligt och VG PLUS i tal!!! Plus att läraren sa att jag borde sattsa högre för jag kan mer :) Jag är i alla fall som sagt jättenöjd då jag har fasat inför svenska C (eftersom den består mest utav tal oh jag blir vrååålnervös när jag ska prata högt inför en publik).

Sen drog jag och Maluuw till TC för att köpa lite stuff ;) Vart ett par klackskor till Malin, och det var där inne vi hörde kommentaren som rubriken består av. En liten flicka fick ett par jättelåga )miniliten klack, ursött), glansiga skor med en rosett på, och glad blev hon, haha!

Sen vart det ett nytt svart nagellack till mig och såklart ett lejon ;) haha! Nu senare på dagen har jag baaara chillat och ska nog fortsätta med det. Har lite ont i fötterna efter att ha gått i klackskor idag för första gången :D Så dom ska nog få vila nu genom att jag ska lägga mig framför en film med lite nybakad kladdkaka och rosablåflaskor (aka Saraflaskor) haha!


Impression

OOOOOOHMYGOOOOOD kolla in den här killen! Helt sjuuuukt grym på att immitera folk!!!
Har bara hunnit kolla Jack Sparrow och The Joker än, men av bara dom två är jag sjuuukt imponerad!

Jack Sparrow



The Joker



och för er som tror att han mimar


Svenskatal, check!

Idag vaknade jag lite sent, pratade med Toviseeen när jag väntade på mitt sena tåg... hennes var ännu segare.
Jag har blivit bättre på att prata i telefon, duktig flicka!

Kom lite sent till engelskan, var duktig. Hade matte, var dålig med jobbade på. Prov imorrn och jag är köööörd! :( Hej G i Matte B!
Efter lunch var det historia och även här ar jag duktig. Läste igenom mina faktahäften om Gustav Vasa, sjukt segt men ska skriva en fördjupning om honom så det var ju bra att jag kom igång :)
Efter det var det dags för att hålla svenskatal. Ett hyllningstal.
Mitt var till Tove och Malin. Ett studenttal. Var lite för nervös, but atleast i did it!
Jag och Georgii har kanske parkinson. We dont know liksom... men kanske!

Efter skolan drog jag, mamma och pappa och köpte ett par klackskor till mig!!! :D Så inte min stil, men jag är sjuuuukt nöjd och det känns rätt bra att veta att man har ett par :)
Fick även boken Ondskan av mamma. Älskar filmen men har inte läst boken, och jag har varit lite desperat efter något bra att läsa nu på senaste. Så jag hoppas Tom & co, har rätt om att den är asbra :)

Nu ska jag plugga matte :( Wish me luck!

30 timmar

Nu har jag varit vaken i 30 timmar. Är helt yr. Ska sova strax.
Stress stress stress!

Grattis Faster iaf :) <3

Har nu nästan bestämt mig helt för vad jag ska ha för individuella val i trean. Foto B oh Foto C, rätt och slätt!

Måste få tillbaka fotolusten!!! Nu, sova!

still at school / Bild

Ännu ett affischförslag!


at school / Bild

Sitter och jobbar lite mer med affischen. Hittade en gammal bild på mig i en av mina mappar. Redigerade den lite snabbt... ska lägga till skoltexten och grejerna på den nu, och spara som alternativ.



Shit vad blondt hår jag hade! (miss it!!!)
Halvsoft dag i skolan idag. Massa om individuella valen inför trean, så det blir nog rätt chill.
Tur med tanke på att jag inte sovit något alls inatt! Kollade på klockan 05:10... gick upp 06:00!
Ikväll blire hem till kusinerna också... faster fyller år :)
Sen blir det direkt hem och plugga. Sova ska jag göra inatt är planen!

Shut up and let me go / Bild

Blev inget gjort på Svenskatalet idag... illa. Ska nog sova strax så jag orkar med morgondagen.
Godnatt!


Omredigerad / Bild

Fick lite tips om hur jag skulle göra om bilden i inlägget under. Eller... det var mer att den skulle bli ännu fränare utan blomman och för att avra ärlig vet jag inte varför jag satte dit blomman, så jag tog bort den ^^
Så hör kommer den igen :)



Idag vaknade jag runt halv 3 ungefär. Undrar hur fan jag ska komma upp till skolan imorgon... hum.
Sitter i vilket fall som helst och lyssnar på Milow - Ayo technology, sjukt mysig låt! Ska försöka skriva lite på mitt svenskatal också. Kanske till och med plocka i ordning lite i rummet... och sen vill jag se en film också.

Hoppas ni alla får en fortsatt bra Söndag :)

Wierd / Bild

Ah... bilden är wierd.


Feezt

Igår var det fest hos Emilia igen. Kom massor med folk, och många från skolan.
Jag hade skitkul större delen av tiden och jag och Malin var ruggigt party ;)
Efter ett tag blev vi dock "mätta" så vi gick och satte oss på golvet i tvättstugan, där vi snabbt avverkade några timmar med skitsnack... haha!

Halv 3 gjorde jag, Malin, Robin och Emilia pizza och såklart satt vi och Rickard inne i tvättstugan och åt xD hahaha!
Som ni kanske redan har gissat sov vi även där inne, haha! Idag är jag mör, dels efter att ha sovit på ett iskallt stengolv och dels efter boxersizen på gympan igår. Ajajaj, men det är smällar man får ta :)

Har vart och handlat med mamma och pappa och med mig hem fick jag tre nya filmer. Har sett alla minst en gång, men det är filmer vi inte har haft hemma. Om en pojke, Cuyote (?) Ugly och en Ace Ventura fick det bli!

Fotade ltie igår medan jag väntade på att tiden skulle bli lagom till att gå ner till bussen (med en PanPizza i innerficka, haha!)


Tove my hero

Okej, jag har verkligen inte haft något att blogga om idag, men nu... halv 1 på natten är Tove skön.

Så jag måste vara töntig nog och slänga upp det här! (hon kommer hata mig nu, haha)



Jadu, ibland får hon allt till det (jag är väldigt lättroad och älskar oväntade kommentarer!)

och något mer jag älskar är bilden som ni kanske ser, haha!

Roooomservice!

Ni anar inte vad som hände när jag var ute och gick med hunden nyss. Roomservice bilen körde förbi mig!! :D cooooolt! ;)

CHECK THIS OUT!

Okej, den här videon visade pappa för mig nyss. Titta på och lyssna noga på videon. Lägger du märke till något konstigt eller några konstiga ljud?
Ja... se hela så får ni veta vad jag snackar om! Fan va lurad man kan bli, helt insane :D


Busy

Sorry för dålig uppdatering!

Har varit jättebusy med skolan som rullar på för fullt, bloggdesigner och såklart andra roliga saker också :) Så som MatTove på fb tillexempel ;) hahaha. Får la hoppas att det blir en snygg uppföljare på Fredag!

Nej nu ska jag rusha vidare, middaaaag! puss

Time to pretend

Indianer... visst är dom häftiga? Jag älskar indianer.

Bild ifrån Google.se

Idag drog jag, Tove och Malin till TC efter skolan. Jag skulle leta efter ett par högklackade (!!!!) skor, som jag ska få av farmor om jag hittar nåra :) Dessutom skulle jag köpa ett långt svart linne och sen blev det en snygg tisha från Gina också :) Malin uträttade viktiga ärenden och Tovis var shyrre och hänkade som sällskap, blev inget kollande riktigt.
Nu har jag precis kommit hem. Ska strax gå ner till centrum och kolla skoaffärerna där och kanske även efter en lång klänning/t-shirt sak. Usch, ut i snöslasket igen :( Jaja, nog bäst att jag sätter fart och börjar röra mig neråt nu så jag hinner hem och plugga.

Redovisning av olika högtider imorrn på negelska. Mmmmh, hur nervös!? :(

Mina fina blå

Övade på att fota lite såkallade "produktfoton" idag. Första gången och det blev väl inte direkt som jag ville, men övning ger färdighet så det är bara å käpma på :)


mina kära blååååa Triwaklocka <3

Bra helg!

Halllåååå! :)
Ojsan vilken dålig uppdatering det har varit den här helgen, men jag har inte haft tid tyvärr. Fullt upp!

I Fredags hade jag en helskum dag i skolan. Åkte dit på morgonen och gjorde ett glosförhör, sen åkte jag hem igen (var i skolan i 20 minuter!!) och sen tillbaka till skolan lite senare och ha en hård badmintonlektion (jag har FORTFARANDE träningsverk i rumoan och i baksidan av låren!).

Senare på kvällen drogs det med klasskompisar (+ Cash, skitkul att hon föjlde med! Sen kom även Alvaro med två kompisar, också det väldigt kul!) hem till Emilia på fest.
Vaknade på mattan som jag och Tove gått och lagt oss på. Satte mig upp och tittade ut. OHMYGOD vilken utsickt över vattnet!! Härligt.

Sen tog vi bussen hem, sen sooova jag hela dagen. Vid 21.00 befann jag mig på bio tillsammans med Malin och Tove. Vi skulle ha sett Twilight, men vi orkade inte åka ända in till stan, så vi tog oss till en bio lite närmare oss och såg Benjamin Buttons fantastiska liv. Lång, kanske lite seg men väääääldigt fin! Inget jag ångrar :)
Idag sov jag fram till två. Ska be mamma köpa en Ben&Jerry glass åt mig så jag kan smaska på den medan jag pluggar.

Hoppas på att få lite bilder från festen så jag kan slänga upp någon eller några här :)

Union Square

Skum skoldag idag. Släpade mig upp vid 7. Var i skolan 20 mintuer och gjorde ett glosförhör. Åkte hem igen. Var hemma och chillade och åt. Böt om till gympakläder, åkte till skolan och hade en kort badmintonlektion - faktiskt kul!

Och nu sitter jag här hemma igen. Ikväll bär det av på fest med klasskompisarna :) Blir nog nice!
Sitter och halvglor lite på TV och hörde nyss en låt med Union Square som jag tänkte slänga in här :) Så here you go!



Förstår vad Malin menar med att bli kär i detaljer nu, jag fastnade för detaljerna i den här videon. Ett exempel är gitarristen, till höger i bilds, karatespark i slutet! Höhöhö

Pictures


Ledzen Malin



Klad Malin :D Woah, den här bilden är så söt! :)

wuuut?

Mygod, idag är det tomt så det ekar i den här bloggen! Lite småtråkigt sådär :/

Hur som helst, ska redigera en till Malin-fejk-gråter bild, så slänger väl upp den här snart :)

Alone i break

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag gick ut och sprang efter att jag kom hem ifrån skolan (räknar med massa träningsvärk imorrn då jag hade lite i låren idag efter gårdagens runda) och sen lite senare somnade jag :S Not good!

Aja, dagen har ändå varit lyftande. Jag och Tess visade vårt reportage och Robert sa att det var lyftande för våra betyg, så jag håller verkligen tummarna för MVG i rörlig bild A!
Sen har jag även fått veta att jag fick VG i Webdesign B, och det är okej för mig.

Idag höll jag även mitt argumenterande tal i svenska, dock endast inför Tom, Robin och Simon (plus läraren Fredrick) och det gick väl okej. Läraren verkade gilla det och jag fick beröm för att jag aldrig sa "öööh, eeeh" och liknande nångång, och eftersom jag var så nervös så känns det väldigt bra :)
Håller tummarna för ett VG på det talet, hade ett lite för kort tal, men det kändes som om det räckte sig upp till ett VG iaf :)

Eftersom jag inte har redigerat nått idag eller så, så langar jag upp en låt istället. En KoRnlåt jag inte har, men som jag hört på youtube nån gång för ett tag sen. Riktigt nice faktiskt :)




KoRn - Alone i break

i skolan

Sitter och letar efter fakta om Halloween. Hur den firas här och i engelsktalande länder typ. Går lite halvbra ^^

Tänkte slänga in en till utav affischerna jag gjorde på grafiskan, så here you go! :)
(kvallan på bilden kanske inte är den bästa då jag förstorade den ganska mycket för att slänga upp den här!!)


Stackars Malin som fick skära lök så tårarna skulle rinna xD Meningen är att hon ska se glad ut på ena sidan och ledsen på den andra, som om hon fejkade att hon var glad på dagen, fast egentligen är hon jätteledsen liksom. Kanske lite svårt att se då hon är röd i båda ögonen av löken xD haha!

Skön reklam

Hahahaha, stämmer den inte ganska bra eller? ;)
Älskar det hesa "mans"-pipet i slutet när man ser killarna på långt håll xD



Jag lyckas fan alltid få heldille på reklamer som har med alkohol att göra xD Är det inte låten som är bra, så är reklamen kul eller så är reklamen snyggt gjord... jag säger då det ;D

Kul

Ojoj, vad kul att så många gillade bilden! :) Ska redigera en till "liknande" bild, som jag tagit till en liknande affisch, lite senare (om jag hinner). Måste skriva klart mitt svenskatal som jag ska redovisa imorrn först! suck... är redan trött på att plugga!

Menmen, det är bara å bita ihop och köra på! :) Läste nyss den här på tjuvlyssnat, och jag kan ju säga att jag skrattade högt för mig själv trotts att det bara är jag och hunden hemma ^^ Skönt att få garva lite när man känner sig stressad.



Tagen från tjuvlyssnat.se

Hahahaha, stackarn! ;) Nej, nu måste jag sätta fart så att ptalet blir klart. Ska hinna med en matteläxa sen också kom jag på :/

Same picture

Samma bild som jag la upp tidigare idag. Då satt jag dock på lektion ch flamsade med Tovisen (som faktiskt, precis som jag skrev, fyller 19 idag! :) Gratttttiiiiis Tosseeeen <3 hihi). Jag tänkte därför lägga upp bilden igen, och förklara vad det är :)



Det här är ett utav mina affisch förslag i skolan. I kursen Grafisk Kommunikation B har vi fått i uppgift att göra affischer med temana "rädsla", "ensamhet" och "droger" och det här är min blandning mellan "rädsla" och "ensamhet" typ. Det är en ledsen person som behöver någon att prata med helt enkelt.
Personen på bilden är jag. Det var i sommras när jag skulle tvätta bort sminket, och jag gillade det utsmetade sminket tillsammans med det mörka håret och den randiga tröjan, så jag tog en bild på det helt enkelt :)

Det är jag faktiskt ganska glad över då detta faktiskt är en utav dom få bilderna jag verkligen gillar utav mina egna bilder. Och det är nog ännu mer sjukt att jag gillar att det är jag på bilden, for once! Jag tycker alltid att jag blir ful på bilder, men den här gillar jag faktiskt :)

Jag ska skriva här sen OKEJ!!!!



Wohööööw, tove gillar meeeest! OCh hon fyller 19 idag jaaaao, och har kryckor och en iphone så passareeeeej :D:D:D:D:D

Galenskaparna

Bilderna som jag och Malin tog igår blev jag faktiskt nöjd med. Stackars Malin fick hålla lök framför ögonen så tårarna flödade och kletade ut hennes smink. Duktig var hon i alla fall :) Ska strax redigera några av dom (eftersom jag behöver dom till Grafiska-lektionen imorrn), men först ska jag ta en promenad.

För övrigt hade jag och Malin en väldigt skön kväll igår, såna borde man ha oftare! Vi chillade, kollade film, åt kladdkaka och fotade ju som sagt :)

Idag vaknade jag vid 2 (wtf?) och vid 3 skulle vi vara hemma hos kusinerna, då min morbror fyller år idag :)
Myspys!
Jag och kusinen satt iaf och kollade på lite Galenskaparna-klipp på youtube, och det här är fan min favorit, speciellt friståendet i slutet!
"han gör blandade småhopp!" xD HAHA!



Tack för kommentarerna om den nya designen förresten! Kan hända att den är konstig när man tittar i Explorer, eftersom den är gjord i Firefox. Såg på kusinens dator att menyn hamnar längst ner på sidan osv :S

Ser designen wierd ut för er med? Menyn ska ligga till höger i bilden, bredvid inläggen!

NY DESIGN!

Wohej, tack vare 3 stycken (Maddie, Malin och Amanda) slängde jag upp den nya designen redan nu. Det kliade verkligen i fingrarna när man fått nice kommentarer om den (och för att vara ärlig så var jag verkligen trött på den andra xD)

Nu sitter Malin (som är här) och leker med min fjärrutlösare, egobilder is the shit ;) hahaha!
Vi har fotat till våra affischer i grafisk kommunikation. Mycket utsmetad mascara och en massa tomma öl och spritflaskor avr det häääär! ;) Några bilder kanske redigeras och slängs upp här så håll utkik :D

Design?

Nu behöver jag lite hjälp. Tycker ni jag ska behålla den designen jag har nu, eller ha den www.testarbloggdesignen.blogg.se som jag nyss har gjort?

Spice girls

Ååååh, igår när vi hade ljudmedier så skulle vi sitta två och två och lyssna på ett radioprogram en timme. På den kanalen som jag och Ubbe blev tilldelade spelades Spice girls låt Wannabe, och damn it - Dom är back in my life ;) HAHAHA!

Därför får ni låten med en lite roligare video, sjukt sköna killar ^^ Vänta bara till slutet då han i rött "sjunger" högt xD


first day of school

jaha-ja idag var det tillbaka till skolan som gällde. Det är egentligen inte så hemkst. fina klasskompisar och en frymt soft skola med skön stämning gör det hela så mycket enklare! :)Idag skulle vi dock, enligt våra nya scheman, ha sovmorgon till 10. Men jag och Tess var bänkade i en avid redan vid 8.30. Reigering av vårt Reportage både innan och efter skolan. fan va vi är duktiga!! ;) Hoppas som fan på att vi får MVG nu när vi gör extra för att bevis att vi är värda det!!

Aja, på lunchen drattade jag och Maluuw till TC och åt mackor på ett fik. Mycket mysigt :) Och kameranördar som vi är lycjades vi såklart göra egna fisheye linser av glasen ;) hahahaha!

Nu på kvällen drogs det ner på lite fika hos farmor som fyllde år :) Mysigt! (synd att det är så stört kallt överallt bara!!)

Anyway... nu måste jag skriva lite på mitt svenskatal... wish me luck! :(

Kameragrej

Wohow, inte nog med att jag fick ett teleobjektiv i julklapp, nu har jag även fått hem fjärrutlösaren jag köpte för nån vecka sen!
Fick i och för sig hem den för ca 3 dagar sen, men har inte hunnit fota den ;)



Än har jag inte hunnit fota något med den, och på den här bilden kollade jag inte inställningarna. Hermf... får hoppas att man får mer tid över till att fota snart.

Jereme Rogers

Hihi, har fått en liten thing för skatearen Jereme Rogers. Hahaha *fnizz* :D ;)




Tänk om man kunde skatea sådär liksom!! DRÖM

Sheckler

Typ något utav det bästa med hela Life of Ryan är det här:



såååå snyggt!

blixten

Nu har jag laddat upp designen jag gjorde här om dagen, på kusinens blogg.
Kolla in på www.bflash.blogg.se om du vill se den :)

Idag har jag mått ganska dåligt hittills, och haft en rätt jobbig huvudvärk. Men jag har gett mig fan på att jag ska glo film med nåra i klassen idag, så jag TÄNKER inte må dåligt längre och så är det med den saken!
Har inte hunnit fota nått på länge så kan därför tyvärr inte langa upp nått som ni kan glo på tills jag kan uppdatera nästan gång... men snart ska ajg väl kunna ta mig ut på en vända med Mårten iaf :)

Kli i fingrarna

Åh, nu har Malin gjort en ny snygg design... och det kliar verkligen i min fingrar efter att göra en ny jag med. En bred en... och den här gången ska jag FÖRSTÅ varenda lite kodsnutt... och kanske ta lite tid på mig när jag gör en ny header?
Och en sak som man ser på många fotobloggar nu är att man har exempel på sina bilder i headern... humhum...

dock kan jag inte få bort Cash kommentar och uppmaning, sen jag gjorde den här designen "ha kvar den här ett tag nu", eller liknande. Så det tar emot lite grann ;) haha! Menmen, kanske börjar pilla lite på en i alla fall... who knows?

Dessutom har jag en lite fotorelaterad överraskning (egentligen bara ruskigt kul för mig, eftersom det är en sak som jag kan använda och som jag själv har betalat för. Dessutom kommer jag kunna ta bilder som jag har varit ruggigt sugen på att ta nu ett tag, hihi!)

Hemlig tomte

På julavslutningen i skolan hade min klass "som vanligt" Secret Santa, vilket innebär att man drar en lapp och det namnet som står på den, ska man köpa en julklapp till. (meningen är att man inte ska veta vem man får en julklapp från, men det håller aldrig ;) haha!)

I år skulle jag köpa till Robin, och han fick det här av mig:


En gosedjurs-älg men en kattnos på, haha! Folk fattar nog inte riktigt, men jag och Malin hade dökul när vi köpte den xD hahaha! På den lilla skylten står det "Är det KatteN?"

Staden

Var i stan med Tovisen idag. Det var fett nice! :) Första gången som jag känner mig... lugn? Brukar alltid känna mig stressad och irriterad. Men jag hade kul och det var inte så mycket folk. Soft!

Jag åt ceasarsallad, hihi <3

Jag köpte faktiskt tre tishor och en bandana (att ha runt halsen). En olivgrön blev det :)


En vanlig, brun tisha som satt ihop med en vit tisha.


Den vita tishan som jag behövde ha för att ha under min "kostymväst" :)


Svart tisha med grönt tryck på :)

Bloggdesign

Har precis gjort klart en bloggdesign åt min kusin som börjat blogg igen :)
Har inte hunnit lägga in den på hennes blogg (bflash.blogg.se) än men om man vill kolla den (hela designen) så finns den på testarbloggdesignen.blogg.se just nu :) Imorrn bär det av till stan. Ska bli skönt att komma bort hemifrån lite. Får hoppas att jag håller lösare i pengarna än vanligt (är så sjukt snål!!) och köper nånting nu när det är rea!
Usch, ska upp redan vid halv 11 imorrnbitti för att ta halv 12 tåget.... hemska tanke! Menmen... det är bara å bita ihop. Kul att träffa Tove ska det i alla fall bli! :D får väl som sagt köpa en powerade eller nått å gå och smutta på om jag blir alltför tröttis ;) hahaha!

Här är en bild på en del av designen iaf :)

1 / Bild

Det här är en av dom första bilderna jag tog när jag fick min systemkamera. Ni får den oredigerade och den jag redigerade lite lätt alldeles nyss... vilken gillar ni mest? Jag kan inte bestämma mig xD


Orginalbilden, helt oredigerad!


Samma bild efter väldigt lite redigering!

Back home again

Hurray, imorrn kommer Mallanbrallan hem igen! :D Då blir jag och Toviseen klada heztar!
Det "värsta" med att hon kommer hem imorrn är att jag blir påmind om att jag, Tove och Malin måste fota till Grafisk B kursen... och när jag tänker på skolan blir jag dessutom påmind om att jag måste börja jobba på mitt Svneskatal redan nu på lovet... och att jag och Tess måste jobba massa utanför skolan för att redigera ihop vårt repotage innan betygen sätts.
Ingen mjukstart här inte :/


Tove och Malin på halloween, så cooola ;)

Reading a book / Bild




Funky music

Jag hade tänkt att langa upp en bild, men jag hade inga i lager, och istället för att redigera en så tränade jag och langar upp en låt istället :D Nu ska jag dessutom äta, men kanske tar och redigerar en sen :)



Den här vart lite nyår 08/09 för mig faktiskt! Lite partiii sådär, dessutom är den gammal och ball :D

The dark night / Bild



Såg Batmanfilmen igår. Den var bra, och mygod vad bra Heath Ledger spelade Jokern.... nästan så han kändes verklig! Kan förstå varför Ledger gjorde som han gjorde. Går man in i en roll tillräckligt mycket så kan det bli svårt att hitta tillbaka igen typ... och Jokern är väl kanske inte direkt den bästa rollen att tappa bort sig i. Bra var den i vilket fall som helst :)

2009

GOTT NYTT ÅR!!

Hermf... jag kom på mig själv med att gå runt och tro att det skulle bli 2010.... hehe :$

RSS 2.0