Härlig dag!

Äntligen en riktigt skön och bra dag! Tror att hej-jag-har-ingen-lust-med-nånting-jag-är-på-dåligt-humör-hela-tiden-veckan är över nu, vilket är hur skönt som helst! :)
Vaknade sent imorse och visste inte om jag hade sovmorgon eller inte, men efter några sms blev det i alla fall så att jag åkte till första lektionen. Glad för det är jag. Det skulle vara muntligt nationellt prov i engelska b idag precis som jag trodde, jag skulle egentligen inte ha idag, men jag och maddie fick tid och körde i alla fall. Det gick riktigt bra och nu är det sovmorgon på Onsdag foh sho! :D

Sen var det dags för matte. Jag drack läsk!!!! :O Helt sjukt... var inte sugen eller så, men har fått nån svag sorts pollenallergi verkar det som så jag hade ont i huvudet och tänkte att lite läsk skulle pigga upp :)
Anyway, vi jobbade på och sen chillade jag och Robin med att kopiera lite pluggpapper så slapp sitta och räkna slaviskt som tur var :)

LÖÖÖNCH var det nu, och jag och Tove drog till Statoil för att köpa lunch... men det slutade på Donken (a) hahaha!
Riktigt nice var det där, förutom att jag knappt fick i mig nån mat... men hon som skulle ge mig maten i kassan halkade och det såg så himla sött ut och hon gjorde som tur var inte illa sig och så så det var riktigt kul xD hahaha, stackarn, hon vart generad :P

Yeye, sedan chillade jag och Tove hela historialektionen - sen såg vi klassisar igen och då var det dags för svenskaredovisning... det gick tydligen bra sägs det och jag är ändå rätt nöjd :) Tess och jag hade om författaren Aristofanes och om hans verk Lysistrate (som handlar om en sexstrejk xD hahaha!) så jag hade liiite svårt att inte börja fnissa när Tess läste ;D haha!

Sverige vann hockeyn btw ;) härligt!

One last breath

Ibland känns det bara så stört jobbigt. Som nu.
Jag är expert på att stänga allt inom mig. Inte prata med nån.
För det finns ingen jag kan prata med.
Inte om såna saker - såna som ligger i magen och bara stör.
Just nu är jag arg... och sur... och ledsen och galet frustrerad.
Varför kan det inte bara bli bra utav sig själv?
Trodde allt hade blivit bra, men det var fel.
I alla fall till viss del.


Twilight och sol!

Vaknade 10.15 i Rickards soffa imorse. Med Malin och Tove ( tove på golvet, hihi). Vart var alla andra?
Ojoj, roligt igår, men somnade redan halv 2 sen soooova jag hela tiden tills det att jag vaknade lite efter 10. Var en helskum känsla eftersom jag brukar vakna flera gånger under natten och morgonen när man sover sådär.
Vi såg Twilight btw och jag måste säga att jag är rätt besviken. Inte alls så hypat bra som alla påstår. Visst, den var inte dålig och jag såg inte på den till 100%, men boken (den första, har inte läst fler än) var myyyycket bättre!!
I alla fall, kom hem, la mig ute i solen och bara njööööt. Mobilmusik <3

Grymt skönt med 4 lediga dagar!

something beautiful, something free

TRÖÖÖÖÖTT. Har gjort syntest till körkort idag... igen. Jag ser sämre än vad jag gjorde förra året. Dock klarade jag mig, men ska kanske kolla upp synen igen snart.

KLADDKAKA och THE BEAUTIFUL PEOPLE - MARILYN MANSON... det är bra grejer det!


Like running into a wall

Här är bilden som en eller två bad mig lägga upp i större format.



Blir själv lite positivt chockad. Är faktiskt ganska nöjd med den nu när jag ser den uppladdad här. den är ju trotts allt bara tagen genom bilfönstret efter att pappa och jag hade varit och köpt Mårten den andre. Cool...

Skönt med något positivt idag i alla fall. Den här bilden och sovmorgon är det bra med idag. Hela dagen har för övrigt varit en riktigt skitdag. Är aslåg och genom trött, dessutom har en mysig huvudvärk trängt sig på. Plugg finns det som vanligt att göra, men jag har verkligen ingen ork just nu. Vill bara att allt ska bli som det var för lääääänge sen. Allt blev aldrig riktigt bra igen.

Glömde en till bra sak med idag. Mamma var snäll och köpte Riesen till mig. Så nu blir det Riesen och TopModel, nerkrypen under en filt i soffan tror jag. Mer än så orkar jag inte för tillfället.

Mattepainting

Åh, äntligen händer det något nytt spännande på Grafiskan i skolan!
Wihoooow, säger jag bara.

En tjej som jobbar lite som praktikant på vår skola har oss under ter lektioner nu och hon håller på att lära oss något som heter Mattepainting (matt-päjnting) hahaha. Vi gör fakeade landskap helt enkelt. Typ som städer som varit i krig, landskap med stooora läskiga berg som tornar upp sig (som inte finns) osv. Man gör fakeade landskap som sagt!

Mattepainting används jättemycket på film, som i Sagan om Ringen filmerna till exempel :)

Här är några exempel jag hittade på google!



Översta är "orginal", den undre är mattepaintad :)








Lite exempel på hur det kan se ut! Coolt va?
Ska bli askul att lära sig om, har aldrig tänkt på att sånt här finns över huvud taget :O ILLA!

Men vi gör inte tecknade bilder, utan har fått välja en "grundbild" att utgå ifrån, sen finns det bilder vi kan ta och klippa in ifrån, till exempel en cool himmel från en bild och ett häftigt berg i från en annan :)

Designen

Yesyes, fick bli en liten förändring. Orkar inte göra mer just nu xD haha! Ville ha en lite ljusare design nu när det börjar bli vår och allt :)

Igår var det full rulle från morgon till sen kväll. Gick upp tidigt för att gå bilkursen med pappa. Den tog hela 3 timmar och 45 minuter. Men jag fick åtminstone 2 bullar :D Känns skönt att ha gått den kursen och snart (efter att vi har gjort om mitt syntest och skickat in papper) får jag äntligen börja övningsköra! :)

Direkt efter kursen fick pappa ett sms från mamma om att vi skulle få gäster som vi inte träffat på jättelänge. Jag och pappa stormade hem, tog bilen och drog och köpte skruvar. Väl hemma slet pappa som en dåre med att få upp en hylle i mitt rum. När den var klar började jag baka efterrätten (kladdkaka <3). Sen var det bara att börja städa, ställa upp saker på hyllan (som innan har legat på golvet i snart en månad!) och göra mig i ordning. Allt detta på ca 45 mintuer!

Sen kom gästerna och hela kvällen var supermysig. God mat (mammas pastasallad!) och småjam med gitarrer och grym sång. Härligt värre!
Kan bero på att jag somnade halv 3 (och hade gått upp halv 9 på morgonen) som jag är för lat för att fixa hela designen idag ;D haha!

Headern

Tog bort headern helt och hållet. Den syns inte längre och det måste ha blivit fel på stället där jag laddar upp mina stora bilder. Ska frsöka fixa en ny design snart, men har lovat att fixa kusinens blogg först, så ska försöka ta tag i den så fort som möjligt!

Cause we hate what you do

Jag har verkligen blivit kass på att fota. Inte bra!
Dock känner jag mig inte bra på det längre (okej, jag brukar aldrig känna mig helt bra på det... men nu har det liksom blivit värre).

För att få upp lite bilder (och för att man inte ska se att som är brusiga, hosthost) så gjorde jag ett litet collage av bilder jag fotat sen jag fick Mårten den andre.


Rätt bra faktiskt

Ja... som rubriken säger... just nu går det rätt bra faktiskt. Skolan går bra, och jag tror dessutom att allt blir mycket lättare när det är bra väder och sol. Faktiskt.

Däremot går det inte så bra med bloggandet xD haha. Inte fotandet heller, men får la hoppas att det kommer igång snart igen när jag har fått så mycket nya saker till kameran :)

älskade vår

Fan va skönt att komma hem till vår. Ordentlig v-å-r!
Underbart

Btw, den här lallade kusinen på hela tiden i fjällen och nu nöter jag typ sönder den.
Sjukt nice


Hello you

JAPP! Då var man hemma igen då. Eller ah, kom hem igårkväll :)
Veckan har varit toppen. Bra väder (utom en dag då det vräkte ner snö) och jag brände mig näst sista dagen så åkte runt och var röd som en kräfta i ansiktet xD Mygod vad det sved, hahaha! Men lite bränna fick jag alltså och det är ju inte helt fel!!
Dessvärre var jag ganska så förkyld under hela veckan, men det gick bra ändå! :)
Ska kolla lite bilder nu, fotade inte så jättemycket faktiskt, men pappa fotade lite och dom bilderna har jag inte sett än så det ska bli kul :)



Sara gillar, mwihi lite vårfeelings sådär :D

First day

Aloha! Inne pa pappas mobil och leker. Akte bara lite skidor idag. Sol! Inatt kom faster, farbror och fredde&gurra. Vann stockholm sm-guld i innebandy i ar igen eller!? Ohyes they did, grymt! Anyway, ska strax Kolla pa scrubs, sen 2and a half men. Efter det blir det sova. Imorrn fyller gurra ar! Och pa tisdag kommer syrran och anton :) nice! Sen ska jag fan kirra bräda nagon dag. Har blitt ganska tired pa skidor nu. Aja, nu ere nog. Natti!

BYEBYE!

Nu drar jag till Idre med familjen, farmor och inatt/imorrn kommer faster, farbror och fredde&Gurra :)
LALALOOOOVLEEEY!

innebandyLördag

Sjukt nice Lördag!
Flängde runt i bil med faster hela dagen.
Först på morgonen rände jag och pappa runt efter en kameraväska. Hittade en, sprang in i nästa bil och åkte till lilla kusinen Gurras match (han är grym målis). Dom vann med 4-0. Sen direkt därifrån lååångt bort till lilla kusinen Gurras storebrorsa (min andra kusin Fredde) som är borta med stadslaget och spelar SM.
Båda deras matcher vann dom och idag ska dom spela vidare. Spännande!
Dom tog guld förra året.

Deras sista match spelades 21.30. Jag, faster och Gurra kom hem halv 1 på natten. Då skulle jag packa och lägga in bilder i datorn xD haha!

Har maaaasssaaa innebandybilder nu som dom ska få se imorrn.
Nu måste jag fixa mera här hemma.

HURRAAAAY

Hihihi, pappa och jag drog och köpte en likadan kamera som den som gått sönder, fast denna är tillverkade senare och jag fick dessutom med ett batterigrepp! :D TACK PAPPA!


Min gamla älskade (nu trasiga) Mårten <3 R.I.P!


Nya biffen! :D Den har jag döpt till Mårten den andre, hihihihiiii!!

typ asnice?

Idag hade vi bara två lektioner i skolan (det har vi varje fredag nu).
När jag var i skolan fick jag ett sms från min faster som informerade om innebandymatcherna imorrn. Jag ska åka med och se mina kusiner spela!!! :D Först "lilla" kusinen Gurra som är grym målis och sen kusin Fredde som ska SM med stadslaget. GRYMT! Dom är grymma, verkligen.

En lite tråkig sak med det hela var att min kamera som sagt ju är paj, så kom på att jag inte kunde fota dom. Pappa hade ringt en stund innan med den dåliga nyheten från lagningen. Kameran gick inte att laga. FAN!!

Efter skolan åker jag och mina män (tove och malin) till stan för att äta lunch och kolla brallor till mig (blev mest att hitta luchställe xD haha!). När vi äntligen har hittat ett place där vi sätter oss med en varsin efterlängtad ceasarsallad ringer pappa med en jävligt bra nyhet. Glaaaad!!!

Vad kan ha hänt tro?
;)

orkar inte mer nu

fan nu vill jag bara gå och dö eller nått.
remmarna på ryggan lossnade idag i centrum när jag skulle lägga ner en sak i ryggan. remmen lossar, ryggan åker i golvet.... kamerna är död.

helvetes jävla skit. hejdå foto b och foto c och projektarbete och hela skiten i 3an. FAN I HELVETE!!!!

usch... jag orkar inte mer nu, varför ska allt bara skita sig för mig hela tiden??
Det som va en så JÄVLA BRA DAG, bästa dagen på länge och så SKITER SIG ALLT!
Usch, orkar inte med mig själv mer

RSS 2.0