Kanondag

Herregud vilken dag jag har framför mig! Först är det Disturbed konsert inne i stan med kusinen och Malin. Ska bli riktigt kul! Tror inte vi tänker köa så mycket, vi behöver inte stå längst fram den här gången känner vi. Vi vill bara höra musiken live liksom :) Efter konserten rushar jag och Malin hem hit, duschar, sminkar oss osv sedan drar vi på Halloweenfest!
Ska bli riktigt kul! Både folk från klassen och andra kompisar som man inte träffat på riktigt länge :D
Greeeeat!

Nej, vet ni vad? Jag ska nog slappa ordentligt nu fram tills det att Malin kommer hit och lämnar grejer till ikväll :)
Jag är helt slut!? undra hur det här lovet kommer sluta ^^ haha!

High School Musical 3

Var som sagt på bio idag med tuffingarna Malin och Tove :)

Till och börja med träffades jag och Tovis på tågstationen, det spööööregnade så jag fick gå med paraply och halvt frysa ihjäl, men det gick liksom! :D Vi mötte upp Maluuw och gick rut lite granna, efter att ha hämtat cash (pengar, inte Sandra som man så lätt kan tro ;D haha!) hos Malins pappa så käkade vi sushi (sussieeee!!). Tove fick kväljningar, Malin var asnöjd och jag tog en ChickenBurger på donken efter om man säger så ;) hahahaha!

Sen köpte vi godis och drog oss mot bion. Jag var beredd på hr filmen skulle vara och vet ni vad? Jag gillade den! :D
Vill se alla filmerna nu, man blir tamefan glad av musikaler trotts att dom kan bli lite larviga ibland ;)

Jag rös faktiskt asmycket i början! Och jag ääälskade låten och showe på bilskroten, "The boys are back" nääääz ;)

Allt som allt en grymt lyckad kväll och man kan nog inte ha det annat än skoj med dom coolingarna :D Sååå, tack för ikväll!
Nu ska jag spela GH3 och sen traska ut i regnet med hunden ^^ haha, ska man ha världens sötaste, lurvigaste lillebror så är det sånna smällar man får ta helt enkelt ;)

Längtar till imorrn, iiiiiiih!!
Fred ut

Bio och Sushi!

Haluuu!!

Jag har total bildtorka och har nadad motivation till att fota just nu heller... det suger! Men jag håller tummarna för att idéerna ska komma rullandes snart igen :)

Just nu sitter jag faktiskt mitt i språnget för att göra mig i ordning. Ska ta tåget som går om lite mer än en timme tillsammans med Tove. Vi ska möta upp Malin och käka sushi, sen efter det blir det nog BIKBOK där jag förhoppningsvis köper ett indianband! :D Efter det ska vi på bio :) High School Musical 3 är det som ska ses och jag kommer nog rodna ner mig hela filmen! Hahaha, jag tycker itne om filmerna och jag liksom "skäms" åt dom? Men jag ska ge filmen ett försök, det är ju trotts allt riktigt härligt med dans och sång. Ska gå in för att se det som en musikal (SARA ALLA SKA KUNNA DANSEN TROTTS ATT DOM INTE HAR TRÄNAT PÅ DEN TILLSAMMANS INNAN, DET ÄÄÄÄÄR EN FILM!!!!) istället för som en vanlig film ^^ Det lär hur som helst bli en hekul kväll tillsammans med mah homeboys ;) haha!

Pusshej!


Jason Wahler






Hihi, mmmmmhm!
Nu längtar jag till8 November, nya The Hillsavsnitt!! :D

Geekday!

Hihihi, har haft en riktigt soft geekday med Maluukorv och Tovuukorv :D Jag och Tovy tog oss hem till Mallanbrallan och var väl där runt en halv 4 kanske? Efter det dansade vi dansmatta (hahaha, det var sjukt kul men åååh så svårt :D HAHA!), glodde på The hills och fick Tove att bli lika fast vid det som jag och Malin redan är. Sedan bjöds det på pizza! Smasken säger jag bara :D Sen åt vi även Simba-tårta, drack massor av cola (för att vara jag), snackade en hel del och gosade med Malins tuffa katt Molle! :D übernice dag :)

makin' it harder to breathe



Beddiebyetime! Godnatt

Grattis Malin!!

Idag är det ingen vanlig dag,
för det är ju Malins 18årsdag. hurrahurrahurrrraaaa!! :D


(bilden snodd ifrån födelsedags"barnets" blogg!)

Hoppas du har haft en kanondag! :) <3

Ikea one more time

Hahaha, jajemensan det drogs till Ikea igen men den här gången fick även mamma följa med :) en ny säng till dom var och en kudde till mig fick följa med hem! Kalas ju!! :D Innan vi åkte dit var jag inne på BIKBOK och tittade på ett sånt där ursnyggt indianband... tror jag ska köpa ett sånt. Tycker det ser så himla läckert ut! :)


Ikea

Har varit med pappa på Ikea idag. Vi köpte påsklämmor och en form så det blir ispinnar :D hahaha! Sen köpte vi en tv-bänk till nya teven också :) Tror vi ska åka tillbaka dit redan ikväll, men då ska mamma med också. Nya sängar till mamma och pappa och kanske ett cd-ställ till mig :)

Hipphipph...?

Kollade nyss på filmen Hipp hipp hora. Bra film tycker jag. Mår bra av den, trotts att den är hemsk :/ Men i slutet, när dom gungar och det där, då ler jag med hela ansiktet :D Trevligt trevligt!

(s)AINT


Gitarr hjälte

Wohoooow, klarade två låtar då jag bara misade en knapp på varje och sedan har jag även klarat mina två första låtar på Medium!! :D hahaha! Var bara tvungen att säga det ;)

Oh, rainy day

Usch, idag är det ingen bra dag... regn... Söndag...
Har nyss varit ute och sprungit i regnet, så nu ska jag nog ta mig ett bad. Efter det tror jag att jag ska försöka städa rummet.

Bläää, vart är all motivation? Jag har itne lust att göra någonting... inget! :O Ingen film som jag känner mig sådär extra sugen på att se. Bara 21 (som vi inte har), The little black book (som vi inte har), Coyote ugly (som vi inte har), som man bäddar (som vi har 1 timme utav) och Uptown girls (som är borttappad alternativt utlånad).

Hermf... inte min dag idag alltså. Hoppas ni har det bättre! :)

Syster

Åh, idag kom min syster in i mitt rum med en skiva och sa: "jag tänker på dig när jag hör den här låten!" :D Om det var för att mitt namn sjungs i låten eller om det var av någon annan anledning visste hon inte, haha! Det var fint i alla fall och jag blev lite snyftig :)

låten - http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc
(hittade ingen som jag kunde lägga upp här tyvärr!)

"Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan"

sp00kboll

Vi kom 2a :) greeeat!



Tänker på Daft Punk's låt Technologic när jag ser den. Kanske lite slarvigt gjorde... men ah det får duga ^^


Romprovet avklarat!

Som rubriken säger så har jag äntligen fått Romprovet avklarat idag! Allan tyckte det såg bra ut så jag klarade det :D
Skönt att vara ikapp igen. Hatar att ha saker på släp som man bara envisas med att skjuta upp på hela tiden.
Idag har jag hunnit fixa i ordning min svenska akademiska uppsats efter att ha fått oppotion på den från Johanna. Tror den åtminstone är lite bättre nu, får hoppas det i alla fall :)

Nu har jag även nyss översatt en liten textdel om presidentkandidaten John McCain som jag, maddie och Malin ska redovisa om imorrn. Good work säger jag bara! :)

Ska fixa klart min framsida och innehållsförteckning till svenska uppsatsen nu, sen blir det nog till å chilla. Imorrn är det sp00kboll i skolan med tanke på att det snart är halloweeeen, det blir nog skoj! :)

Nej ni, nu ska jag göra vad jag skrev åvan. Efter det går jag nog ut på en promenad, tar en skön duscha och går och lägger mig :) gonatt!

alla kan släppa loss!


but i'm le tired!

Goooosh, lite lagom dött här i bloggen idag. Ber om ursäkt för det men gick raka vägen hem, efter en trevlig och alldeles lagom dag i skolan, och sov xD haha! noooot good...
Ska läsa igenom alla Romfrågorna och svaren (har prov imorrn, suck...) och efter det ska jag ta en promenad. Efter det blir det till att plugga på frågorna igen, lite mer noggrannt :)

Puuuusshej!!


"i usually rape when im drunk"

Hahahaha, ursäkta rubriken men jag läste nyaste inlägget på tjuvlyssnat. Rooooligt! :D

Har precis läst klart Maddies och Toms akademsika uppsats om Satanismen som jag ska kritisera på morgondagens svenskalektion. En bra uppsats och gissas vad galet fel jag har uppfattat Satanismen (vilket det även stod att många gör i uppsatsen). Jag trodde att man dyrkade satan och grejer, men det var det tydligen inte mycket utav, utan mer om magi och tydligen "egoism" också, intressant :) Det är skönt att plugga när man känner att det är intressant!

Nu ska jag nog spela lite GH3 innan maten.... efter det blir det kanske till att plugga inför Romprovet som jag har på Torsdag, och kanske även lite matte då morgondagens lektion blivit inställd pga att vi har vänskaplig/vänlig förmiddag imorrn då vi ska göra massa firends-saker, haha!



Slänger upp en halvtaskig ögonbild som kanske fastnade lite för länge i photoshop, haha! ;)

tattoos and skateboards



Nu ska frökan här ta bort sitt halvt bortskavda nagellack, stänga av datorn, borsta tänderna, tvätta bort sminket och hoppa i säng :) Sleep tight!

P.S
Vad tycks om den nya designen? Det blev en liiite ljusare som jag fick förslag om att göra :)

Ännu mera skatebilder

Sagt och gjort! Här kommer fler bilder från i Lördags då jag hängde med nåra klasskompisar i Fryshuset :)



Jag, Malin och Tove tog en tripp in i streethallen där det skulle hållas tävling. Massa folk där inne, men tävlingen hade inte dragit igång än. Gillar ljuset jag fick till i den här bilden (den är näst intill oredigerad!)... Ser ni samma sak som vi såg? Det var baaara killar som skateade! Endast ett fåtal "mammor" stod runt om efter väggarna... haha!



Älskade killens hjälm (slajmgrönt är nice!) och tycker bilden blev ltie tuff då man nästan får se hur det ser ut när han blickar ut över rummet :)

Så, vad tycks om dessa två? :)

Typsnitt!

Äntligen har jag fått igång programmet som jag packar upp typsnitt med. Ska därför slänga på bloggnamnet, skrivet med något fräsigt typsnitt, på en utav de redan redigerade skatebilderna. Sen kastar jag upp den här! :)

STAY TUNED PEOPLE!

Gitarr hjälte!

Wooohoooow, nu funkar äntligen mitt Guitar Hero 3 igen och jag är megaglad!
Pappa har dessutom snickrat ihop två ramar nu och hittills hunnit spänna upp en av bilderna, den blev kanonbra och jag är supernöjd! Snart hänger dom nog även på vår vägg! :D

Mera skate

Slänger upp två till bilder från idag!
Jag har dock inte hunnit fixa nya typsnitt, så ni får dras med dom här tråkiga, vanliga så länge :P





What do you think about them?


Skatebilder!

Halloj! Idag bar det av till Fryshuset med Tove, Malin, Tom och Rickard. Jag och Tove hade med oss kamerorna och Tom och Rickard åkte inlines. Det var aschill och jag trivdes somfan. Vill lätt tillbaka dit!

Håller på att fixa med lite bilder, men kommer inte åt RAWfilerna just nu. Måste installera om det programmet eftersom jag fått ny dator. Kastar upp en i alla fall :)



(ska även fixa nya typsnitt snart så jag kan ha en lite fräsigare tagg på bilderna!)

Kul dag imorrn

Ser fram emot morgondagen. Hoppas att det blir lika kul som det låter, och hoppas jag och Tove lyckas ta några fräna bilder! ;)


but in the end it is as it's always been ... and always will be.



De båda hemligheterna. Två nya tröjor. Den till vänster är min nya Nikitahoodie som har en hög mysig krage istället för luva och den till höger är min nya God damn it (Petter) - tisha. Megaglad!

when all secrets are revealed

Hallå där! Längesen jag skrev nu men har väntat med att skriva något nytt ett tag nu :)
Bilderna har kommit (dom kom typ dagen efter vi hade beställt dom :O Kanoners!!) och jag har fått en ny stationär superduperdator!!!! WIIIIIIE :D:D:D:D

Min sista hemlighet har även kommit hem till mig nu, men den är dock hemlig tills imorrn, huhu ;)
Tänkte kasta in en bild på min nya skönhet till biff (dator) och bildutskrifterna :)






Nu ska jag ut med hunden på en promenad. Ska bli skönt, har suttit och pluggat ganska länge nu... och pratat med Tove! :D När jag kommer in ska jag skutta in i duschen, borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen där jag ska läsa på lite mer till ergonomiprovet imorgon. Kanske slänger ett öga på engelskaglosorna som även dom är till imorrn... har inte börjat plugga på dom än... herm... ah.

Imorgon blir det tidigt upp.. jag och Tovsan ska ta 07.23 bussen "bara för att det kan bli lite busigt *fnizz*" haha!
Gaaash jag kommer vara slow-mo hela dagen efter det... kommer behöva gå härifrån klockan 07.10... det är då jag brukar gå upp annars xD hahaha! Sovgott! :)

Canvastavlor

Igår beställde jag, mamma och pappa några utav mina bilder.
Okej, det där blev väldigt svårt att förstå... men vi har i alla fall gjort så att mina bilder trycks på duk, så att pappa sen kan bygga en träram och spänna upp duken på den sen och då blir det en Canvastavla :D

Vi ska alltså göra två tavlor utav mina bilder och sätta upp i vardagsrummet (ni får se resultatet sen när dom har blivit uppsatta!).





Dessa två blir det :) Den övre bilden är på en trasig bänk som jag tog på en rastplats påväg upp till Idre i vintras. Den andra är på några fina rosor och ett av tornen i ringmuren som jag tog i Visby i somras :)

BILDER!

Wohow, äntligen lite bilder. Inget speciellt förstås.... men det är ju alltid något, eller? :)






Snaaart bilder!

Okejokejokej, jag var dum som lovade en massa saker igår. För det första har jag glosor att plugga på till imorrn, sedan måste jag även börja kolla lite på Romfrågorna... dessutom är jag megatrött och ligger kraschad i soffan och glor på The Hills.


Och inte nog med det... Nikitatröjan ligger i tvätten. FAAAAAAAIL!


Men, fotade lite idag så det kanske dyker upp någon bild senare ikväll! :D

Nattinatti!

Nej, nu gäspar jag snart käkarna ur led!

Imorrn ska jag berätta en kul sak, och sen ska jag dessutom försöka fota min "överaskning" dom var en Nikitatröja som jag beställde för inte så väldigt länge sen :) Så jag ska ha 2 Rörlig bild lektioner, komma hem, fota Nikitatröjan, lägga upp den bilden här och berätta en till kul grej. Bra va?


Jag bakade kladdkaka idag. Jag som sa att jag skulle vara nyttig samma morgon. Vilken lögn!
Tihi, godnatt!

Hopprep

Fan vad den här videon är cool!



Inte den riktigt versionen, men det är hur dom hoppar ni ska titta på! ;)
Tänk om man var så skillad på att hoppa hopprep!!

Filmis

Igår drogs det iväg på filmkväll hos Rickard. Det var som alltid nice och vi tittade på Bad Santa, spelade Wii sports, lirade Gitarr hjälte och tittad epå början på Into the blue. Sen blev jag, Malin, Gurra och robin hämtade utav Malins pappa som skjutsade mig heeela vägen hem :D

Är ledig idag så nu ska jag försöka fixa en bild som vi kasnke ska göra tavla av snart!! IIIIH :D

Chinos

Idag drog jag och syrran iväg en snabbis för att köpa ett par svarta chinos till mig. Vi var där i typ en timme. Inga chinos (satt asfult, inte ens sköna...) , inget nitskärp (vill inte paya 400 spänn just nu) och ingen svart ramones-tee :/
Menmen, desto mer pengar har jag kvar :D

Sitter och slappar lite nu. Snart bär det av hem till Rickard för mys med massa klasskompisar :) Det blir nog gött! :)

Ciao!

Ett kilo mjöl

Trevlig Lördagskväll, jappjapp.


Har varit bort på middag med mamma och pappa hos mammas kusin :)
Jag och syssling Robin satt ett tag och kollade på lite olika roliga youtubeklipp. Bland annat på ett Grotesco-klipp som jag tyckte var kul förut när jag såg det med Gustav.

Jag garvade asmkt den här gången ^^



Ska lägga mig och kolla slutet på Fever Pitch/The perfect catch nu. Adios!

Kalla mig Trötter

Shit! Runt 2 idag slocknade jag totalt i soffan och vaknade inte förrns en sådär tjugo-kvart i 7 på kvällen. Nu sitter jag här, efter att bara ha suttit vid datorn, gått promeader och tittat på tv. Klockan är 00:18 och jag är astrött.
Jag måste ha nått allvarligt problem med energin...


Nu ska jag alltså sova. Godnatt!

Soooovit

Ojoj, ingen uppdatering idag. Kom hem jättetidigt och somnade direkt i soffan, vaknade nu för en liten stund sen. Kul :/

Skolfoto

Idag har det varit skolfotokläder på, hela dagen!

Jag har känt mig lite tuff faktiskt.... lite amerikansk. Temat var svartvit med lite party tack vare röda ballonger och serpentiner!
Jag, Tove och Malin såg likadana ut med vit skjorta, svart slips och hiphopkeps. Jag drattade runt med mina kläder hela dagen (utom kepsen). När jag bar runt på min ryggsäck lägger Tove kommentaren: Det är typ coolt när du har ryggan till... ser ut som om du har skoluniform!

Och det var fan sant. LOVE IT!

Så vi var uniformiga. På lunchen kubbade vi tre till TC och köpte en vit skjorta och en ny vit hiphopkeps till Tove. Det var även vi som inhandlade Allan (vår handledare)'s kungakrona, serpentinerna och ballongerna.
Vi fick även se bilderna för fotografen. Jag blev helt okej nöjd med bilden när jag tittade på mig själv. Grymt mycket bättre än förra året som var totalfail. Jag grät när jag tittade i skolkatalogen.
I år blir det nog okej, och jag är glad att jag hade kepa på mig... lite mer jag :)

Älskade dessutom bilden för att den visar precis hur vi är. Galna och glada och jag tycker om min klass som bara fan!
Önskar att jag kunde lägga upp hela klassfotot när vi får dom, men tror inte jag tänker göra det då det är vissa som inte vill visas osv :/ Men kan sudda dereas ansikten så löser det sig nog! :)

Lilla bilden fick vi också se, och vi fick bli fotade tills vi vart nöjda. Min bild blev okej... ser lite bitchig ut när jag ler med öppen mun bara, men åtminstone ingen dubbelhaka och älckiga miner osv! ^^

WIHOOOOW, en av mina överraskningar kommer avslöjas imorgon! :D
Mamma och pappa kom dessutom hem med filmen "Danny the dog", jag blev så himla glad. Har velat se den aslänge och kommer ihåg att jag tyckte jättemycket om den då jag såg den hemma hos en kompis för nästan 2 år sen! :)

NU - plugga historia!

Svartvitt

Imorgon är det klassfoto som gäller.

Vi ska typ vara svartvita har dom kommit fram till i klassen. Mitt förslag var nyårstema, med fjolliga partyhattar och grejer, men jag blev sjuk och kunde inte vara där och stå på mig ^^ Tove har också varit sjuk... så nu är det vi som får bita i det sura äpplet och rota fram svartvita kläder och lämna våra pimpade partyhattar hemma xD
Vi ska låssas-faila lite halvt för att vi är gangstaaahs from dah same hood ;) Det blir fett fränt, säkert! :D

Jaa... nu ska jag skriva en diskussion om skateboardens uppkomst, haha. Ching-a-ling!

Snabbinfo update!

Jag tittade in i kategorin "om mig" på min egen blogg och fann detta inlägg. Tänkte att det kanske är dags för en update utav exakt samma lista :D Så here we go!


Namn:
Sara (håller faktiskt resten hemligt...)
Ålder: 17 år.
Intressen: sportfanatiker, musikmissbrukare, fotofjolla
(medianörd i största allmänhet!), datornörd och .. kanske lite bokmal när jag har lust också.
(alla detta intressen går upp och ner och kommer och går som de vill... men i stora drag stämmer det minsann fortfarande!)

Tycker om:
Glada människor, asgarv, humor, skolan (pga av underbar klass!), musik förstås, oboy, marabou, schweppes caribez och blå powerade!
Jag kan rabbla vidare, men jag vill inte rabbla vidare :D

Tycker inte om:
Seriösa människor som dömmer folk innan de lärt känna dem. - Idétorka. - "Oboyen är slut!" :O - gå upp på morgonen. osvosvosv!

Mja, lite mer som person är jag väl ganska glad och har alltid nära till skratt
(och dåliga skämt).

Favoritmusiken är väl mest rock skulle jag tro, men lyssnar på allt, verkligen allt! :) Favoritbandet är och kommer dock alltid vara Papa roach <3

Jag har spelat tennis sen jag var ca 3-4 år, men slutade helt någon gång under slutet av förra året. Har även som liten gått på konståkning (vem har inte?) och dans (oh, chocking!). Dessutom (håll i hatten nu!) så har jag även tränat och tävlat i bordtennis! Ja duvet, pingis, pingpong... xD hahaha!
Har även en ganska stor förkärlek (kan man kalla det så?) till att springa. Bara helt spontant på med jogginkläder och ipod och ut och springa. Sjukt underbart!

Äger en elgitarr som är helt galet snygg (av märket Schecter) men kan knappt spela. Det suger! Gitarren har jag förresten döpt till Tim :)

När jag fotar gör jag det helst med min egna älskling, Mårten (digital systemkamera, Nikon D70).

Något många har med på sina bloggar är ju även denna punkt,

STIL: Jadu, jag är inte så säker på att jag har någon speciell stil. "Lite ganstah" får man höra, haha!
Jag är ju som man kanske redan märkt ingen klänning-kjol-rosa-lilla-blommor-hjärtan-tjej utan lite mer hängjeans, hiphopkeps, tisha, svart-blå-vit-grå-grön tjej :D
EHE-EHE! Men det är sån jag är.
Men jag kan variera lite ibland ska jag be att få tala om!
Det är ganska kul att kunna chocka med något annorlunda from time to time :)

Vill man veta något mer så är det bara att kommentera (svar? beror på frågan!).

Peace out!

Promise to my self

När jag helt fri från all förkylning what so ever... då jäklar är det jag som måste börja träna igen. Speciellt magen!

Dagens upptäckt:



Mathias Ringström. Att skriva om skateboarding var inte osmart alltså ;)

Designfunderingar...

Sitter här och funderar på om jag ska göra om designen här på bloggen. Åtminstone ta bort vissa saker. Den ska se clean ut ;)
Vill nog fortfarande att den ska vara svart och fortfarande ha kvar bilden... men resten kanske ryker... tror jag.... huum..

& det firas med en bild!

Nu har jag varit hos doktorn.

Bara ett virus och förkylningen är bara att vänta ut. Fläckarna är troligtvis eksem som jag tydligen får när jag får virus. Intresseklubben antecknar! -.-

I vilket fall som helst har ju nu även hunnit skriva massor på min akademiska uppsats om hur Skateboarding kom till. Andra utkastet ska vara färdigt imorrn och nu har jag faktiskt något att lämna in som jag kan få feedback på. Nice!
Ska försöka skriva vidare på filmanalysen nu, men behöver snacka med Robin om en grej som jag inte förstår. Och typsikt nog är ju Robin såklaaaaart inte inloggad på msn. DAMN IT! Wellwell, får sitta här och vänta tills han loggar in.
Slänger upp en bild så länge, lite som för att fira att jag äntligen kom iväg till doktorn liksom ^^


(en bild jag tog när jag, pappa och Ville var ute i skogen och gick igår)

Doktorn idag då

Happ, vart ingen skola för min del idag heller :(

Gick upp klockan 7. Halsen var lite dum så när man skulle pratade kliade det till så man började hosta, men jag tänkte att det är ju bara redigering utav reklamfilmerna som gäller idag, så jag går i alla fall.
När jag ska ställa in oboyen i micron så känner jag att händerna känns stela och lite stumma, så jag går in i badrummet för att spola lite vatten på dom. Tror ni inte dom är fläckiga och uppsvälda? Jo det är dom :(
Så jag går ut till mamma för att visa det och vi undrar varför det inte ens är på benen också den här gången? Bara händerna liksom...
När jag senare sitter på toasittsen och borsta tänderna börjar det klia på fötterna... och knäna... jag drar upp byxerna och tadam, fläckar på ben och fötter :(

Vi sjukanmälde mig så att jag skulle åka till skolan så fort de försvann... jag åt en tablett som skulle hjälpa mot kliande utslag. Det blev fler fläckar och mamma ringde sjukan. Dom vill inte att jag kommer in på jourtiden utan gav mig istället en tid. Så ingen skola för mig idag alltså. Sitter här och tittar på The Hills och Gossip girl och ska väl skriva lite på filmanalysen snart. Gör någon nytta liksom...

Sedan bär det av till doktorn vid halv 2. Önska mig lycka till! :)

Lycklig

...ja, det är precis vad jag är just nu!

Bra saker har hänt och massa sånt. Men det är hemlizzar, ni får veta sen ;)
Bara för att jag är så glad, men ändå har plugga att göra, så slänger jag upp en nice låt med en artist som jag inte kan beskriva. Av nån anledning betyder Petter sjukt mycket för mig... men jag vet inte hur, när eller varför det blev så. Men så ere! :D
Höll fan på att börja böla när han kom ut på scen på The vocie, hahaha!




Det skadar ju inte att jag rådiggar Kihlen också, haha! ;)

Brevet!




1, brevet där det bland annat stod att hon vant sig vid att vara dubbelt så lång som alla andra, hahaha! :D
2, de två små klistermärksbilderna på henne och en kompis, astuffa! :)

Letter from Japan!

Idag har jag åkt till landet en snabbis med pappa.

Vi var ute i skogen och gick med Ville (hunden) ett tag, så jag hann knäppa lite bilder :)

Nyss kom mamma hem och hon hade posten med sig in. Ett brev från Japan! TILL MIG! Från Linnea!! :D
Mina ögon tårades och jag fnittrade för mig själv när jag läste det och tittade på de typ pyttesmå bilderna hon och en japansk kompis tagit i en sorts fotoautomat.

Kul att höra av henne, och snart kommer hon hem!
Tänk dig att hon är 92a och har bott i snart ett helt år själv i Japan!
Hon bor hos en japansk familj, går i en japansk skola och har börjat spela i en japansk basketklubb tror jag. Awesome!

Nej, nu ska jag ta en titt på bilderna! Ciao.

Nice låt!

Snook - Håll käften orkestern

(ja, jag vet att jag är efter!) ;D



Bäst i låten:

" - Det här är hiphop
- (nä)
- JO DET ÄR DET VISST DET!!"
 

hahaha!

New shoes, more pics!




Nära...


och längre ifrån ^^






En hel del bilder på samma par skor xD haha!

NYA SKOR!

Var iväg och köpte skorna idag.



Fler bilder på dojerna kommer nog ikväll! :)

The virus is back?

... i hope not! :O

I våras var jag sjuk i nästan en hel månad. Under den tiden då jag hade ett väldigt skumt virus, drabbades jag av röda fläckar som kliiiiiade varje natt.
Första gången jag upptäckte det var när jag låg vaken mitt i natten och kände hur det brände på kindbenen... efter ett tag började det klia. När jag gick upp för att se hur det såg ut i spegeln, fann jag massa små röda prickar upp längs hela kindbenen. Efter ett tag började jag få det kring armvecken och på benen också.

Inatt har jag inte kunnat sova. Jag har kliat och kliat och kliat och kliiiiat.
Rödflammig på fötterna, svullna, rödflammiga knogar som jag knappt har någon känsel i. Benen, armvecken.... det kliiiiar!!

Hoppas inte hela virusgrejen är tillbaka! :O

DC or Etnies?


Var och kollade skor idag med mamma.


(mycket snyggare när man har dom på sig, än vad dom är på bilden!)

Hon föll pladask för dessa DCskor (bilden ovanför) och tycker att jag ska köpa dom. Själv vet jag inte om jag vill ha just DC... var ute efter ett par Etnies men hittade inga som jag smällte för. Gillade dock DCskorna en väldig massa... funderar på att köpa dom.
Vad tycker du?

00:20

GODDAMNIT vad jag ska beställa en tee imorrn (vad jag vet!). FYFAN vad jag är lycklig!!!!!!

Mamma vill dra med mig till stan imorrn. Får se hur jag mår. Vi ska leta efter en firebirdhoodie till mig. Det ska ju finns en röd i storlek 42 kvar på ett ställe i stan. Mamma tycker vi ska åka och kolla... den kan ju finnas kvar. Själv är jag skeptisk.
Sen skulle vi kolla på skor också-

Men vill ni veta en sak?
Jag ska säga precis samma sak som jag chockade min kära mamma med för en stund den.

Jag tycker inte om stan.

Nuff said.. ska väl försöka sova nu... eller kolla på film... eller nånting. Jag vet inte riktigt... woooah... tänker på tishaaaan!!

Btw så tycker jag "Fredag hela veckan" var askul. Tror fan både syrran och mamma håller med. Askul!

Psst! Jag avslöjar vad det är för tee jag snackar om när jag har beställt den ;)

Lite behind the scenes, kanske...


En liten behind the scenes bild som jag tog på Malin när vi var ute på fotopromenad i Söndags!


Observera svanarna i bakgrunden. Malin gick jättenära för att fota dom och dom fräste och gick närmre, men tror ni hon blir rädd eller ens bryr sig? Den människan och djur asså xD hahaha!

Photographies






Dreaming of you


She asks, "When will I be free?"


/


Inte min... kväll

Ikväll är det verkligen inte min kväll.
Så ni får en bild av vad jag helst skulle vilja göra just nu... gömma mig lite halvt.


(bilden ska vara mörk)

'I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
'Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside'

Shinedown - Breaking inside (som jag för övrigt ska se snart, pepparpeppar!)

Nej, jag måste ta tag i det här nu. Blir bara surare och tvärare för var dag som går... och det går ut över folk som inte förtjänar det. Jag blir så arg på mig själv...       inte mycket att gnälla för. Finns egentligen inga ursäkter heller.
Jag ska nog sova nu, ska krypa ner hos syrran. Vill inte sova själv.
Imorrn ska jag bita ihop, jag lovar. Gonatt!

RSS 2.0