Mys

Sara gillar!


Lektion

Sitter här på grafisk lektion och jobbar med mitt grafiska profilprogram. Går rätt segt, men frammåt åtminstone.
Malin vill att jag ska skriva om henne säger hon. Så: Malin malin malin malin malin!!!! hihi
Skriver lite om Tove (som är fett duktig och åkte med tåget som kom i tid imorse, trotts att hon hellreville vänta på mig! Dessutom jobbar hon, TOPPEEEEN!) Så here we go: Tove Tove Tove Tove Tove!!!

Tror att Malin vill att jag ska skriva lite mer om henne, så jag skriver vad hon nyss sa högt. Hon är fan hungrig asså!

Höhö, well well är vrålnervös inför PArpovet i eftermiddag. Vill göra ett bra jobb så jag kan visa upp det för pappa :/

panik



Ingen fara för er som blir "rädda" att jag är ledsen eller så. Redigerade lite bara och gillar den på ett sätt. Gillar det lite rädda, oroliga uttrycket i ögat...
Det svarta får representera allt som ska göras nu, all press. Det värsta är att tänka på imorrn (Måndag) just nu. Får nästan ont i magen. Suckar gör jag så fort jag tänker på det i alla fall...
Först på grafiskan är det maaaassor att göra. Då vet man att hur trött och hungrig man än är måste man jobba som en galning, vilket är jobbigt. Sen efter det så är det dags för PAprov... wanna know the truth? Jag är livräädd att få mindre än MVG på det, då pappa är grym på sånt (och har jobbat med sånt)! Så jag är lite rädd för det men är samtidigt beredd på att få sämre än så i betyg :(

Not good

Mygod, jag är lat! Vet inte hur jag får tiden att gå, när jag inte gör nånting!!
Blä!

Anyway, har hunnit "träna". Blev dock inte rätt träning utan var nss ute och sprang 3,1 km. 0.6km bättre än igår!
Sen ikväll blir det situps också, känns i magen efter gårdagens, så nu jäklar är jag på hugget!

Träningen har jag alltså fått gjord. Jag har städat också, och nu håller pappa på att fixa hyllan. Får la se om jag hinner börja måla på den idag. Efter det så ska pappa och jag plugga lite till PAprovet imorrn. Tror jag är lat nog att sprida ut allt det andra över veckodagarna, trotts att det är dumt att skjuta upp skoljobb. Så imorrn får det bli till att läsa engelska och plugga matte.

Minns inte riktigt vad jag skrev att jag skulle göra idag men detta har jag gjort av det jag skulle göra:
- träna
- städa


Bra Sara...

Sunday, bloody sunday

Usch ja... redan Söndag. Ångest!

Idag blir det en jobbardag. Massa tråkiga saker som ska göras, plus lite annat iof. Men det är ändå massa stressstressstress hela tiden. Vet inte hur länge jag kommer orka med att alltid ha vetskapen av att det finns något att göra för någon annan, eller att det alltid finns något i skolväg som bör göras. Jag orkar inte.

Tycker i alla fall att det är skönt att skriva ut vad jag ska göra. Inbillar mig att jag inte behöver hålla reda på allt i huvudet då...
Så idag, Söndag BÖR detta göras:

- träna (till idrottsinlämningen i skolan)
- bränna skivor (till radiosändingen i skolan)
- läsa och skriva engelska (två uppgifter som bör göras klart så fort som möjligt)
- plugga matte (prov på tisdag!)
- plugga PA (PAprov imorrn)
- göra klart syrran och antons fallskärms-collage
- städa rummet (stökigt så jag inte vill va här inne just nu!)
- få upp en hylla i rummet tsm med pappa (så det som står på golvet försvinner, så jag kan dammsuga ordentligt!)
- börja på kusinens bästa kompis bloggdesign (hon har väntat länge nu!)

Ja... sen är det säkert något mer som bör göras, som jag har glömt. Hur kul känns det på en skala?

Lite bitter sådär



för nu VET jag att ni kollar i min blogg fast jag har sagt att jag inte-vill-att-ni-ska-göra-det!
Aja, får väl byta till nån annan blogg sen som jag kanske skulle kunna få ha ifred då? Hermf.. bitter.

Det är ingen idé att låsas att ni inte tittar här längre för nu har ni redan sagt det rakt ut. Har dock länge vetat att ni kollar i smyg (vilket har varit irriterande!). Det känns som om man blir så låst... det blir så... mja... inte fritt helt enkelt!

Anyway, lika bra att ni kollar helt och hållet nu antar jag...

Lite kul sätt man fick reda på det i alla fall..
hade det varit på nått annat sätt hade jag troligtvis blivit aslack och varit skitförbannad hela kvällen - lite tur i oturen skulle man väl kunna säga att det var åtminstone.

Hur jag fick reda på det?
Jo, vi hade nyss gäster och mamma och pappa ville visa bilder jag hade fotat och redigerat.
Pappa ville att jag skulle visa en bild där jag gjort en fejktatuering på min mage i photoshop.

Grejen är den att jag läääänge har gått och drömt och pratat om tatueringar, så när mamma och pappa såg den här bilden:


blev dom jätteoroliga att jag hade gjort en i smyg, på riktigt. Så mamma hade tydligen gått in i badrummet som ingenting en gång när jag var påväg in i duschen och försökt kolla lite diskret om jag hade en tatuering på magen.
Efter att ha sett att jag inte hade någon hade hon sprungit ut och viskat: "Yes, den är fake!" eller nått xD

Så som sagt, tur att ni "försade" er på ett rätt kul sätt - annars hade jag blivit arg! Jag tycker inte om när man skiter i att jag säger "Nej, jag vill inte!"ska man lyssna tycker jag, annars är det dålig stil, vare sig man är mina föräldrar eller inte!!

Good job

Har redigerat ihop ett collage på syrran och hennes pojkvän, bilder från när de hoppade fallskärm i Australien :)
Dom ska göra det till en stor tavla och sätta upp i deras lilla lägenhet. Ska bli kul att se resultatet!

Var ute och sprang för en stund sen. Orkade med min vanliga runda på 2,5 km, vilket jag inte har orkat sen jag var sjuk. Så det kändes kalas. Nu ska jag rulla fram yogabollen och göra situps mot den. Sjukt kämpigt i magen, men skönt!

Efter det blir det duscha och göra sig i ordning. Mamma och pappa får gäster och jag ska ngo vara hemma och kolla fotbollen, vara med och släcka lamporna och sen bara glo på tv tror jag. Vart otaggad på den mesta för några timmar sen, så det känns okej att vara hemma. Har åtminstone en Choclate fudge brownie helt för mig själv vilket göra hela kvällen värd <3

grenar / Bilder



GSH/GSE

Igår såg vi som sagt Green street hooligans. Första gången jag såg den, skamligt jag vet! Men ingen har velat se den förut, fast jag har tjatat. Så nu äntligen fick jag alltså se den :)

Den är ju liksom hemsk, och jag hatar sånt där efterosm det förstör själva sporten. Men kunde ädnå inte låta lbi att gilla filmen.

Bäst måste nog vart det här, vid tågstationen. Ääääg! hahaha :D


Älskar att dom står och kaxar efter ;) Synd att det inte är text!


I'm foooreveer blowing bubbles, hahaha :D

(blev lite mer där på slutet, än bara forever blowing bubbles, men whattahell ingen dör av det liksom ;) haha)

Underbara lediga dagar!

Spelade in kören igår vilket gick bra, tur att vi hade John eller hur Tess, haha!
Det var rätt kul också faktiskt, måste jag tillägga... trotts vissa saker som hände ;)

Senare drog förvånansvärt TOVE med mig till Maddie, där vi skulle mysa med film, Maddie och Tom... och vitlöksdipp, jordnötsringar och chirre (a) haha.

Anyway, såg riktigt bra filmer och fler än typ 2 för en gångs skull ;) Slutet på Gladiator (kollade inte så mycket), 8 mile, Green Street Hooligans och en Harry Potter (som gick på repeat medan alla sov. Jag såg samma scen fyra gånger... förvånansvärt nog var jag den som sov minst! haha)

Idag när jag kom hem gick jag först ut och fick en galen hund springadens runt mig och min hund - så pappa fick komma och hämta oss. Jag skakade!

Sen somnade jag och sov tills mobilen vibrerade så mycket så det lät i hela rummet. Det blir tydligen buffé i stan med jättemånga i "gänget". Askul :)

nöjd & glad


"cp"-dag

Idag är det en så kallad CP-dag i skolan (checkpointdag). Om man har prov att göra om, saker att ta igen, om man ligger efter osv, så drar man till skolan och gör sånt. Har man inget att göra får man vara ledig :D
"Egentligen" skulle jag vara ledig :P

Men nu är det så att jag snart ska dra till skolan på ljudteknik. Eller ah, inte direkt på lektion men vi ska parvis göra ett praktiskt prov. Vi ska sätta upp et PA-system och sen spela in en liten kör (ettor som valt musik som estetiskt val). Får la hoppas att det går bra. Jag jobbar med min Tessuuwkoorv, så det ska nog gå bra :) Nervös är jag dock!

färsssss



La märke till att himlen var väldigt fin på ett ställe när jag avr ute med hunden, så sprang in efter kameran och telezoomen :)

It's the hard-knock life


Teletubbies

hahahaha, har nyss gjort min idrottsinlämnings-träning på golvet i vardagsrummet. Ska ut med syrran på promenad nu (i snöhelvetet!!! jag vill ha sommaaaar). I alla fall, när jag ställde mig upp för att gå till mitt rum ropar pappa. Det var Teletubbies på nån konstig kanal och det var (tror vi) jag som var "berättarrösten" hahaha, gooosh vad liten jag var när jag höll på med sånt där :D Skulle vilja ha en hel film med dom avsnitten jag har dubbat...

Aja, jag bloggar väldigt lite "nu för tiden", i know men det är sjuuukt mycket som ska göras i skolan nu. Läxor/prov/inlämningar.... you name it liksom :/

I Hate Myself For Loving You



Great!

Igår fyllde förresten min älskade lilla voffsing 8 år (56 hundår). Älskar dig lillen <3

La-la-looovley dag!

Sovmorgon idag då det inte var någon engelska. Mattelektion, lunch, halv historia och sen ingen svenska.
Gick till TC i det underbara vädret med Tess, Tove och Malin :) Väl där kirrade vi lite stuff och sen var jag jättetaggad på att dra hem för att kunna gå och sätta mig i solen och läsa vilket jag gjorde. Sköööönt till tusen var det!!!

Underbar dag helt enkelt! Imorgon är det vanlig sovmorgon, TvE3-pjäs och lite ljudmedia-planering med Tessituffs och Madzor :)

Nä, nu ska jag läsa vidare i Ondskan <3 och sen ska jag tvinga ut syrran på en härlig promenad! :)

Ledig, foto

Idag har jag varit ledig hela dagen, eftersom jag var klar med allt som skulle göras på dom två lektionerna vi hade.

Först trodde jag att jag skulle ha historia efter lunch. Så skulle få en sköööön sovmorgon ända fram till 11. Redan vid vanlig tid (7 typ) får jag klart för mig att så kommer det inte bli. Först kommer mamma och frågar om jag inte har förssovit mig. Jag förklarar att jag inte har det, hon ber om ursäkt - jag somnar om. Sen upp vid kvart i 8 för att dra på sig mjukisar, ta hunden och skåpnyckel och ge den till Tove som behövde en sak i mitt skåp. Hem igen och sova, då blir det en massa smsande istället och bara lite (dock superskön) slappsovning. Sen kommer syrran och pappa efter varandra och frågar. Slutligen är klockan 11 och larmet går ;) Bra där!

Jag går upp och tränar. Pappa kommer hem med en hamburgare och minimorötter (var faktiskt inte sugen på donken och har inte varit det på länge... men det fick bli en burgare och ett försök till att vara nyttig i alla fall). Sen visar det sig att vi inte har någon historia (vi som bara har en fråga på g-provet kvar), så jag blev hemma hela dagen :)



Lite senare drog jag och pappa förbi syrrans jobb, där jag skulle fota lite granna (bilden är därifrån).
Sen nu har jag nyss tränat magmusklerna igen ^^ Imorgon bitti är det tydligen ingen engelska, så får en liten sovmorgon. Fan va nice man kan ha det då? ;)

knock on wood



Kan inte låta bli att lyssna på den här en massa. Speciellt bra är den när man lyssnar hööögt och med en väldigt massa bas ;D

Nu ska jag fortsätta träna till min idrottsuppgift!
Hare bra :)

Sötaste bilden



Av dom bilderna jag tog på Ville här om dagenm blev nog den här den sötaste. Min lille Villekille <3 Eller som tove har döpt honom till - William Amadeus ;)

Fire

Det blev ganska lyckat igår kväll trotts att många inte kunde. Det slutade helt enkelt med att jag, Malin och Tom drog hem till Maddie för att mysa. Träffade Dalle på tåget vilket var kul :D
Väl hemma hos Maddie så hade vi fixat så Maddies lillasyster hade bakat en tårta till henne (från oss). Till Maddie hade hon sagt att tårtan var till hennes kompis Sara.
När vi spelat guitar hero ett tag, började jag, Malin och Tom smsa fram och tillbaka på mobilerna, men Maddie fick inte se (kändes astaskigt xD hahaha) Sen sprang vi i alla fall ner och hämtade tårtan, fixade ljus och grejer och gick upp och sjöng. Reaktionen blev: "Men vad gör ni med min syrras tårta till Sara!?" hahahaha! men hon blev glaaaad :D <3


Villes tankar?

Ibland blir min hund Ville trött på mig och kameran. Han vänder ryggen till och frustar när jag försöker fota honom.
Men som om inte kameran vore nog...
Idag satt han så hiiiimla sött uppe på berget ute i snön när han var med pappa ute och meckade med bilen, så jag var bara tvungen att kuta efter kameran och fota.
Nu har jag ju även fått min blixt, så den var jag ju bara tvungen att prova också!
Jag tror Ville kommer äta upp Mårten (kameran) med alla tillbehör snart ;) men han är så jäkla sööööt! Min lilla ponke <33

Heineken

För kanske någon månad sen la jag upp en Heinekenreklam som jag tycker är sjukt söt/rolig. Well, kan inte säga annat än att jag gillar Heinekenreklmer ^^ För här kommer en till :D


Pappas dag

Idag fyllde pappa år :)
Imorse var det tidigt upp att gratta. Min enda sovmorgon jag har i veckan, blev jag väckt klockan sex xD Mådde jätteilla och var helt vit i ansiktet, så gick och la mig ganska snabbt igen. Sen var det skola, gjorde ett studioprov och lite sånt.

Nu på kvällen har båda kusinfamiljerna, mormor och farmor varit här. Och jag har fått min kamerablixt! :D
Detta ledde till lite bilder på alla, men slänger bara upp två på mig och kusinen Britta :)



Körkort

Wohej, idag har jag tagit körkort i radiostudio, haha! Gick typ bra, så jag tror det dög :)
Idag fyller pappa år, så snart kommer släkten hit och täer tårta och bullar. Sen fick jag även hem min blixt idag! Yaaay :D

Ska det vara såhär?

Åherregud, jag somnade en stund framför teven efter att småglott lite på Top model 3 och Scrubs. Vaknade och fick halv panikångest, klockan var redan halv 6 och hade jag pluggat nått? NEJNEJ!!

Hur mycket jag har i huvudet nu? Hum, bör få det nerskrivet så jag kan kolla tillbaka och läsa istället för att gå runt och tänka på det hela tiden, så here we go!

Idag: Historia G-prov
Torsdag: Studio/radioprov, skriva manus till det!! Bör ha räknat lite matte till idag också, men så lär det inte bli! Pappa fyller år, så folk här på fika och för att välkomna syrran hem.
Fredag: Två engelskanoveller att läsa och skriva sammanfattningar på. Grekisk restaurang för Malin och Natons skulle på kvällen med hela gänget. Sen åka och kolla på deras längenhet.


Bläää, ser säkert jättelite ut, men tro mig, det är det inte. Nästa vecka ska saker avra klart också så Söndagen får nog bli en sån där "urmysig" pluggdag :(

Dessutom köpte jag ett hopprep idag för att kunna börja på min inlämningsuppgift i idrott. Det är för mycket snö ute och jag är för förkyld för att kunna springa.


Åååååh, orkar inte ha så himla mycket! Men nu MÅSTE jag få ihop ett jäkla manus!!!

Vad har vädret för problem?


Gammal bild.

Kolla vad brun jag var!! (om man jämför med nu alltså... blääää)
Jag som trodde att våren äntligen hade kommit höll på att bryta ihop imorse när jag vaknade och såg all snö ute, och det har fortsatt snöa hela jäkla dagen! :( Illa!
Hur som haver, sitter och pluggar lite och ska snart äta god middag :) Lyssnar på KoRn, sjukt nice! Något som är ännu mer nice är att jag nyss hittade en asball låt jag inte hört med dom, på Spotify :D

1 till bra sak med idag!

Kusinen kom med i stadslaget i år igen! Grattis grattis får man ta och säga då liksom ;)

Fick två apballa tishor av syrran som hon köpt utomlands också, och en surffilm! :D

3 bra saker med idag

Woheeej, idag är jag ledig. Syrran kommer hem efter att ha varit utomlands i 4 månader!!! :D
Så idag på morgonen har jag bakat kladdkaka för det hade hon messat att hon ville ha ^^
Vi springer runt allihopa och hostar och snörvlar men vi städar med en jefla fart asså, haha!

Sen fick jag dessutom nyss bra nyheter! Jag är nu snart ägare till en Nikon SB 600!!!! Alltså en extern blixt till min kamera! Wihooooe :D:D:D


Bild från Google!


Redigt bra dag idag! :)



(mobilbild!) Min snygga hund Ville drar en Carola ;) hahaha! Han gör sig i ordning för att träffa stuuurasyster Malin som snart ska hämtas på Arlanda :D

nudlar for shizzle

Nu ska jag göra nudlar, just for the hell of it, och titta klart på Hundtricket.
Imorrn lbir troligtvis en fin dag!

Stora städdagen?

Ja shit vad vi har städat här hemma idag! Äntligen tog jag dessutom tag i att rensa garderoben. Fick bort lite faktiskt och nu är det rent i mitt rum. Näääz! Ska bara byta lakan och sen flyttar jag och mitt städande in i mitt och syrrans badrum för att städa skåpet där inne. Tomorrow is a big day ;)

Därav ruggigt seg uppdatering här.

18 big ones!

Idag fyller kusin Fredde 18 år :D
Wooooah, grattis :D (ska snart dra och äta tårta och grejer där. Sjuk nice!!)

Jag hoppas han gillar vad han får, jag är vrålnervös!! Ni kommer få se sen ;) hihi.
Snart är det min tur att bli stor också... eller snart och snart... i sommar i alla fall ^^

Bizkit the Sleep Walking Dog



Hahaha, nufffääää!

Torsdag

Dagen började riktigt bra.
Jag fick sova jättelänge och när jag gick upp kände jag (som jag gjort ett tag nu) att jag inte var ett dugg sugen på min vanliga frukost som består av ett glad oboy. Istället drack jag vatten, åt en banan och ett halvt päron (hann inte äta hela). Duktigt tjej! :D Jag ska faktiskt försöka sluta med oboy. Jag tröttnade på Marabou för någn månad sen som har varit mitt absoluta favoritgodis, jämt! Jag äter det inte längre... suktas inte ens när någon annan äter det. Så sjukt skönt!

Sen till det roliga
;)
Når jag och Tove gick från tåget till skolan imorse såg vi en liten grupp utländska män stå och rada upp sig med vår skola i bakgrunden. När vi gick förbi stannade han som höll i en kamera, oss och frågade på engelska om vi kunde fota. Tove knäppte bilden och sen började dom skratta och visa på att vi skulle vara med på bild.
Så där stod vi alltså, jag Tove och ca 6-8 utländska gubbar och skrattade mot en kamera med skolan i bakgrunden, klockan halv 10 en helt vanliga Torsdag xD hahahaha! Varje dag upplever man något nytt... nästan i alla fall ;)

Sen har jag även lyckats göra klart 3 saker i skolan. Så nu är det abra idrottsinlämningen och Studioprovet (nästa vecka) som jag har framför mig just nu :)

Vad köpte jag igår?

Jooooo eeeeen.... keeeeeeeps!! :D

Jag föll direkt, köpte den på en gång. Fall pladask för den :)

Lite suddig bild men hade ingen ork eller tid till att ta en bättre eller redigera den någe vidare :P

Ståååkhååålm

Idag drattade jag, Tove och Malin till stan efter skolan. Det var nääääz!
Vi skulle kolla vans till Tove, men fanns det några? Ne.
Man får nog kolla igen när våren har kommit och då det nästan håller på att slå om till sommar.

Hon köpte i alla fall en röd adidas hoodie, snöööögg! Kan erkänna att jag vart liiite avsi då jag blev kär i en likadan, fast grön. Men jag spar det mesta av mina pengar nu så för mig vart det ingen :P
MEN, hör och häpna, jag köpte faktiskt en sak!!


Jag är sååååå lyckliiiig
:D (fast ni får se sen för nu ska jag typ äta och plugga, mwaha!)

Let it roll / Bild


Kliii

woooah, det kliar på min näskant och det har det gjort enda sen första lektionen imorse xD hahaha! Gash, vilka problem man kan ha ;)

Riktigt bra dag idag. Jag är typ glad igen och på bra humör. Det känns typ kalasbra! :D  happy_girl91 liksom!
Hade bara 2 lååånga lektioner som jag har varje Måndag. Först grafiska, då vi gör egna företagsloggor. Mitt företag heter Helvetica design och jag kom igång rätt bra faktiskt :D Efter det åkte Tovy hem (efter som den lyckosten slutar då!) och jag och Malin förvirrade oss totalt i matsalen, hahaha!
Så kan det gå ;)

Ljudtekniken var faktiskt ganska kul. Jag skrattade mer än vanligt och höll mig öfrvånanasvärt nog 100% vaken, HELA lektionen!! Sen fick halva gruppen sitta och svara på frågor på ett papper medan de andra höll på att öva PA-kopplingar. Sen var det tvärtom. Gick riktigt bra för vår grupp och kul var det! :)

Nej, nu ska jag göra något vettigt! :)

JabbawockeeZ

Åh, i love'em!

JabbawockeeZ i Americas best dancecrew är såååå grymma! Älskar deras dans till Apologize.
Check it out!

(det här klippet är utan ljud, men det är dansen från programmet iallafall. Asbra!!)


(det här klippet i inspelat av någon på något annat ställe än på Americas best dancecrew. Tror dom har gjort om lite i dansen också, men fortfarande är den lika grym!!)



Ryyyyyser när jag ser det!!

Bappoo

Ååååh, vilken härlig solig dag!

Vaknade av att solen lös in genom fönstret imorse, så underbart. Nu längtar jag om möjligt ännu mer till det blir sommar!
Har gjort allt jag kan för att ta in så mycket sol idag. Varit ute och promenerat och sen suttit ute och läst Ondskan i solen :)
Mys! Sen tittade även grannarna förbi och det var kul. Fick se V's nya trix ;) Stå på hälarna och på tårna, wöööw ;D haha!

Fick reda på att min granne syr och säljer mössor också. Mamma och pappa köpte en till mig, den var asfrän och kommer bli great sen i fjällen :)




Ny design!!

Nu igen, hihi! Men jag gillare och jag tycker mycket bättre om den här designen än den förra, den var så... "inte jag" på nått sätt...
Så, vad tycks? :)

RSS 2.0