Blackhead!

I Torsdags drog jag, Malin och Tove till TC efter skolan. Jag och Tove köpte lite smink och Tove köpte hårfärg.

Jag hade redan köpt färg dagen innan.

Malin ville vara med och färga så vi tre drattade hem till Tove. Sjöng singstar, färgade håret, åt köppullllaaar och lirade Buzz. Fett trevligt!
Tove gick från blondie - till redhead - till brownie
och jag gick ifrån massa blondbruna färger plus utväxt - till vääääldigt mörkbrun (ser nästan svarthårig ut, haha!) = därav rubriken Blackhead :D

Såhär såg det ut innan



och såhär blev det efter



Inte bästa kvallan på bilder men whatev. Har för övrigt på mig Toves vrålsnygga Kaskmössa!

Svenskalektion

Haha, jag är tydligen för barnarbete!

Lite gustavhumor var det häääär!!


Gjorde min kväll lite bättre



"Björn Gustafsson när han håller på att driva med det här i Parlamentet.... inte kul!"   hahahahaha!

Jobbig dag

Idag var vi lediga ganska mycket ifrån skolan, från många lektioner alltså. Jag var ändp inte där, var helt ledig.

Idag åkte syrran och Anton utomlands. Dom ska vara borta i 3 månader... usch vad det var jobbigt :/
Orkar inte skriva mer just nu, ska äta mat jag har fått välja och sen ska vi se Mamma Mia som vi har köpt.
Pusshej!

Snöstorm

HURRRRRAAAA jag har lyckats skriva klart min filmanalys av filmen "Gökboet" nu äntligen. Känns riktigt bra att ha fått den gjord, och jag håller tummarna för åtminstone VG :)

Idag har det snöat så mycket att ganska många elever i skolan har blivit insnöade och därför inte har kunnat ta sig till skolan. Hahaha, illa ;) Ett tag började vi nästan fundera på om vi som lyckats ta oss till skolan skulle bli insnöade och få stanna kvar där istället, haha! Det hände ju dock inte, men det vore ganska kul att sitta fast i skolan över ett dygn typ... springa runt med klasskompisarna, lira massa pingis i skåphallen, låna massa filmer i receptionen och glo på. Och datorer, kameror, filmkameror, redigeringsrum, filmstudios och fotostudios har vi ju så det räcker till en väldig massa :D

Känner själv att det har blivit på tok för lite bilder i den här bloggen, så tänkte fixa i ordningen en gammal, opublicerad bild och slänga upp den :)



Bilden tog jag med min kompaktkamera halvvägs ner i en offpist i Kittelfjäll på sista klassresan med höstadietklassen (i 9an). Vi klättrade i 2 timmar uppför och åkte ner på en kvart, tjugo minuter, haha! Alla var helt slutkörda efter, men checka tur med vädret vi hade :D

förslaget



"Bästa" förslaget i Grafisk B

Pics från WinterJam?

Tyvärr fick min söta lilla Mårten stanna hemma i Lördags, så några bilder har jag dessvärre inte.

Om ni däremot vill se vad jag såg och hur det var osv kan ni ju kolla på Toves , Malins och Sandras bilder :)
Hängde ju runt med dom så det är ju i princip samma sak som om jag hade lagt upp bilder jag själv tagit! :D

WinterJam & Reunion

Som sagt har det varit bde WinterJam på stadion och reunionkväll med tjejerna jag umgicks med i gamla klassen.

Det har dessutom snöat en massa ute så nu sitter jag inne med den där pirrande "snart är det jul"-känslan. Fint!
Lite tidigare idag var jag och syrran ute med hunden och släppte honom lös i en park så han kunde skutta och springa runt som han ville i den djupa pulversnön. Fan va söt och vacker han är den där lilla Ville <3 :')
Egentligen är jag faktiskt lite sugen på att dra på mig täckbrallorna och krypa runt och fota ute i snön och solen.... men det är så vackert när det är sådär orört, så jag vill inte gå ut och förstöra det. Därför sitter jag här, och därför får ni två egentlgien ganska trista bilder. Men det får duga! :) puss!


Lite JAMJAM till Sara innan hon ska ut och frysa ihjäl sig på WinterJam ;)


Trerättersmiddag och galaklädsel var det som gällde i Fredags kväll ;)

Helgen so far

I Fredags hände det lite grejer på simningen på morgonen. Gick därifrån tidigt med Tossen för att gå till sjukhuset och kolla hennes näsa. Senare drogs det tillbaka dit igen (för dom var sämst!!). Sedan drog vi hem och direkt in på sjukhuset här istället (för dom på det andra sjukhuset var nog fan det sämsta jag sett på länge!!), där dom var både snälla och duktiga! Goodie.

Sedan drog jag direkt hem för att städa. Sprang ner till centrum och mötte och handlade med Therese inför kvällen.
Lite senare droppade Tessan och Natta in och slutligen även Johanna. Vi åt trerätters mdidag och tittade på Idol. Trevligt!

Idag vaknade jag av att pappa kom insmygandes i mitt rum och drog upp gardinen. HEJ MITT VINTERLAND säger jag bara!!! Gaaash, massa vit!

Vit vit vit vit viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit VIT snö :D

Efter att ha chillat vid datorn med smaskig glass blev jag meddragen till stadion i stan för att kolla på WinterJam.
Jag, Tove och Malin kom dit ganska tidigt då det fortfarande bara var "training" för snowboardsnubbarna.Dom fotade lite till sina hemsidor vi gör i skolan och sedan drog vi till en donk och käkade och värmde oss. Höll fan på att frysa ihjäl!

Sedan drog vi tillbaka och träffade Cash :) Glodde på finalhoppen i snowboard, FMX (wiiiie <333 ) och sedan även lite på skidor. Stod vid lite fler folk från skolan och chillade ett tag till det att vi bestämde oss för att dra.


Jag är fortfarande näst intill djupfryst, men dagen har varit värd.


Jag älskade lite halvt att vara där (fast jag fortfarande skäms för mina egna kläder osv... men kunde ju glo på alla andra sjuuuukt snygga!!!). Nästan alla hade den där underbara stilen jag älskar. Stoooora kläder, massa häng. Kepsar och mössor i mängder.... JAMJAM var nice det var!!! <333


Vilken dag!

Orkar verkligen inte skriva nu, men jag säger bara gaaaaaaaaaaash vilken dag!!!
Allt ifrån ett x antal sjukhusbesök till idoltittande. Imorrn blir det nog Winter Jam! Ciao

Snarthelgsnarthelgsnarthelg!

Herregud vad jag behöver helg just nu!

Har suttit och försökt trcyka in historia i skallen nu ett tag, men det gåååår verkligen inte. Imorrn har jag prov. Det tredje och sista g-provet och vg-mvg provet som är frivilligt. Jag får inte ens i dom sista g-frågorna. Illa.. Tur att mamma och pappa förstår. Mamma sa att det inte var någon idé att fortsätta att rabbla texten om och om igen för mig själv just nu. Man har såna dagar ibland då sakerna man försöker greppa går in genom det ena örat och sedan direkt ut ur det andra.

Jag ska sätta mig med ipoden och lyssna på den här låten som jag fastnade för för någon dag sen när den var med en kort stund i ett The Hills avsnitt. Jag gillar den faktiskt... den är mysig och jag gillar tankten i den.



Så nu ska jag alltså sitta och lyssna på den här och gå igenom matten ytterligare än gång. Sedan blir det sängdags... är helt slut! Godnatt :)

Lite små-ångest

Jag måste verkligen börja fota igen! Så fort jag får tid ska jag fan tvinga mig till att ta lite bilder, trotts att dom inte blir speciellt intressanta eller särskilt bra. Jag saknar Mårten jöh :(

Musikvideodag

Idag har hela skoldagen handlat om musikvideon.

Till och börja med hade vi en upprepning utav genomgången av Avid. Skönt så att minnet fräschades upp lite :)
Därefter gick jag och min grupp och satte sig i ett redigeringsrum och började föra över det vi redan hade filmat till Aviden. Sedan var det dags för lunch och därefter fick vi ihop tillräckligt mycket folk för att filma våran slutscen, nämligen en "fekfest" i Green Room. Verkligen kanon att "så pass många" ställde upp! Vi hade varit totalkörda annars och lite kul var det att det nästan bara var killar som sa ja, haha!

Sedan satt vi fram till 20 över 4 i redigeringsrummet och grovklippte vår musikvideo. Nu har jag suttit ganska länge framför datorn här hemma också, och skrivit på min filmanalys av filmen Gökboet. Det har gått mycket bättre än väntat, men än är den inte klar. Nu ska jag laga pannkakor som blir morgondagens lunch och sean ska ajg nog gå och lägga mig. Vet inte om jag ska duscha först eller om jag tar det imorgonbitti.... humhum, vad jobbigt livet kan vara ibland, don't yah think? ;)

Jaja pannkakor var det (och jag antar att aaaaalla har antecknat det jag skrivit i detta superintressanta inlägg, right?!) haha. Som sagt - Foto, musik och massa annat skit! ;) Godnatt!

Hemmadag

Idag blev jag hemma från skolan.

Vaknade och mådde jätteilla. Somnade om och sov i flera timmar. Mådde lite bättre men blev tillsagd att stanna hemma. Jag har sovit nästan hela dagen. På grund av mig blev musikvideo inspelningen inställd och flyttad till imorrn. Håller tummarna för att Green Room är ledigt, annars får jag fan panik och svimmar skulle jag tro.

Nu ska jag sova, igen... och klockan är ändå "bara" halv 11!

Godnatt :)

Stress

Usch, idag har jag känt mig jättestressad. Hade dumt nog lämnat böckerna jag behövde för att kunna plugga idag, i skolan.

Måste bara skriva av mig lite innan jag ska sova. Saker att komma ihåg den här veckan är:

Måndag - Filmning efter skolan, kommer hem lite innan 6. Börja skriva på filmanalysen!
Tisdag - Redigera musikvideon hela dagen, vet inte när jag kommer hem. Plugga till historiaprovet som är någon gång den här veckan.
Onsdag - Lång dag i skolan. Filmanalysen ska vara klar idag, men jag lär behöva jobba över och lämna in senare. Måste börja läsa i min engelska bok, plugga till matteprovet som är efter skolan på Torsdag samt plugga mer historia.
Torsdag - matteprov efter skolan! Göra mer filmanalys om den inte är klar än samt städa tills Fredagen.
Fredag - Tror att det är idag historiaprovet är... efter skolan är det direkt hem och fixa, sen ner och handla mat med en kompis, direkt hem och göra sig i ordning samt börja laga en trerättersmiddag. Tjejerna jag umgicks med i högstadiet kommer vid halv 6 ungefär. Tjejmiddag/Idolkväll.

Åh herregud... det blev nästan mer när jag skrev ner det!!! :S Och någon dag efter skolan skulle jag behöva leta efter någon sorts galaklänningen eller nått, att ha till tjejmiddagen på Fredag, då drresscode: galamidda gäller!

Sen är det pengar som är lite stressiga just nu också (kan man säga så? saksamma..).

- Betala tillbaka till Tove
- 100 spänn till Fredagen
- "galakläder"
- Jeans
- Skjorta


hermf.... jadu, vet inte hur jag ska klara av allt men det kanske är bäst att sova mycket då jag redan nu är trött? Mhm, låter som en bra idé så nu är det sängen som gäller. Godnatt!

Dirty dacing

Åååh, jag har verkligen fastnat för den här låten sen den var med i Idol i Fredags!
Man kanske ska föreslå Dirty Dancing 1 och 2 på Fredag efter Idol? En form av middag ska hållas här då, det kommer bli hur kul som helst! :)


Nämen titta en bild!



Fastnade lite länge i photoshop! Men jag hade inget att göra, så jag tränade mig på att sminka lite i photoshop helt enkelt ;)

Första snön

Idag tog jag den längsta sovmorgonen på länge.

Vaknade av att papa ringde när han och mamma var ute på promenad. Skulle ta telefonen som står i mitt fönster, tittar ut... det första jag säger i telrfon är: DET SNÖÖÖÖAAAAR!!!!!

Pappa svarade: eh... ah jag skulle säga att du skulle titta ut genom fönstret, haha!

Det var riktigt dasslock som föll, baaaoutaflingor het enkelt! :D Lika stora som dom som föll på nyårsafton!



Sååå stora om inte större!! :D (bilden är från nyårsafton!)

En bra Lördag

Idag har det varit en bra dag. En bra Lördag.... nästan.

skulle sova till halv 11 idag, ville få sova så mycket jag kunde innan det bar av in till stan men nehe... vaknade innan 8 imorse av att hunden stod inne i mitt rum och pep som en galning. Trodde först bara att han var sällskapssjuk så jag klappade honom lite på huvudet och bad honom vara tyst. Gick det? Nej. Så det var bara upp och väcka föräldrarna som släppte ut honom på tomten. Niagarafallet i Sverige? Ahaaa, han var kissnödig. Smart Sara!

Sov... vaknade av att det riiiingde och ingen svarade. Tillslut var någon snäll nog att gå upp och göra det. Jag somnade om för andra gången och vaknade senare av att mamma kom in och frågade om jag inte skulle gå upp (vi skulle egentligen ha åkt tidigare, men bestämde oss för att ta ett senare tåg igår natt). Detta förklarade jag snällt för mamma och sov vidare tills det att jag skulle gå upp.

Jag och Tove fick sällskap utav Mya på tåget in till stan och sedan fortsatte vi ed att åka tunnelbana och pendeltåg tills vi kom fram till Älvsjö. Eftersom Emilia och Jessi inte hade kommit än, traskade Tove och jag in på gymnasiemässan och hängde vid vårt place. Kul att småbarn frågade om jag var intresserad av att gå vissa linjer. Jag är 91a (och Tove är dessutom 90a), inte 93or för guds skull!!! xD

Tillslut var vi i alla fall inne på Fotomässan. Det var inte helt värt 80 spänn tycker jag, men det var kul ändå :)
Fick faktiskt lite inspiration och idéer. Kollade efter ett objektiv (om det hade varit billigare där än i affärer här omkring skulle pappa åkt in och köpt det åt mig, men det kostade exakt lika mycket....), men fick inte med mig något hem.

Direkt när jag kom hem var det bara att fixa till sig lite igen och sedan kom kusinerna+faster+farbror och chillade en stund innan vi drog ner till teatern för att kolla på Farmor/Mormor (olika för oss kusiner). Det var skoj :)

Kunde ha drattat vidare på fest nu efter men jag orkar verkligen inte, och en sabla filmanalys hänger över mig som ett regnmoln :/ Gotta get done with it tomorrow!

Nu ska jag kolla igenom lite foton (fotade på teatern/revyn), men lägger inte upp några här då jag inte frågat dom på bilderna om det är okej.

Fred ut!

en trioblogg!

Nu är det såhär att jag och Tove har bestämt att vi och Malin ska ha en knasig blogg ihop (Malin är ännu lyckligt ovetande om detta då hon är bortrest, men hon KOMMER att vara med, det ska vi allt se till. Mohahaha!).

Vi kan dessvärre inte bestämma vad bloggen ska heta... någonting med fail ska det vara i alla fall!

Vi har hittills kommit på två namn som förslag:

- fail.blogg.se
- eveeryoneisfail.blogg.se

kan du komma på något bättre (som innehåller fail) kan du ju föreslå det i en kommentar :D
BESLUTET TAS PÅ MÅNDAG!

Jeans



Dom här med ett nitskärp från Carlings.... jatack!

Mitt julband

Har inga bilder att lägga upp nu. Har inte fotat på ett tag och man blir verkligen inte motiverad till att gå ut och fota när det bara är regnigt och disigt ute hela tiden! :/

Men det var inte det jag skulle babbla om nu ;)
Det jag skulle skriva var att Daughtry verkligen är ett band som ligger mig nära nu för tiden. Jag tror det att dom kommit tillbaka på min favoritlista igen för att det börja mörkna ute och närma sig den tiden då jag stod där i kön förra året. Jag hade hört en låt, följde med för Malins skull.... och jag ångrar det inte kan jag ju lova.

Det var verkligen den mysigaste konserten jag har varit med om!
När vi stod i kön föll den första snön (nämnde jag att jag hade mina trasiga vans med stora hål i sulorna på mig?). Några tjejer i stora fjällrävenjackor satte sig bredvid oss... helt plötsligt langar en utav dom upp en laptop ur väskan och drar igång Simpsons the movie. Stämningen i kön var fin.... ååååh vad fint det var!

Jag tänker på typ... gamla stan... när det är snö på marken, ficken är fullsatta och ljuset som lyser ingeom fönstrena är alldeles guldigt. Det är mörkt och dom små julstånden är öppna på torget... jag tänker på det och lyssnar på Daughtry (speciellt Fells like tonight) och mygood, jag blir alldeles varm innuti och längtar till julen!

Daughtry har lyckats bli mitt julband.

Pappas öga

Var nyss nere på OnOff med pappa och provade olika teleobjektiv. Fastnade för ett (med VR, vilket jag verkligen behöver då jag är väldigt darrhänt) 55-200. Fotade pappas öga med det, redigerade det när jag kom hem och såhär vart det :)


Affisch nr 3

Vänsterställde den undre texten också, samt förstorade namnet. Bättre?

Affisch nr 2



Måndag igen. Sitter och klurar på min Madonna-Opera affisch på Grafiskan. Här är det andra förslaget som jag har lyckats få till. Vet inte hur jag ska göra just nu... hum... långt kvar av lektionen så får sitta och fundera på det en stund.

Idol igår

Fett bra att det var rocktema! Nice med reserverade platser så vi inte slapp stressa in och ta plats. Alla var bra igår och det var kul att titta och lyssna. Kamerorna gick varma och alla fyra syns en varnsin liten gång i teve. Eller asså i två-par. Jag och Malin bakom Alice axel en gång och Tove och Emilia syns bakifrån uppe från taket när de håller upp sina kameror på scenen.
Har inte orkat byta mä


Johan sjunger Poison!!


Vi satt bakom de redan utröstade idolerna

Hemkommen

kom nyss hem. har varit på idol. skriver om det imorrn! nu vill jag sova. godnatt

Skolfoton

Idag kom skolfotona!
Vill inte lägga upp hela klassfotot här då jag inte vet om det är okej med alla. Kanske klipper ut mig själv + nån mer sen när jag har nån bra bild på't :) Här är iaf enskilda bilden ^^


(har inte kvar bilden så länge)

Jag vill ha en longboard


Behind blue eyes



(har bruna ögon egentligen!)

All you need is love

Älskar bilden! (inte tagen utav mig)


Grrrreaat!

Pappa hyrde 21 idag för min skull!! :D
Riktigt glad blev jag och det kändes skönt att bara slappa och kolla på film den här kvällen. Imorse var det "tidigt upp" som gällde (om man jämför med lovet, då jag gick upp ca 11. Inte jättesent heller, men senare än till vardags!). Dagen började med grafiska (som jag uppdaterade ifrån). Vi håller egentligen på med ett uppdrag åt kommunen. Vi ska designa om en bok som heter "Lilla boken om Alkohol". Dessvärre var jag sjuk mycket och har inte kommit igång särskilt väl än, och jag finner uppdraget ganska tråkigt dessvärre.

Men idag fick vi glada nyheter (om ni frågar mig!). Kommunen vill ändra om texten i boken så vi kan inte fortsätta designa den just nu. Vi har därför fått en ny, kul uppgift att hålla på med i 4 veckor. Det var den uppgiften jag berättade om i förra inlägget. Skoj!!

Webbdesignen gick inget vidare... gjorde nästan ingenting då jag nästan glömt bort allt vad css heter! :(

Efter skolan stannade jag, Malin, Tove och Maddie kvar för att planera vår musikvideo lite nogrannare. Det är vad vi ska göra imorgon, filma till musikvideon.
Busy day tomorrow med andra ord!

Det blev dessvärre inget fotande utav bilar med lång slutartid i mörker idag... men det får bli en annan gång helt enkelt. Tror det var ganska bra för mig då jag somnade som en stock efter middagen. Mådde lite illa och fick ingen bra sömn inatt.

Nu ska jag hoppa i säng... 9.30 drar filmandet igång imorrn. Hoppas vi har vädret med oss! Godnatt

Operasångaren Madonna?



Sitter på Grafiskan och jobbar med denna affisch. Vi fick dra en lapp med ett kändisnamn på och en lapp med en musikgenre på och ska nu göra konsertaffischer till det. Tove fick I en annan del av Köping-Tobbe och punk, hahaha!
Malin fick Carolina Gynning och gosspel, och jag fick, som man kanske redan förstått Madonna och opera.

Tror att det var någon som fick Gandalf och barnvisor, och någon Barack Obama och zynth också, hahahaha!
Ganska kul uppgift faktiskt :)

Hang loose!

Cold


Frozen


The all american rejects



(det börjar med nån konstig fiolgrej men låten börjar efter en stund!)

Drum solo and Down with the sickness

Snodde den här filmen lite fräckt ifrån någon, men min mobilinspelning av just detta är så ruggigt dålig!

Ni måste ju få höra hur nice det här trumsolot var!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=THUG3si6fVI

(fattar inte varför det inte blir en ruta som det ska bli?)

SÅÅÅÅÅ NICE LIVE!!!!!

Bästa på länge

Gårdagen/kvällen och natten var verkligen det bästa som hänt på länge!

allt började med Disturbedkonserten tillsammans med Malin och Kusinen. Dock höll allt på att gå åt helvete pga missförstånd men allt funkade tillslut och vi tog ett par sittplatser på en läcktare! :)

Shinedown som var förband var asbra och allt var redan då kanon! Dom spelade Fly from the inside så Malin blev alldeles lycklig - härligt!!!

Sedan var det då dags för självaste huvudbandet, Disturbed. Gaaaash dom var sååå bra och konserten var toppen!
Hade inte med mig någon kamera men hade tänkt tjuva lite bilder från de andra två fröknarna sen :) hihi!

Efter konserten vandrade vi bort mot Globen för att käka på donken, men det var stängt. Senare på natten blev vi upplockade utav våra föräldrar och pappa berättade för mig och Malin i bilen, att det hade varit grov mishandel påden tunnelbane stationen där vi EGENTLIGEN skulle ha befunnit oss om vi inte traskat till donken istället för att ha åkt hem direkt. Tur för oss!!

Väl hemma fixade vi oss, drog på oss våra kläder och målade spindlar i fejan. Sedan fick vi skjuts utav pappa hem till Emilia där det var halloweenfest!
Visste att många i klassen skulle vara där, men fick även träffa massa gamla kompisar!! Lyckaaa :D Det var verkligen superkul! Jag kände nääästan alla :D

Senare på natten kom Malins snälla mamma och hämtade nåra stycken av oss. Jag fick skjuts hem och jag damp ner i sängen klockan kvat i fem - fem nångång ^^ hahaha! Helt slut!

Klockren dag allt som allt och jag måste bara säga igen att det var den bästa dagen på länge med de bästa människorna och allt! UUUUNDERBART! :D Bästa Halloween någonsin :)

RSS 2.0