DRÖMMAR

Jag brukar oftast inte minnas mina drömmar, men inatt drömde jag en väldigt skum dröm, och jag kommer ihåg det lite halvt!

Vi var i nån jättekonstig sorts "skola" fast det var inte i en skolbyggnad utan det var mer som på ett flygfält eller nått, men höga stängselstaket runt. Mitt i var det en pool och vi "elever" hade jättekonstiga flytgrejer på oss. Dom Satt som blöjor, med jättehöga ryggar.... går inte att förklara. Haha!

I alla fall var Anna Skipper (ni hon i Du är vad du äter) vår lärare. Minns inte helt vad vi skulle göra, men jag dödade en läskig lärare. Sen satt det plakat med hans ansikte och "R.I.P" på efter att jag dödat honom. Men liksom... han var ju ond!!!
Sen var det en annan typ "vaktmästare" känns det som... han var läskig... Såg ut som nånting likt Professor Snape, Johnny Depp i Calle och Chokladfabriken och någon tagen ur The Nightmare before Christmas. Han kollade i alla fall jättekonstigt på mig och Maluuw när vi låg och flöt runt i dom där jäkla flytgrejerna. Så ställde han sig upp och vi tog oss upp ur poolen och skulle berätta för Anna Skipper att han ville döda oss, så vi sprang uppför MASSA rulltrappor, nästan lika branta som dom jobbigt trapporna i Lustiga huset på Gröna Lund.

Den näst sista rulltrappan var man tvungen att kasta sig i slutet och häva upp sig med armarna. Malin missade och gled ner, men hon klarade det nästa gång!! Bara det att precis när Malin ställt sig upp så vi kunde ta sats upp för den sista rulltrappan, så kunde man ana vaktmästarens huvud bakom oss. Han var hack i häl!

Efter att vi hittat Anna Skipper minns jag inte vad som hände.

Det roliga var att nu när jag kollat runt på bloggar så har Malin för det första bloggat om vad hon drömt, och Elin har lagt upp en video med rulltrappor i! Hahahah, sjukt!!

Malin H var med i drömmen också, med sin ansiktspiercing bredvid ögat. Haha!

Cred till den som läste allt, haha!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Haha, det är rätt kul vad knäppt man kan drömma ibland xD

2009-12-23 @ 17:05:33
URL: http://knytaknutar.blogg.se/
Postat av: Malin

hahahaha jag fattade noll men typiskt mig att ramla i rulltrapporna xD

2009-12-23 @ 17:15:32
URL: http://rooftops.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: haha, eller hur! xD och det är så himla störande när man inte kan berätta fast man ändå kommer ihåg drömmen nånstans i bakhuvudet eller vad man nu ska säga .. xD



tack! och God Jul !

2009-12-23 @ 19:26:28
URL: http://knytaknutar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0