FLOORBALL

Satt nyss och förminskade några innebandybilder från helgen. Skulle skickas iväg till den grymma målvakten ;)
Hittade en bild som jag faktiskt gillade!

And here it is (observera att det inte är så lätt att fota i innomhushallar och att bilderna inte alltid blir så superkul när man fotar från läktaren :) )

Gillar att jag hunnit frysa det kommande skottet och Gurras målvaktspose!

Dessutom har Malin ringt två gånger från Paramore (konsert i Stockholm idag yehlloww!).
Egentligen har hon ringt tre gånger men första gången var det för att det verkade näst intill omöjligt att hitta vägen till Fryshuset ;) haha!

Sen fick jag höra en låt (som jag trodde var Paramores låt Crushcrushcrush, men det visade sig att det var fel), det var tydligen Pokerface med You me at six :P haha! SEN ringde hon senare och då hörde jag vissa textrader ur Crushcrushcrush. Åååh rysningar :D

FLOORBALL

Känns inte bra att publicera andra/fler bilder, har ju inte frågat dom som är med på bilderna om dom vill bli fotade ens... hehe ;)


WARP 1.9

Sitter och redigerar lite innebandybilder nu. Är trött så ögonen håller på att gå i kors. DOm där ute kollar på nån film dom har hyrt, men tror inte att jag kommer kunna orka mig igenom en hel film. Är verkligen helt slut... ska bli skönt att få veta om det är något snart.

Lyssnar på lite musik medan jag redigerar. Bland annat denna låt - älskar början speciellt!
(sen ligger två Volbeatlåtar rätt bra till på spotifylistan också!)


MINA KNÄN GÖR ONT!

you heard me!

Har suttit halvt upphävd på knä i ca 1 timme och fotat sista innebandymatchen. Blev rätt bra bilder tror jag, så är typ nöjd :)

Kanske slänger upp någon senare ikväll!

Nu ska jag ut och springa (för första gången på mer än en månad!) orkar inte bry mig om att jag fortfarande hostar och snörvar! Kommer fan hinna bli en köttbulle innan den här förkylningen är helt över!!

INNEBANDY

Idag har det varit (och kommer det fortsätta vara nåra timmar till) innebandy till max.
Det är nämligen så att en av mina kusiner är grym målvakt och står i mål i tre viktiga matcher idag (bara en kvar - med två vunna!). Lite lagom stolt är man ju då då ;) och kameran är med :) Dock vet jag inte hur bra bilderna blir, är väldigt svårt att fota i innehallar på grund av ljuset. Får hålla tummarna att nån bild håller :)


NEW STUFF

Idag sov jag uuuut ordentlgit, vilket var hur skönt som helst! Kunde verkligen inte sova inatt för att jag hostade hela jäkla tiden :( Skitjobbigt.

Jag och mamma drog in till TC där det inhandlades lite grejs, men tänker inte visa eller säga vad riktigt än :)
Sen måste jag få tag i Sandra också, måste fråga henne en grej ;) Men det är också hemlis so far (a)

TIPPTOPP

Värst vad allt har gått bra sedan praktiken börjar. Jag får massa saker gjorda, beröm för olika saker och känner i största allmänhet att allt går bra. Inte fy skam alltså!

Synd att hostan inte vill gå över bara. Vill kunna springa och träna... Fick värsta hostattacken halvvägs till skolan på tåget. Folk måste typ trott att jag har svinis och sitter och smitter dom typ... men jag är inte ens sjuk, bara hostig! Irriterande.

Idag fick jag se utskriften på min bild som fotolärarna skickat på förstoring/framkallning. Hur coolt som helst att se sin bild som en färdig tavla (har ju i och för sig två här hemma, men det var annorlunda när man själv inte har varit med i framkallningen). Tänkte slänga in lite bilder av Henri Cartier-Bresson (dels eftersom dom är väldigt fina vissa av dom!) eftersom bilden dom framkallade var min tolkning av Henri.







Nu ska jag ut och övningsköra, wrooom! ;D


RADIOPRAKTIK

Idag gick det är över till radiopraktik efter att ha haft praktik på tv i 2,5 veckor. Jag och Tess har varit ute och försökt få svar på en enkät, men det har inte gått så superbra. Dock löste sig allt, så jag tror att jag har tillräckligt med svar, i alla fall som det ser ut nu :)

Enkäten handlar om vad folk har för planer inför den kommande helgen. Detta ska sändas imorrn då det är Öppet Hus.

OLDIES

Har haft galen huvudvärk sen jag kom hem från praktiken idag. Stod parkerad vid kamera 1 (som jag vill) och var studioman samtidigt. Idag skulle vi spela in nästa "Nyfiken på" i studion och 3 folkmusikanter var där och spelade fiol. Det gick bra, men kroppen tar stryk. Hårt jobb, mycket koncentration och sen står man upp vääääldigt länge.

Hittade två gamla bilder som jag fipplade med i photoshop.


En gammal bild som jag tog när jag precis fått ett nytt objektiv (minns inte om det var telezoomen eller 50mm objektivet?). Vet inte om jag ska gilla den eller inte... vad tycker du? Jag tror att jag gillar den, trotts att den är en aning oskarp :)


En gammal bild från "lök i ögonen"-dagen med Malin (hon på bilden). Haha!

OBS! Texturen i hennes ögon är äkta, färgen också nästan (har dragit i några små spakar, men snarlikt det äkta!)

4YEAR OLD HIPHOPDANCER

Kan det bli mycket ballare?


ITALY09

Tittade på lite bilder från Italien i somras. Skulle inte sitta helt fel just nu asså!
Skulle inte sitta helt fel att slippa hosta så det gör ont i lungorna heller... aj.

Och btw: Jag vill se "Upp" :(


Bild från Italien. Tagen med lilla kameran.

DON'T TRUST ME

Hoppas verkligen ingen går och snor idéerna till uppgiften nu! För känns lite dumt att lägga upp dom redan innan uppgiften ska in, men nu gör jag det i alla fall, för jag vart nöjd :D



FAKEBLOD, BARA BEN, ISKALLT

Nu har jag precis varit ute och fotat en till bild till min mänskliga rättigheter uppgift. Blev förhoppningsvis bra. Mycket krångel för att få till det i alla fall, men med lite redigering ska det nog bli helt okej :)
Sjuuukt kallt var det i alla fall. Barbent och barfota med blomjord och fakeblod all over! haha.

Lyssnar bland annat på den här låten medan jag redigerar!

(resultat får ni kanske se senare, om jag gillare)

LET THE GOOD TIMES ROLL

Värst vad bra dag det vart idag då! Längesen jag kände mig såhär glad och pigg :D
Kanske beror det på att jag äntligen fick se en ny film igår? Och inte vilken som helst utan Harry Potter och halvblodsprinsen!

I vilket fall vaknade jag (för en gångs skull) PIGG imorse! Drog till skolan för att direkt sätta igång och redigera färdigt gala-reportaget med Tess. Vi fick ihop det, and we did it good, så förhoppningsvis får vi okej betyg på det :)
Imorgon drar vi igång med bloglovin-reportaget vilket jag ser fram emot.

Efter att vi redigerat klart letade jag upp min fotolärare (har ju egentligen Foto b och c idag, men på både lektionerna var det självständigt arbete som gällde - ni vet mänskliga rättigheter och det där jag snackade om i förra inlägget?). Anyway, jag frågade lite om mitt betyg och frågade också vad hon tyckte om rygg-bilden jag gjort. She liked it och jag fick dessutom med mig några kopierade sidor om en tuff redigering hem också.

Hon sa i alla fall att hon blivit imponerad av mitt fotande och att jag var väldigt ambisiös, vilket var kul och skönt att höra :) Lite press släppte. Dessutom sa hon att hon tagit sig friheten och skickat iväg min Henri Cartier-Bressonbild på förstoring och att den ska sättas upp i fotklassrummet :D Hur kul som helst ju!
Och som inte det vore nog hade en av mina inte så jättefixade reportagebilder plockats ut till ett litet kollage som ska förstoras och sättas upp under Öppet Hus :D

Här är min Henri Cartier-Bresson bild om ni inte minns :)


TORTYR

Sitter och klurar på en uppgift i Foto B och C. "Gestalta en mänsklig rättighet"... rätt svårt, men har idéer. Synd at jag inte är bra nog att genomföra dom bara :(



Vad tycker ni om den? I need your help!

Hihi, ikväll blir det film. Nya Harry Potter har köpts, iih <3

EARTHQUAKE

"She had an earthquake on her mind"


BABBLE BABBLE BITCH BITCH

Herregud inte ett endast-text-inlägg-om-oviktiga-saker - inlägg IGEN!
Men jo... tyvärr är det så hemskt.

Jag har verkligen inga bilder. Har ingen tid att fota, ingen ork att redigera och vädret gör en inte precis sugen heller.
Har fortfarande praktik och det tar verkligen upp all min tid och energi just nu. Satt kvar till 8a igårkväll, och idag satt jag och Tess kvar till kvart över 4a (PÅ EN FREDAG!). Det sjuka är att vi fortfarande inte är klara. Så på Måndag blir det att skippa en fotolektion och redigera klart, eftersom reportaget måste vara klart på Måndag eftermiddag.

Som sagt, praktiken tar massor av tid och ork. Så nu när helgen (som är min första helg på TVÅ veckor) äntligen är här, ska jag bara chilla gaaaalet.

Nu ikväll blir det Idol, The Hills och kanske till och med en under HP-film. Längesen man hann kolla på en nu!
Lördagsmorgonen består förhoppningsvis av söööömn <3 Sen kanske jag tar mig ut på första springturen sen jag vart sjuk :D IIIH, lycka att kunna börja träna igen!

På Lördag eftermiddag/kväll blir det nog landet. Måste fota till Foto b och c (uppgift: gestalta en mänsklig rättighet), så förhoppningsvis blir det lite bilder att lägga upp här då!

Nej, nu: Ullared (för första gången), sen: Idol!

(creds till alla som läste hela!)


NERVÖS

Sitter här på praktiken, ja... redan. Åkte ett tåg tidigare än vad jag skulle ha gjort. Jag och Tess måste starta upp och lägga in ett reportage va varit och filmat, så fort som möjligt. Kan hända att vi har sumpat ljudet...
Och om vi har gjort det så måste jag kasta mig iväg till pappa som kanske kan hjälpa oss.
Hoppas... jag har mått illa hela morgonen för jag har ahft sån ångest över det.

Nu kom Tess. Dags att ladda in reportaget... håll tummarna!

PRAKTIK-REDIGERING

Hihi, sitter och redigerar i skolan/på praktiken just nu. Kommer inte åka här ifrån förrns 8 ikväll!!
Tess är inne och hjälper Fellanmed nånting i hennes Avid, så jag busar lite och bloggar så länge ;)

Nej, nu ska jag redigera vidare (cookies och godis har man i alla fall, och vatten)

HEJS!

AINO TOUCH

"Jag vill inte ha en touchmobil"
"Jag vill ha en mobil man skjuter upp knappsatsen på"
"Touch är snyggt, men jag vill ha knappar"

osv osv osv osv..........

Så lyckades jag fall för en touch i alla fall, MEN den har knappar också, which i love!
Dessutom kan man kolla film i den, plus att den har en 8,1 pixelkamera om jag inte minns helt fel.

Men liksom... kolla på den, visst är den sweet!?



Är dock lite orolig för att den ska vara stor och "klumpig"... liksom... kommer den få plats i fickan när man är på fest? Kommer man behöva ha en liten väska med sig jämt på krogen? osv..... tough choice.


BLACK AND WHITE BOKEH

Oj, vilken kul rubrik... nej.

Usch vad jag är otaggad för tillfället. Blir bara så jävla trött. Är dessutom trött på att inte ha någon att prata ordentligt med det om - blir så jävla less.

Kul inlägg! Slänger in en liten del utav (har beskurit den ganska grovt) min favoritbild som jag tagit.
Dessutom är den svartvit! (svartvitt är min nya kärlek)


Nu blir det nog tv-spel eller övningsköra med pappa. Vi får se vilket!

ALLERGI

Damn you ica-cider!

Har vankat runt på fotomässan idag. En foto C grej (ja, på en söndag). När jag kom hem tänkte jag på hur bildtom min blogg är. Faktiskt har jag ju aldrig påstått att det är en fotoblogg - det är en personlig blogg - men det känns så tomt och tråkigt utan bilder.

Vid middagen fick jag en allergisk reaktion, och swaasch så hade jag något att fota. Hihi.


DET GÄLLER ATT HA KÄNSLA FÖR FEELING!

Hihi, här sitter jag. Har nyligen proppat i mig kladdkakssmet men har nu en färdig kladdkaka svalnandes i köket. Läser sportkommentarer som har blivit lite fel (älskareeee) och ska snart se The Proposal. Sweet!

Sagt av Christer Abramsson:
"Max två passningar, högst tre."

"Rätta mig om jag inte har fel."

"Vi går ut och värmer upp i rektangulära cirklar."

"Då sa jag till domaren på ren svenska: Go home."

"Kom igen grabbar, dom har också en dålig målvakt."

"Jag hälsar press, radio, TV och framför allt massmedia välkomna."

"Fan vilket höjdarväder. En sådan här dag skulle man ha en utomhushall att träna i."

 

Sagt av Göran Zachrisson:

"Den här putten är från ett sådant avstånd att antingen går den i eller så missar han." - nehe?

"Han är 3 1/2m lång... jag överdriver inte. Alltså, han är drygt 2m lång!" - Zachrisson har Sveriges bäst kalibrerade ögonmått

"Flaggan ser vit ut... det är den faktiskt" - Zachrisson har dessutom ett bra färgseende

"Fördelen med det här bunkerslaget är att man inte får all sand i ansiktet." - Zachrisson har medvind i sina kommentarer?


BAND OF HORSES

OJ, är det helg? Säker? Hermf... för dig kanske, men inte för mig!
Vaknade klockan 12 idag (larm på mobilen på en lördag!? not fair), vid 1 packade jag in alla filmgrejerna i bilen och blev skjutsad till Maddie. Därifrån åkte vi direkt ut på äventyr i bushen (haha, "OFFROAD!" hahaha, tur att man har fått lite kul minnen av dagen i alla fall!). Vi filmade ett nytt stall som hålls på att byggas. Irriterande att det krävs så mycket, för att filma ca två små stycken som sen bara ska vara med i några sekunder i reportaget!
När vi var färdiga - efter mycket hopp över diken (haha, "OUI!") och maxade vändingskunskaper a lá bil (fram, bak STOOOPP, fram... bak STOOOPP...!!!) var vi påväg mot nästa stall där Tom väntade. Direkt när vi var fram drog filmandet igång.
Jag var reporter och intervjuade några tjejer som skulle tävla i kvällens dressyrKM (som inslaget handlade om). Läskigt värre, men dom verkade ivirga över att vara med i TV i alla fall, så det blev nog helt okej ändå :)

När miljö- och detaljbilder samt intervjuerna var filmade, satte vi oss till rätt för att titta på tävlingen.

Jag fattar noll av dressyr, that's for sure!

När allt var klart filmade vi prisutdelningen, sen var vi färdiga. Jag satt kvar och tittade på dom ltie äldre som tävlade efter, medan Maddie skjutsade Tom någonstans.

Jag fattade fortfarande noll.

Sedan kom Maddie tillbaka och jag fick skjuts ända till tåget, som jag klaffade direkt. Skönt!
Nu sitter jag här, har precis tinat (var suuuperkallt under hela dagen) och ätit en pizza. What to do now?
I don't know, we'll see!

En sak som både jag och Tom däremot vet nu är att det är väldigt dumt att ha på sig vita skor när man åker till ett stall ;D haha, fyfaaaan vilke ångest jag fick av att se mina fina nya vita DCskor så skitiga!! Men dom är bättre nu har klarat sig okej. Mina älskade skor <3 (sprang runt och kände mig som en bratig storstadsunge hela dagen typ, hahaha!)

Min dag kan sammansfattas med vad pappa sa när jag kom hem, "du kommer då aldrig bli en hästtjej du!".
Och jag kan inte göra annat än att hålla med, haha!


Vet inte riktigt vad rubriken har att göra med inlägget, men whatever.

AVUNDSJUKA

Ååååh, hur avundsjuk är man inte på kusinerna, faster och farbror som har varit i Thailand nu i nån vecka och är hemma och superbruna. Bilderna från resan ser helt amazing ut och jag har ett tag sagt att jag inte vill åka till just Thailand. Har fått för mig att det är ganska trashigt där (förutom paradisvyerna osv)... men jag har varit mer inne på typ Karibien och liknande. Men känner i alla fall nu att jag skulle göra vad som helst för att åka utomlands! Till värmen, solen, häftig natur och ja, you name it!

Blir nästan illamående när jag tänker på hur gärna jag vill resa iväg... och jag mår på allvar jättedåligt av att varje dag veta att jag inte har råd - att pengar begränsar en så grymt mycket.

Det gör mig rädd.

ROLIGHETSTEORIN

HAHAHA, såg nyss dom här klippen på Sara's blogg. Love it, sjukt kul idéer tycker jag :D





Kan dom inte ha sånt på riktigt? Sånt skulle göra små vardagssaker så sjukt mycket roligare och det kommer bli mycket mindre jobbigt att göra små vanliga saker som att tex slänga skräp i soptunnan (eftersom vissa människor uppenbarligen tycker det är ansträngande?)

ALL AROUND ME



Åh, så braaa. Hihi, sitter fortfarande på redaktionen... lyssnar på musik. Nice!
Fick hem Flyleafs skiva igår (och Lenny Kravitz) - smask!

GOOD GIRL

Sitter på redaktionen. Har varit här sen kvart i 9. Morgonmöte, planera kommande uppdrag, formulera frågor till intervjuer och ringa samtal har stått på listan att göra denna morgon. Allt har nu blivit gjort och jag känner mig redo för att åka hem. Dessvärre äger ett nutidskryss rum klockan 14 och jag är jättesplittrad om att dra hem, äta lunch och vila (då jag vaknade och kände mig dålig igen, imorse) eller att dryga ut tiden med att göra ingenting och göra det där nutidskrysset när det är. Hum... svårtsvårt...

På Lördag ska i alla fall första reportaget filmas. Jag och Maddie drar iväg och filmar dressyrKM (nej inte för hundar, FÖR HÄSTAR!). Haha, jag som verkligen äääälskar hästar. Not true! Jag hatar dom inte, men man skulle väll kunna säga att jag inte intresserar mig särskilt mycket för dom ;) höhö.

Dock sweet att Maddie har kööörkort!! Katjing ;D

Aja, ska väl sitta här och göra ingenting ett tag till. Intervjufrågorna ska läsas igenom och sen får vi se vad som händer. Hejs!

HOLY CRAP!

Herregud... hur hinner han ens reagera?



Blä det här gör mig bara ännu mer sugen på tv-speeeel :(

!KINAP

Panik baklänges, panik framlänges.

Måste hitta något att filma reportage om till imorrn! Men det händer ju iiiingenting just imorrn... SUCKS!

PRAKTIK

Sitter på praktiken nu. 2½ vecka TV och efter det 2½ vecka radio. Coolt.

Har precis ätit lunch och ska snart ner till TV-studion för att öva olika positioner (eller vad man nu ska kalla det).
Ska bli lite läskigt, men ändå kul att prova på och idag är det som sagt bara övning.

Imorgon ska jag och Tess förhoppningsvis åka och göra ett reportage hos Roslagens Hundbevakning. Håller tummarna för att personen vi ska intervjua kommer få ihop hunder så att vi har något intressant att filma :)

OJ vilket sammanhängande inlägg känner jag!! Shitt azzzååå ;O

nej, nu ska jag pysa. TJINGELING!

IO STESSO

Gammal bild som jag redigerat om.


Ganska ironiskt att vi har hyrt hem 4 filmer, inte sett nån och sitter jag och funderar på vad jag ska se (av filmerna vi har hemma). Kan ingen ge mig The Hills boxarna???

MOVIES

Igårkväll var det hem till Madzor som gällde. Hon och jag bestämde ALLT, hihihi (hon förstår vad jag menar ;) höhö)
Efter några timmar blev jag hämtad av pappa, började må dåligt igen efter att ha mått okej större delen av kvällen. Väl hemma la jag mig med en stor skål glass, chokladsås, strössel och maränger och tittade på Stick it <3
Imorse när jag vaknade var jag helt öm i ansiktet på grund av stopp i näsan. Huvudvärk och lite feber tror jag också.
Orkade inte ens stappla in till pappa med mamma och ge honom hans fars dag present så mamma fick sätta sig på sängen, med presenten, brevid mig och ropa in pappa i mitt rum så vi kunde ge över den tillsammans.
Resten av dagen har spotify fått stå igång och jag har sovit och legat och blundat om vart annat. Ska strax ge mig ut på en promenad för att få i mig lite frisk luft.

Ikväll blir det hyrd film! Ska bli skönt att se något nytt igen, för har verkligen tröttnat på filmerna vi har hemma!
Mamma och pappa har hyrt hela 4 filmer - Lars and the real girl, Allt flyter, Ace of hearts och The wrestler. Härligt härligt!

Nej, nu blir det promenad som sagt!

SOMMARLÄNGTAN

Även om jag ser fram emot att snön ska komma - så jag kan börja droga Grinchen igen (den filmen är verkligen jul för mig) - så längtar jag till sommaren. Saknar Fårö :(


Jag och kusinen i somras <3

FLYLEAF

Ibland har man tur och snubblar över en sån där låt som sätter sig direkt.
Namnet på låten tänker jag nte skriva än. Vill göra en bild som passar till den. Är dock osäker på att jag kommer lyckas. Den här låten känns i alla fall så rätt just nu. Vet inte vad jag ska göra längre... är helt instängd i mig sjäv. Jag längtar till den där dagen. Jag hoppas allt ändrar sig. Drömmarna är så mycket bättre. Jag är så less på allt det här nu, och inte finns det någon att prata med det om heller. Ingen som förstår.


(kvalitén är inte den bästa tyvärr, men texten är viktig så tog denna ändå!)

A year goes by
and i can't talk about it

DUMMA GRIS

Fan vad duktig jag har varit nu!!!!!!!
Är äntligen klar med en dum inlämningsuppgift i småföretagande. Imorgon ska den redovisas och sedan är jag klar, done, fenito med småföretagandeeeee!!!!!

Något som inte är fullt lika kul är att jag fortfarande har ont i hela kroppen, har kännt ett svagt illamående till och från samt känner ett konstigt "svidande" i halsen. Mamma och pappa ligger sjuka så jag och syrran har försökt gjort det bästa för att gömma oss. Vi äter inte ens i samma rum. Ändå verkar jag vara påvägen till att bli smittad.

"Grisen har varit här..."

Och btw, JAG BESTÄLLDE NYSS MIN STUDENTMÖSSA!!!!! IIIIH,HELT SJUUUUUK :D :D :D

MÖSSPROVNING

Idag hade vi sovmorgon (välbehövd), hallelujah!
På morgonen var vi på arbetsförmedlingen med samhällskunskapen. Rätt lärorikt på sätt och vis, liksom man fick en känsla av vad dom kan hjälpa en med och sådär. Efter det vart det mat i centrum, smask.

Jättesnabb lektion i svenska för sedan var det MÖSSPROVNING. Hihi, som jag sa till Malin när vi stod och kollade lite storlekar på studentkläder - fatta att VI står och tittar på studentsaker!!!

Helt sjukt - lilla jag... studenten? WHAT!
Lite läskigt, men samtidigt så sjukt spännande och skönt!

Resten av dagen borde ha gått åt till att plugga småföretagande, men det gååår verkligen inte. Kommer faila hårt på den här uppgiften men just nu är jag alldeles för trött för att bry mig (inte likt mig).

Redigerade dessa bilder istället (från mössprovningen idag), tagna med lilla kameran så inga toppenbilder, men tränade på lite små redigeringstrix i alla fall :)



Malin bah: tja studenten!



Felicia provar mösstorlek :)



Vi gotlänningar (jag och Tess) var ju också rätt nöjda!
Den här understa bilden failade rätt hårt, men hinner inte fixa om!

BRÖLLOPSFOTOGRAFEN



Nu i helgen var jag på bio med syrran och Vicco. Bröllopsfotografen var det som gällde. Rätt oväntad film, men är kul att ha sett den i alla fall!

Försöker plugga men det går sämre än sämst. Blir nog en till skål med glass, maränger, strössel och alldeles för mycket chockladsås lagom till när Djävulen bär Prada drar igång.
Vet inte hur fan jag ska orka med en vecka skola nu. Ångest

RSS 2.0