Bild



Foto:
Jag
Redigering: Jag (öva öva öva!)
Modell (ögat tillhör): Syrran

Forget reality waking up is hard to do.

Jag är trött på allt. Vad ska jag hitta på? Rädda mig nån? Hitta på nått? Det finns ju fan inget att göra.
Snälla kom på nått jag kan göra? Något som är kul :)
När jag "kan" börja använda iPoden igen, då jävlar ska jag springa, och springa, och springa... och gå.


Think about the environment!

Jag älskar den här videon. BMX-cyklar, coola kläder, bra låt i grunden, härligt dunk över, le parcour (stavning?) och ett jävla bra budskap.


Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper education

SWITCH OFF!


Nerförsbacke

Det börjar verkligen gå dåligt för bloggen igen. Jag är inge bra, usch. Men är i en sån period nu känns det som. Kan det vara solens fel? Jag tror jag mår bättre när solen glassar och man är varm, fri och lycklig.
Vad tror du?

En låt får ni i alla fall, bara för att den är så mysig:


Alter Bridge - Open your eyes

Sommaren?

Sitter och funderar på vad sommaren tog vägen, och om den ens har några planer på att komma tillbaka.
Enligt vissa ska den tydligen komma tillbaka nästa vecka. Håller tummarna för det. Någon mer än jag som vill ha en stor gul sol och inga moln på en klarblå himmel? Och värme förstås!


Det regnar som om det aldrig regnat förr, ute just nu.

CAP&Design

Idag köpte jag som sagt tidningen CAP&Design. Vill bli bra i photoshop och drabbas dessutom ofta av både bild och idétorka så jag tänkte att en tidning med både tips och idéer vore kalas :)

Här kommer första resultatet med en gammal bild (tagen med kompaktkamera!). Blev inte spec nöjd men det är ju kul att kunna gå tillbaka och förhoppningsvis se en förbättring i framtiden :)


Moaaaaahvävävä.... alltid en början...
Sitter just nu mest och grubblar på när och med vem jag ska ta mig till stan med.
Måste ju ha presenter... gaash.
Nej nu blire nog beddiebye för min del :)
Hare bra och sov gott!

Spanieen



Åh, måste bara
sprudla lite mer glädje och låta det välla ut över bloggen! :D

Torres, åååh, Torrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeees! :D:D:D Såg EN bild på honom för flera år sen. Nu ikväll visade han även för mig (och för hela Europa) att han inte bara är (åtminstone var, i sitt korta hår) snygg/söt utan även en riktigt grym och vass fotbollspelar. Kung af Löpning skulle jag nog även vilja säga att han är också ;)



Har ju nämnt förut att jag älskar sånna här bilder, och det gör jag verkligen!




Jag tycker han ska ha den här frisyren (kort hår) stället för det han har nu.
Han blir ju bara sååååå mycket sötare i det :D


Här är två bild då han har längre hår (som nu):



Puss!

Back on track

Ojoj, har inte haft tid att bloggat på ett tag nu. Igår bar det av på fest för att fira sysslingen som snart fyller 30 och som tog lärarexamen häromdagen. Fotbollslag, vänner, familj/släkt osv, massor av männsikor. Först vare lekar som gällde, sedan mat och efter det en massa skoj och i slutet spelade syssling Linas pojkvän Anders och hans band en massa sköna låtar och vi hopplade runt och dansade och hade kul :D UNDERBART! Riktigt lyckad fest och fan va skön släkt man har, kalas!

Sedan fick vi med oss kusinen hem. Vi åkte buss, hon, jag + mamma och pappa. HAHAHA vi är sjuka ;) !
Sen vare nattkäk och sedan sov vi så sött. Nu imorse var det upp och fixa i ordning sig. Ställa på moppen och sedan köra hem till kusinen där hon hämtade lite stuff och sedan drog vi in till staden där jag skulle köpa presenter till mamma och syrran. Det slutade med att par Björn Borg trosor (rea is the shit!) och en tiding.

Tidningen heter CAP&Design och den fick jag nys om i en fotografs blogg. Det är ett specialnummer ute nu med lite photshop/indesign/illustrator-tips i, så den ville jag verkligen ha. 129:- får man ge för'n.

Har precis kollat på EMfinalen. Jag höll ju tummarna för Spanien och visst fan vann dom :D Och det var min lilla pöjk Torres som gjorde det enda målet!! Har även fallit en aning för Senna (som jag skrivit om i ett tidigare inlägg). Den snubben gjorde även han en kanonmatch och jag är skitglad här framför min dator just nu! :D


Gladgladglad, och juste, tack alla ni söta som langade lite uppmuntrande kommentarer i deppinlägget. Det kändes fint att man fick lite pepp från folk man aldrig ens träffat. Det var fint :)

Dålig dag

usch, idag har jag en sån där dålig dag. Är bara deppigdeppigdeppig!
Funderar på att börja med en ny bilddagbok med bara liksom bilder som jag lägger upp här.
Skita i det där "vad-jag-gjorde-igår" och sånt skit. Funderar samtidigt på att lägga ner. Lägga ner allt.
Det går dessutom skit för bloggen. Lägga ner allt.
Usch allt är så deppigt och jag känner mig ensam. Väldigt ensam, vilket jag också är. Inte skoj.
Nej usch vad deppigt allt blev nu. Förlåt. Ha en bra dag :)
Ser att solen lyser. Ska slänga mig en stund i solstolen och läsa.
Göra nånting liksom. Istället för att sitta här och låta skärmen sluka den lilla "brännan" man hade.


Come one, come all
You're just in time
To witness my first breakdown

Otäckt vare!

Vaknade nyss (halv 1, EHE-EHE), gick upp och fann att hela huset var tomt. Jag hade sett syrran gå till jobbet på morronen, men varken mamma eller pappa ELLER hunden var hemma! Det var helt tyst och på köksbordet stod min dator av nån anledning. Dörrar var öppna, men i sovrummet sov inte nån :S
Det fanns ingen lapp om var de kunde vara heller, så jag hoppades på att de var ute på promenad.

Sen kom pappa gående på tomten och mamma kom hem med massa ica-kassar, haha. Antar att det är så det blir om man sover för lite (och för länge på mornarna) ^^

Ska nog komma film nu, har ändå inget annat att göra.

I'm awake in the infinite cold

Ska sova nu. Filmer var underbar. Imorrn är det feeezt. Sysslingen fyller 30. Coolt.




Vilken redigering tycker du var finast?

Godnatt!


3 nya filmer!

Woheeej, imorse gick jag upp halv 8 för att sätta mig i bilen ut till landet. Påväg ut stannade vi till vid en Preem mack och där inne hade dom en stor låda med DVDfilmer i. 3 för 99kr!!! Så pappa valde filmen Tusenbröder (då hans kompis har mixad ljudet till den) och jag valde På spaning med Bridget Jones (vi har den på video redan, men den har nästan oajat helt och hållet nu. Så jag tänkte att det var ju bra att köpa den nu när det var så bra pris! :)) Sedan valde jag även Fun with Dick and Jane som jag faktiskt har gått runt och funderat på att köpa... KANON!! Underbart, verkligen.
Så nu ska jag och syrran tränga ihop oss i något av våra rum och glo på Dick and Jane filmen :) MYS!

Ha en bra kväll.

Blomma/stjärnan

Hittade den här häftiga blomma på grusgången på landet.
Jag som aldrig gillar rosa tyckte faktiskt att även färgen var riktigt ball, och att den är formad som en liten stjärna gör den ju inte mindre cool!





Jag älskar den, så häftig!
Vad tycker du, och vad tycker du om bilderna? :)

Ska sova nu, upp tidigt imorrn. Go'natt!

Bilder från idag.

Har fixat några bilder nu. Trodde det skulle vara fler bra om jag ska vara ärlig.







Kommer några bilder till i inlägget efter. Hittade en supersöt blomma som jag bara var tvungen att fota, ska bara redigera den lite :)

Era

Jag älskar "era". Musiken... alltså shit! Okej det kanske är värsta kloster-varningen på det, men jag ryser när jag hör det.

När pappa och jag åker bil dunkar vi alltid musik på hög volym. Vi gillar samma musik han och jag. Det är våra stunder.
Vi, bilen och vrålhög musik!

Här får ni ett smakprov.
OBS! Jag vet att det kanske låter "konstigt" i början, men höj och vänta på trummorna och när fler röster fyller på! (det är inte alls samma sak i datorn som det är med feta basen i bilen... tyvärr. Hade jag kunnat hade jag klämt in er alla i vår bil och dragit på så skulle ni fått höra!)


Era - Ameno


Tycker dock inte om att lyssna på sån här musik när jag är ensam hemma. Den blir så kuslig då... tror det är för att den känns så "kyrklig" på nått sätt. Jag är lite smårädd för kyrkor. Ibland.

Någon mer som är lika tokig som jag och gillar låten/musik som det här? :)

Matchen

Någon mer än jag som kände vilket som vad gällde vem som vann semifinalen som spelade ikväll?
Tyckte Ryssland var grymma i senaste matchen, ikväll var de bra, men inte lika bra som den gången (då man föll för dem!). Spanien var värdiga vinnare och jag säger som jag sa högt framför TV:n "Spanien är liksom lite fotbolls-land ty ker jag... liksom 'Juega' som i reklamen...." hahahaha :D

Jaja jag har varit på landet hela dagen idag och shit vad jag har fotat :) Det var riktigt skoj och det var nog foörsta gången jag var ute på en fotopromenad... ensam och allt! :)

Sedan kom kusinen och hennes kompis Ida dit efter en dag i "stan". Det var skoj och jag följde med dom ner till bryggan där de badade. Sen gick jag runt en stund och sedan hem till stugan där jag somnade på soffan och väcktes med film :)
Huset har fått ett tak, wohooow! Imorgon bär det ut dit igen och det ska bli skoj! Blir dock en dålig uppdateringsdag då imorgon med... men en kul sak är att jag har massa nya bilder att fippla med och lägga upp här!

Ska titta på dem nu och se om det vart nåra bra :)


Pirates of the Caribbean

Såg nyss första filmen som jag lånade hem av kusinen. Fan vad nice den är alltså ;)
Finns inga filmer som dom.

Ärligt, Captain Jack Sparrow är så sjukt cool!
Bortsett från att det är väldigt... smutsigt (?) och så, måste jag säga att jag älskar "frisyren" haha. Hatten, pärlorna, allt i hans hår är så coolt! Någon som håller med mig?


Captain Jack Sparrow (Johnny Depp)



Jag tycker Depp gör ett skitbra jobb i sin roll som Sparrow. Alltid lite full, lite lost... alltid ball xD haha!

Nu ska jag faktiskt ta och sova. Imorrn blir det upp tidigt och ut till landet med pappa. Tror att huset börjar ta ordentlig form nu, yaaay! Ska kanske sova där också, så det blir troligtvis ingen uppdatering imorrn.
Very well, gonatt! :)

Delat in i kategorier

Nu har jag delat in alla inlägg (gamla som nya) i de kategorierna som jag har.
Det blev något fel nu på slutet så att ett gammalt inlägg ("Gossip girl") hamnade som nytt här i början... jaja, nu fick ni ju en gamal bild jag tagit igen att titta på i alla fall :D haha!

Ska gå ut och äta marabou nu, dom har till och med börjat locka mig bort från datorn ^^

Gossip girl

åh, jag är lycklig tjej nummer 1 just nu.


Gossip girl har ju äntligen tagit fart på teve igen nu. Sitter och kollar på det fast det är reklam just nu för tillfället.
Tänkte därför uppdatera bloggen som för tillfället är på nedgång :(
Här slänger jag därför nu in en bild som jag tog i Söndags när jag kom hem från kusinens konfirmation.

Vad tycks?

image191


puss



Vilken gillar du bäst?

Här är orginalbilden som jag endast har gjort rund ram på och satt ditt bloggnamnet på:


(ja, jag har lagt upp den tidigare idag, jag vet)

Satt och lekte med den bilden lite i photoshop och gjorde två alternativ på den.

Först den här då jag endast ökat kontrasterna i bilden litegrann:



Och sedan den här då jag bara la på en enkel s/v övertoning på den.




Vilken gillade du bäst?
Själv tycker jag om den orörda bilden och den svartvita.
Kontrasterna gjorde så det gröna på blomman blev alldeles för mörkt, men det är ju en smaksak :)

Mysig låt!

Åh, jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här mysiga låten som Tove skickade till mig för någon dag sen.
Så himla mysig och underbar. Har lyssnat mycket på Mandy Moores version av låten också, men jag gillar verkligen den här. Det blev en så annorlunda känsla när det var en han som sjöng.
Vad tycker du? Vilken gillar du bäst? Eller gillar du kanske båda precis som jag? :)


Switchfoot - Only hope


Mandy Moore - Only hope


Jag tycker att båda gör den jättebra,
och jag gillar låten.
Liksom stämningen i den.
Det blir nästan som två helt olika låtar.


Jumping Jack Flash

But it's all right.  I'm Jumpin' Jack Flash,
It's a Gas!  Gas!  Gas!



bilden är oredigerad
(bortsett från den runda ramen och bloggnamnet!)

Snacka om ljust!



Såhär ljust var
det ute klockan halv 4 imorse. Jag var inte ett dugg taggad på att sova, ville helst dra på iPoden med lite ny, soft musik och gå ut och fota. Så lugnt och stilla och öde ute liksom!
Eller så ville jag få ut min säng på gräsmattan och sova i den där. Vore härligt!
Ska nog försöka få kusinen att göra det med mig nån gång. Duvet, uppblåsbara liggunderlag, sovsäcker och kuddar ute på en gräsmatta utan skydd!

Det ska jag hinna göra det här lovet, det och att gå ut och "sola" när det ösregnar xD HAHAHA!
Vore roligt, tycker knäppa jag i alla fall ;)

Yes, lön ikväll då!

Inatt var jag vaken till 4 nångång... somnade väl vid 5 ungefär, och gick upp kvart i 10.
Vid halv 11 vara jag nere hos farmor och Fredde var redan där och hade börjat tejpa för det vita.
Vi började måla och när vi var klara med första väggen (det gick skitfort!) blev det lunchpaus bestående av McDonaldsmat, smask!
Sen fortsatte vi och blev klara med den andra väggen på en timme ungefär. Eftersom vi redan var kladdiga och hade allt framme målade vi trappräcket också. Sedan fick vi halvt smörja in oss i nafta för att få bort färgfläckarna. Sen drog jag hem och duschade och nu sitter jag här. Ikväll får man pengarna för jobbet, vilket känns riktigt skönt!



Det färdiga resultatet (mobilbilder)


God.. eh.. natt?

Jag är fortfarande vaken. Det börjar lbi ljust ute och jag är hur pigg som helst! Det jag helst av allt vill göra just nu är att dra på mig iPoden (fullproppad med bra musik) och gå ut på en härlig fotopromenad i "nattljuset" eller, alternativ 2, knuffa ut min säng gneom fönstret och sova i den ute på gräsmattan... fast det går inte... sängen är bredare än fönstret och jag är inte stark :(

Jag kommer nog skita i att sova inatt. Vara lite busig sådär. Fast föräldrarna kommer inte bli glada då...
Men liksom... är inte sommarlov till för att busa och göra saker man annars inte kan göra, på? jo.
Och just nu känns det bara jävligt onödigt att sova för man ska ju snart upp igen liksom!

Bara att ta ett redigt glas oboy imorrn till frukost så kommer jag orka måla i alla fall! :D

Eye

Lekte lite med syrrans ögonfärg. Balla ögon har hon, och hon skulle nog passa i gröna ögon...
Nu har hon brun-gröna. Ganska coolt!




Visst skulle hon? :)


Tree



Fipplade lite till.



(klicka på den lilla bilden för att se den större:
OBS! Inte så bra kvalla på den)

Redigerar en bild


Den här bilden tog jag på midsommarafton. Bilden är helt oredigerad bortsett från bloggnamnet och skuggan.


Här har jag ändrat himlens blåa färg i Selektiv färgändring i photoshop.
Kanske lite väl blå färg, onaturlig, men jag gillar blått!
Jag har även tagit bort fula fläckar som smuts på kameralinsen har orsakat.
Av någon anledning störde jag mig på solfläckarna på bilden
så jag tog bort dem med, med hjälp av plåsterverktyget.
Jag la även på lite konstrast men ändast på himlen, inte på trädet då det blev nästan svart.


Såhär blev bilden som klar, då jag gjort den som jag ville ha den.
Det var väl något sånt här jag tänkte mig att den skulle se ut, när jag tog den.

Vad tycks? :)


"Im gonna open a can of whoopass"

Håller tummarna för åtminstone lite träningsvärk imorrn.
Inte nog med att jag har borstat och tränat idag, jag, pappa och syrran drog även ner till drivingrangen där faster, farmor och kusinerna redan var på plats. Håll med om att jag faktiskt borde få liiite värk i armarna!? Snälla... annars känns det ju inte att man tränat :(

Whatever slänger in en bild från Midsommarafton.


Duktiga Sara

Efter att ha suttit vid datorn en stund efter det att jag duschat vort smutset bestämde jag mig för att dra igång Blossom - Back to basic DVD:n och köra två pass.
Skönt var det och jag körde det enklaste och kortaste passet först, och sedan ett "lite svårare", kort pass efter det + lite extra situps. Duktigt!

DVD:n tycker jag personligen är jättebra och jag tycker Blossom är cool. Hon ser alltid så glad ut och shit vad stark hon ser ut att vara! Imponerande.
Den heter som sagt Back to basic och det kan jag verkligen hålla med om, det är enkla övningar. De flesta känns knappt jobbiga men om man kämpar så får man faktiskt träningsvärk dagen efter! :)
Min syster fick den i någon tidning förut, men jag tror att det går att köpa. Den är faktiskt bra, lite kul att ta fram yoga-mattan och den DVD:n någon gång och jobba lite.

Nu är det dags för en dusch igen och snart är det smaskig mat. Någon sorts pasta med choritzo-korv (stavning?). Smask, jag är verkligen vrålhungrig!

Hard workwork!

Jag och Fredde tog våra rotborstar och drog ner till farmor där vi gnuggade rent två ytterväggar från flagnad färg och smuts. Det vick ganska fort och var nog bara jobbigt de sista minutrarna då man hade ganska ont i handleden, underarmen och axeln, haha. Har verkligen nada koll på, och ork, i min vänsterarm så jag kunde bara borsta bra med den högra. Fredde körde duo-style med en borste i varje samtidigt som han balanserade på en stege för att ta plankorna uppe vid taket. Teamwork!
Imorgon ska jag, direkt efter Blue water high, dra på mig mina nuvarande "arbetskläder" och springa ner dit igen. Då är det dags att sätta fast maskeringstejp vid alla vita kanter och sedan direkt börja måla. Kan hända att vi måste släpa ner en högre stege så vi kan ta längst uppe vid taket också.
Som sagt, hard work work! Men ganska kul är det faktiskt och det är definitivt värt pengarna :)

När vi var klara var vi alldeles svarta om armarna och händerna plus att jag var ganska svartprickig i ansiktet och i nacken (då jag stått snett under stegen och fått all flygande skit över mig) också.

Bortborstad färg på kroppen = det bästa SVART utan sol tipset jag har ;) haha!


Vägg innan vi borstat den och vägg efter att vi hade borstat den, stor skillnad huh? ;)


Smutsig blev man, kolla skilladen på där det är smuts och inte smuts på bilden längst ner till vänster, hahaha!
Plåstret på mitt finger är den enda skadan idag. Skulle dra ett hårt, snabbt drag och råkade dra i knogen, aaooe :(
Men det var inte så farligt, på med plåster så man inte fick skit i det och sen var det bara att jobba på som innan :)


Man fick till och med smuts i ansiktet, haha! Nyss upptäkte jag dessutom att jag fortfarande hade skit bakom öronen trötts att jag har duschat xD hahaha!

Doll-Dagga Buzz-Buzz Ziggety-Zag

Mwah sitter här och dunkar Marilyn Manson. Upptäckte nyss en ny bra låt i iTuneslistan, den heter som rubriken.
Härligt.

Vad sitter jag då här för när jag ska måla? Jadu, för ett tag sedan kom pappa in i mitt rum (efter att ha varit ute och åkte bil och uträttat lite ärenden) och sa: "Sara, nu låser jag in mig i sovrummet och du får INTE komma in, okej!?"

Mwiih, kan man bli för gammal för att vara present-nyfiken? Skulle inte tro det va! ;) ...höhö...
Ska kolla om han är klar nu, för då måste jag snacka om penslar och shit, sen blire till å få tag i kussen så vi kan börja måla :)

Tänkte slänga upp en till bild innan jag drar.


Vad tycks?


Hoppas ni alla har en fortsatt bra Tisdag
(ikväll är det nya Morden i Midsummer avsnitt, yaaay! Musiken i slutet är så jäkla kuslig!!!)

Bild


Vet inte riktigt vad jag tycker om den...
tror att jag gillar den... lite åtminstone.
Vad tycker du?

God morgon!

Har hunnit vara vaken i en hel timme nu, woheeej! Idag blir det förhoppningsvis att måla som jag sa redan igår. Håller tummarna för att vädret är snällt, för annars går det inte. Jag menar, vad är det för poäng med att stå och måla när regnet bara får färgen att rinna bort igen?
VARNING! Smarta Sara är i farten.

Nej, nu ska jag nog redigera en liten bild medan jag sitter här och dunkar allt från Die motherfucker die till Bewere of the dog.

Lägger upp bilden, TJA sålänge!

Sova sova säng säng säng...

Det blir då inte till att titta på någon film nu. Det är varmt som en vedugn här inne i mitt rum (jäääävla laptop!) och jag är trött. Ska försöka vända tillbaka dygnet lite. Bara bra att jag har filmer som jag vill se på lager, så har jag något att göra när jag annars inte skulle haft något att göra! :D

Imorrn ska jag nog jobba, om det inte bär av ut till landet igen. Jag och Fredde ska måla. Kalla oss Roomservice-Sara och Roomservice-Fredde, aight!? Haha, snarare Garagemålarna. För ja, vi ska måla utsidan på farmors garage. Behöver cash och det kommer nog kunna bli ganska så roligt :)

Sovgott alla!


Casting Crowns - Who Am I

Hittade en urmysig låt när jag satt och klickade runt lite. Who Am I heter den och framförs av Casting Crowns :)



Mysig va? :)


Försoning

Såg nyss filmen  "Försoning". Mja, jag tyckte inte om den.
Den slutade sorgligt, jag tyckte den var rörig och inte ett dugg uppiggande, alltså ingen Sara-film.


Någon som sett den? Vad tyckte du i så fall?



Ska kolla på en äkta Sara-film nu (kusin Bee saknas dock. Det är vår film, liksom...). Jag ska se Heartbreak hotell.
(vet inte om det blir av men det är vad jag vill i alla fall)


pussen (så sjukt kul att fler har börjat läsa och kommentera!)

Dagens upptäckt!

Man kan klickactrl+z och då ångra när man spelar Spindelharpan, moahahahaha!

ananas

... var bara halvgott. Man får garanterat inte äta för mycket av det!

En till Veronicas-låt

Tänkte slänga upp en till The Veronicas-låt som heter så mycket som Untouched.

Det var den här låten som min kusin spelade på landet. Nice är vad den är. Jag vill ha partiii, med The Veronicas-låtar dundrandes ur baoutastora högtalare. Tjejkvällen är snart eller? ;) haha.



Nå, vad tycks?

Jag tycker det är fult att man har liknat de här två tvillingarna med Britney Spears, genom kommentaren

- "Den här singeln visar i alla fall en sak: Ingen kommer att sakna Britney Spears Det kommer ju en ny Brittan varje vecka. Den som gillar The Veronicas får dessutom två till priset av en."

Personligen håller jag verkligen inte med! Dock har den här personen skrivit om dem då de släppte sin första singel When it all falls apart... har inte lyssnat på den låten än. Får väl ta att göra det då :)

Verklig heartache

Aj vad ont i/runt/över/i musklerna runt om, hjärtat jag fick nyss :(
Gjorde ont i kanske lite mer än en halv minut. Inte konstant ont, men små "hugg" flera gånger... obehagligt.
Hoppas pappa har rätt, att jag bara har sträckt någon muskel precis runt hjärtat där.
Tur att det gick över i alla fall :)

The Veronicas - Hook me up

En skön låt av bandet jag nämnde i inlägget under! :)




vad tycker du? :)

Nytt bra band!

När vi var på landet över midsommar var ju såklart min "stor"-kusin Lisa där (ja, hon som har varit i Asutralien).
Hon hade med sig iPodhögtalare och sin iPod. I iPoden hade hon en Australien-lista med låtar och band som man hörde mycket där nere. Ett av de banden hon hört och började gilla där hette The veronicas och jag gillade låten hon satte på. Så nu när jag är hemma har jag kollat upp dom och lyssnat lite på youtube.
DOM ÄR ASBRA! tycker jag i alla fall... lite dunkadunka, sköna röster och så. :)




"The Veronicas

är en australisk popduo från Brisbane som består av tvillingsystrarna Lisa Marie och Jessica Louise Origliasso, födda den 25 december 1984. Debutalbumet The Secret Life Of... släpptes den 17 oktober 2005.

Deras mest kända singel är When It All Falls Apart från 2006."
Kopierat ifrån wikipedia


I could get used to this


en bild jag tog på midsommarafton.


Är riktgit nöjd och den här bilden är en av mina favoritbilder! :)
Vad tycker du om den?

Dagen idag


Det blev som
jag ville, pappa och jag åkte först ner till brädgården och sedan ut till landet (men ett litet drive-through besök på McDonken). Pappa byggde medan jag och kusinen spelade lite fotbolls-volleyboll, haha, gick ner till fotbollsplanen (bredvid Suddens sommarhus, haha!)  och stod och sköt volleybollen fram och tillbaka. Sen blev vi varma och drog ner till bryggan där vi satt med fötterna i vattnet och lyssnade på musik. Härligt!
Sedan blev det lite kortspel innan jag och pappa begav oss hemåt igen. Påväg hem köpte vid jooordgubbaaaar, smask!
Mamma har även köpt färsk annanas, underbaaart!
Så senare ikväll ska jag sätta mig och titta på The little black book och smaska annanas :)

En härlig men enkel dag!
Hoppas ni har haft en bra dag :)

skumt väder

Det är sånt himla skumt väder ute nu. Ena stunden vräker regnet ner, och helt plötsligt lyser solen... man blir ju inte bara lite förvirrad. Sommaren kom dååååå!


Go'morron!

Ja, tro det eller ej, men jag är vaken! Gick upp och tittade på Blue water high och ska kasta mig in i duschen nu. Sen tror jag att det bär av till landet. Pappa ska bygga vidare på min och syrrans rum och jag ska väl hänga med kusinen.
Hoppas det blir av för jag har ingen lust att bara sitta hemma en hel dag.

Fast jag har ju både The little black book och Pirates of the Caribbean (oj, stavas det så?) 1 att titta på.
Pirates har jag ju redan sett såklart, men den är så sjukt nice. Inga filmer liknar Piratesfilmerna, och vem kan inte låta bli att digga Captain Jack Sparrow liksom?  ;)
Men dom vill jag i vilket fall som helst inte se idag på dan. Sååå, håller tummarna för landet :)

Här kommer en bild!


Bilden är oretusherad!

Sista bilden för ikväll

Jag slänger in en bild till (den sista för ikväll), som jag inte riktigt vet om jag blev sådär supernöjd med. Vet inte riktigt om den känns rätt... ska prova att redigera den på ett annat sätt när jag får tid och känner för det.
Nu vill jag nog bara duscha och sedan krypa ner i sängen och titta på lite Two and a half men.



Hjälp mig, vad tycker du?
godnatt, puss.


Avfärd från landet

Kom ju som sagt hem från landet tidigare ikväll. Har lite bilder att fippla på och jag tror att ganska många av dom kommer att komma upp här :)
Synd att jag inte hade en fin sommarkrans att fota :/ menmen, man tager vad man haver, right?


Kusinen stod och tog farvääääl (Sid i Ice Age 1) i fönstret, haha! Hon och jag har några ganska mysiga planer för vad vi skulle vilja göra där ute något dygn. Har snackat med Tess och hon verkade någorlunda intresserad :D Ska snacka med Maluuw med flera sen. Hoppashoppas!

Den andra bilden vissar hur rådissad jag blev av Ville (min hund) i bilen på vägen hem, haha. Nejdå, Ville ville bara sitta och titta ut genom fönstret på bilarna som swoschade förbi. Söt är han och jag älskar honom. Min kära lilla lillebror <3


redone

Fick ett tips om att lägga på lite skärpa på bilden i inlägget "Kvällen innan Midsommarafton", so i did.
Såhär blev den då. Det såg ut som om det blev en liten skillnad i PS, men hur mycket vet jag inte.
Vad tycker ni?




Den första av de lilla bilderna: Utan skärpa
Den understa (sista) av de lilla bilderna: Med skärpa

Ja, jo.. tycker nog att den blev lite bättre :)


Spanien vidare

Pappa kom in och sa att det var straffar i matchen mellan Italien och Spanien så jag gick och kollade.
Hejade på Spanien :) Torres vaaar ju så himla söööt, innan han skaffade långt hår :/
Menmen, sedan drog straffarna igång och trotts att jag som sagt hejade på Spanien så kunde jag inte låta bli att tycka riktigt synd om Italienaren som missade sin straff (den första straffen som inte satt).

Spanien vann och det var gött. Föll för deras spelare Marcos Senna som log som en liten sol när han satte sin straff. Supersöt! Och pappa sa att "han verkar så himla göad hela tiden" och det håller jag med om. Fint :)



Jag älskar sånna här bilder när man bara ser ryggen, namnet och sedan ett helt hav av publik!



Extra sött blev leendet då han är mörkhyad och smilet riktigt lös i ansiktet på honom! :D

en till bild

Direkt efter den förra bilden gick jag längre ner till vattnet i sanden och fotade lite, medan kusinen satt kvar under trädet (se bilden i inlägget under!).
Höll ner kameran ganska nära vattnet när de små kvällssvågorna rullade in. Fick till den här, kanske ltie svårt att se vad det är men det är vatten som rullar in över några småstenar. Lägg märke till den övre delen av blden där man ser ön en liten bit utanför badplatsen och träden på den :) tog lång tid innan jag själv la märket till det xD



Vad tycks? :)


Kvällen innan midsommarafton

Hittade en bild som jag inte behövde redigera ett endaste dugg. Kände mig riktigt nöjd redan då jag tittade på den i displayen på kameran efter att jag tagit den.



Vad tycker du om den? :)

Amen orka...

Har precis läst igenom åtminstone 80% (om inte mer!) av alla de 133 inläggen. Klickar på uppdatera och grattis, 56 nya inlägg! Och The little black book är ju på TV. Har velat se den länge och nu har jag min chans ju! Menmen, tur att vi kan spela in på vår DVD. Då har jag ju någonting att göra när jag har tråkigt! :D

Hah, oj.

Ojsan, har visst 133 blogginlägg att läsa. Tror jag skippar att läsa igenom vissa. Men då kanske det tar en stund innan någon bild blir fixad... rackarns.

Back in B

Yes, nu är jag tillbaka! Midsommar på landet var nice som alltid. Har varit kvar nån dag efter och idag försööökte jag verkligen att bada, men det gååår inte! Kom så långt som till vaderna. Sen fick det vara nog ^^ haha!
Jaja, ska kolla igenom bilderna jag tagit och kanske hinner jag redigera någon. Slänger upp den här i så fall, så håll utkik! :)

Hoppas alla har haft en mysig midsommarhelg!

Decoy has left the building

Yes, nu äntligen drar vi! Ska dra med mig kusinen ner till aborreberget och fiska redan ikväll. Håller tummarna för att vi får kolla på film också, ananrs blir det Two and a half men för min del. För ja, datorn följer med. Men nej, det finns inget internet. MEN, det rycktas att mosterns laptop är med och har ett fungerande internet. Sååå, det kanske slängs upp ett inlägg, who knows ;) Ska i alla fall försöka hålla fingrarna borta från datorer what so ever hela helgen. Det vore nog nyttigt för mig.

Ville bara önska alla härlig midsommar! <3

Blivande tavla?




Den här tog
jag på en rastplats påväg upp till Idre i vintras. (samma sak med bilden i inlägget under!)
Mamma och pappa har pratat ett tag om att lämna in den på förstoring så att vi kan ha den som tavla i vardagsrummet :)
Det vore coolt att ha sin bild uppe på väggen som en äkta tavla! :D

Vad tycker du om den? :)

Segt

Jag hatar när det är sådär resesegt. Alla utom jag håller fortfarande på att packa. Och vad får jag för uppgift då om inte städa!? Nu har jag städat i vardagsrummet, så nu vill jag sitta här en stund. Det är ju faktiskt jag som sköter musiken ;)

Tänkte slänga upp en bild, en gammal bild. Nu när jag har kategorin "bilder" så tänkte jag slänga upp någon gammal bild som jag la upp långt innan jag skaffade den kategorin (eftersom jag inte har orkat lägga in gamla inlägg i rätt kategori).


Den här gillade många av mina klasskompisar.
vad tycker du? :)

Snook - Bejbi

Tänkte lägga upp en Snooklåt som jag tycker är lite underskattad. Bejbi heter den och jag tycker den är soft och har en bra text. Tycker om Snook, ja. Det är sommar. snook och Håkan är sommar. SommarsommarSOMMAR!



(Ledsen att kvallan är inte-bäst)

"Du betedde dig dumt, du är luft
Så kalla mig aldrig mer älskling
Och kan du ba' vara så vänlig att aldrig mer ringa mig igen
För jag vill aldrig känna igen"


Okej, vilken är den bästa Snooklåten?


hejhejhallåbloggen



Kusinen

kom på var "du är för fan lika värdelös som en klubba med pittsmak!" kom ifrån. Det är från filmen Dogeball!
Hahaha, bra där!

Såg en snygg bild på Snook (mjo, dom flesta bilderna är ju snygga på dom...) som jag fastnade för och tänkte slänga upp här.



åh, älskar att den är grå
älskar ljuset och strålkastaren
älskar kilens keps
älskar mickarna
älskar dannes hand
älskar snook!

(btw, jag är en sån där tjej som är lite emot och tycker Kilen [Oskar] är snyggast, haha!)
Vad tycker du?

Ny header

Sisådär, fixade en ny header. Ville ha en enkel sak så den blev sådär. Nu måste jag vakna till och börja hjälpa till. Snart bär det av till landet där midsommar ska firas. Bloggen kommer därför vara död fram tills Söndag-Måndag någon gång.

Glad midsommar! <3

All time low - Remembering sunday

Det här är nog en av de finaste låtarna jag vet. Äslkar slutet när hon, sångaren i Automatic loveletter, kommer in och sjunger. Ryser som bara tusan när jag hör det!

Tänk att jag har sett dom live, tillsammans med Maluukorven och Tovuukorven! :D




Miss Li - Gotta leave my troubles behind

Jag har verkligen fastnat för Miss Li. Egentligen är det inte alls min sorts musik, eller... jag har egentligen ingen direkt musiksmak. Jag känner när jag gillar något eller när jag inte gillar något, that's it.
Men som sagt så har hon verkligen imponerat på mig och jag fundrerar faktiskt på att köpa någon av hennes skivor/singlar.



Vad tycker du om Miss Li, bra/dålig? :)
kram

7sovarN

Hah, om det ändå vore så väl. Gick nyss upp, klockan halv 2. HAHAHA!
Eller jag var ju i och för sig uppe vid en sisådär halv 11 för att dricka oboy och gå ut med hunden.
Snart kommer pappa med lunchen, pizza, yuuuum!

Men det var i vilket fall som helst skönt och inte så förvånande att jag sov såååå länge, Satt uppe till skitsent och kollade på Two and a half men avsnitt. Så sjukt kul!

Men nu måste jag göra mig i ordning lite. Har lovat att duscha hunden innan vi drar till landet också, yuck.
Hoppas ni har haft en skön morgon och får en fortsatt bra dag :) kram!

Bloggkoll

För den som inte vet vad Bloggkoll är, och hur det används, here you go! :)




Slut på det tråkiga

Nu blir det ett till Two and a half men avsnitt för min del. Bort med det tråkiga och in med lite glädje!
Tror inte det blir någe mer bloggande ikväll. Har bloggat så jävla mycket på senaste, så tror det är chill ändå.



Kram.

2-0

Svenska försvaret, hallå? Eller förlåt, så kan jag ju inte skriva... vi hade ju liksom inget försvar.

Två positiva saker:

1 - Källström in på plan
2 - Anders Svensson taggade till och växte i mina ögon efter att han stått och sparkat mot den där liggande ryssen.

Två bra saker från åvanstående spelare:

1 - Källström är inte så jävla snäll hela tiden, han gör som han ska - han TAR bollen!!!!
Något jag fastande speciellt för var då han sprang ifatt en ryss bakifrån och liksom glidtacklade och lyckades peta bort bollen helt cleant, och detta gjorde han BAKIFRÅN!

2 - Såg ni hur jävla mycket bättre Svensson vart när han var aggressiv? Visst, avblåsningar osv. Men vafan, man kan inte kubba runt och vara snälla hela matchen heller, gå på med lite fart och styrka vafan, slåås om bollen!!!!

Det var allt jag hade att säga. Eller nej, en till sak som gör mig och faktiskt flera andra jävligt förbannade.

VARFÖR - FÖRSVARAR - ALLA (kommentatorerna också) - HENRIK - LARSSON!?!?!?!?!??!

Han är ju inte ens bra och allt man får höra är "njaa, det där var bra gjort av Henke trotts att det inte riktigt gick hela vägen" och blaaablaaablaaa. Måste säga att det var ruggigt längesen man såg honom göra något speciellt.


Fan vad jag klagar.


Halvlek

Vad är det här? Ett skämt?! Jag hoppas fan det för shiiiit, Sverige är ju helkassa!
De möter ju inte en enda jävla boll, och har inte mer än hälften av alla Sveriges passar inom lager ganska fort hamnat i Rysslands fötter!?!?!?! JO! Argh...
Byt ut Henke säger jag bara.

De enda som fortfarande står upp i mina ögon är Isaksson, Svensson och Ljungberg. Dock halvligger Isaksson och speciellt Svensson. Men Ljungberg... min älskade Ljungberg. HAN SLITER SOM ETT JÄVLA DJUR!
Inte för att Sverige är världens bästa fotbolls lag i vanliga fall heller, men det här är pinsamt. Skärp upp er nu och börja spring lite! Vakna i benen och snacka med varandra!
Henke och Zlatan saknar all kommunikation de bör ha, och de måste fan i mig börja kolla upp mer och spela seriösare!
Skärpning nu killar (och nej, jag skulle aldrig kunna gjort det bättre själv, jag vet det).

Är ledsen att säga detta men sa högt att: - Om det fortsätter såhär hela matchen, och någon efter matchen påstår att "Sverige spelade bra i alla fall"... då ska jag ha ett seriöst snack med den!

Hahahaha, nej jag är inte arg. Bara helt jäkla förvirrad och besviken.
Menmen, go sverige! En hel halvlek kvar, mycket kan hända, bara ni vaknar nu killar!

Two and a half men

Det blev inget I huvudet på Gynning. TV:n där programmet fanns var upptagen så jag kröp upp i sängen och tittade på Two and a half men här på datorn istället. Fick massor av program av Gustav the G-man förut, men har inte kunnat kolla på dme förrns nu. Ska titta ett till avsnitt nu, bara en dryg halvtimme kvar sen blir det fotboll som gäller! pussen.


Two and a half men är nog det roligaste som finns på TV.
Man kan alltid räkna med att få garva, plus att sköna skumma kommentarer slängs kors och tvärs.
Love it!


Någon mer än jag som rådiggar TAHM? :D


I huvudet på Gynning

Nehe, det verkar som jag aldrig kommer att få åka till landet!
Nyss när vi satt och åt middag (iform av mammas asgoda tacogryta) så visade det sig att syrran inte alls tänker åka ut på morgonen. Så nu kommer jag få vänta tills på kvällen. Kuuuul, mer än en dag förlorad. Yippie! :(

Jahaja... 1 timme och 20 minuter kvar till fotbollen börjar. Ska nog sätta mig och titta på I huvudet på Gynning spelade faktiskt in det igår, haha. Men vad? Jag tycker det är kul och hon är så... skön? xD HAHA, säger massa knäppa saker och det är faktiskt ganska roliga saker hon gör. den här gången handlade det om VARFÖR MAN GIFTER SIG, haha!



Vad tycker ni om I huvudet på Gynning och om Carolina Gynning över huvud taget?


Så, det är vad jag ska göra nu. puss!

"du är fan lika värdelös som en klubba med pittsmak!"

Förlåt för rubriken, men jag kan inte sluta skratta åt det! hahahahahaha.
Kommer inte ihåg vart det kommer ifrån, men jag hittade det på en gammal bild i min bilddagbok... tror det var jag och kusinen som satt uppe lite väl sent och tittade på knasiga klipp på youtube.

Var bara tvungen att skriva upp det citatet någonstans för att inte glömma bort det, så det här var egentligen ett fruktansvärt onödigt inlägg. Fy skäms!


Björn Gustafsson

Jag kommer aldrig glömma eller sluta avguda Björn. Aldrig. Humor helt i min smak. Jag älskar allt han gör, det är då ett som är säkert.

Tror att jag lagt upp det här klippet en gång för väääldigt längesen, då det precis hade varit på TV.
Kom att tänka på det nu och kollade det igen, och det förlorar banne mgi aldrig sin charm!
Så, here you go! :)




This is just a story of a broken soul

Fotade en himla massa idag, och för en gång skulle inga blommor. Bara en, haha!
Fixade en bild till och jag känner inte igen mig själv på den.




I lit my pain on fire and I watched it all burn down
And now I'm dancing in the ashes and there is no one else around
'Cause I wanna be part of something
This is just a story of a broken soul

And as days go by my heart grows cold
I can't seem to let this all pass me by

So take me and let me in
Don't break me and shut me out



Vad tycks om den? Jag blev själv nöjd och det är första gången tror jag... fan vad bra det känns!

Såklart är jag inte ledsen på bilden, jag skulle bara tvätta bort sminket och valde att smeta ut det lite och ta lite scary/sad-pics :)


No trip for me

Jag blir kvar hemma tills imorrnbitti. Får varken plats i bilen eller på en buss/tåg.
såååå, jag ska åka imorron som sagt.

"Men va sääääääääääägeruuuu saaaaaaraaaaa ska vi kläääämmaaaa en piiiiilsneeer och heeeja på sveeeeadaaaaal"


Hahahahahaha!

Favoritblomma

Nu är jag färdigpackad och ska strax skutta in i duschen.

Tidigare på dagen när jag var ute med hunden knippsade jag en liiiiten kvist från min favoritbuske (som jag tyvärr glömt bort namnet på). De små blommorna på den luktar så ljuvligt gott och det är verkligen ett redigt sommartecken för mig!


Mmmmh, sitter här och sniffar på den nu. gud vad gott den luktar?
Någon som vet vad den heter?

Det vita på bild

Det började faktiskt med att jag bara tänkte få till en bild där det vita nagellacket skulle synas, så man förstod vad jag menade om att det gör sig bra på bild några inlägg ner.



Inte för att det är en sådär jätterolig bild, men  man ser ju naglarna right?
Och den här bilden är ju svartvit och jag gillare! Go vitt nagellack!

Håller ni inte med? :)

Allt för att slippa städa

Att fota är ju faktiskt väldigt mycket roligare än att städa, visst?



Leker hon med trolldom och magi,
kan hon väcka himlens raseri, wohow!
I lågornas sken!

Kan hon gå på vatten som dom sagt,
kan hon lura döden med sin makt, wohow!
I lågornas sken!


Haha, ja här sitter man just nu och dunkar I Lågornas sken med Nordman. WOOOHOWW! (sjunger med)
Ska kanske prova mig på en låt till Kebabpizzalåten? Vad tror ni om det?
Hahaha, skämt åsido ska nog börja städa nu :)

Vitt nagellack

Nu sitter jag här och målar ytterligare ett lager vitt nagellack på naglarna mina.
Åh, tycker det är så fint med vitt nagellack på sommaren!
Ett litet tips från mig till ni tjejer som läser (och killar...hehe). :)



Inte nog med att vit är en fin färg och att man ser brunare ut om händerna (och där man håller naglarna mot hud), det gör sig väldigt bra på bilder tycker jag. Speciellt mörka bilder, eller svartvita. Det lyser liksom upp. Snyggt!
Dock bara en nagel som syns på bilden, men bilden skulle inte blitt densamma utan dess vita färg!

På tal om Gossip girl

Som rubriken säger, på tal om Gossip girl så funderar jag på att köpa mig en utan Gossip girl böckerna.
Någon som läst åtminstone en utav dom? Bra/dålig? Tell me!



Jag kan ju faktiskt köpa mig lite böcker och sådant nu i sommar, utan att slösa pengar.
Fick ju 500:- på Bokakademin då jag vann priset för Årets Rookie i skolan :)
Det passade mig ganska bra faktiskt, jag gillar ju att läsa, och läser dessutom ut böcker ganska fort.
Bättre det än att jag skulle fått en mattebok som pristagarna i Matematik kurserna fick, haha! :D

Troy

Har suttit och glott framför TV mest hela kvällen, därav den dåliga uppdateringen.
Först satt jag och syrran precis som varje Tisdag, bänkade framför Gossip Girl.. SHIIIIT, riktigt bra avsnitt måste jag säg?
Vad tycker ni andra som såg det?



Direkt efter att GG tog slut joinade mamma oss i vardagsrummet och vi drog igång Troja. En väldigt hemskt, brutal men ändå neligt mig bra film. Brad Pitt! wooooo.
I slutet satt jag och skrek för mig själv. Jag hatar Orlando Bloom nu. Jag har lovat mig själv att aldrig se en Sagan om ringen film. Han dödar Brad Pitt när han är snäll mot hans kusin. Han räddade ju livet på henne for god sake!
Och visst att Brad dödade Orlandos bror, men det var ju hämnd på att Orlandos bror dödare Brads lilla kusin.
Blä. Nu virrade jag till allt.



Imorrn eftermiddag bär det troligtvis av till landet med kusin, moster och mormor. Planerar på att fota kusinen, spela massa spel och mysglo på film. Sedan har jag även råkat andas lite om att springa och träna. Tihi, men vad? Det behövs!

Nej nu ska jag nog ta och sätta punkt för det här inlägget. Godnatt alla ni som ska sova :)

"Captain Insano shows no mercy!"

Haha, ett litet kul citat ur The waterboy.
Ska faktiskt slänga mig på soffan och glo på TV/en film, trött som jag är!
Blir nog nästan en Harry Potter till. Kan inte låta bli att älska dom! Fantsin och själva "världen" är ju så otroligt häftig.
Ja, det blir en Harry Potter tills maten är klar.




Tisdag



Caesarsallad, så sjukt gott och fräscht att äta!
(Någon som vet hur man får till en riktigt god caersarsallad hemma?
Let me know!)

Idag gick jag upp klockan kvart över tio typ, så det var inte riktigt en lika lång sovmorgon idag som de andra dagarna.
Gick ut med med lilla voffsingen direkt och när jag kom hem ringde det på dörren.
Det var Farmor som hade hållit på och ringt en massa när jag var ute och undrade om jag ville äta lunch med henne och Fredde, och såklart ville jag det liksom! så jag började sminka mig och klä på mig och en liten stund sedan blev jag hämtad. Vi drog förbi Fredde och plockade upp honom (haha, vi bor typ supernära varandra alla tre!) och körde till en av golfrestaurangerna där vi oftast hamnar. Jag åt den supersmaskiga caesarsalladen igen och Farmor och Fredde körde på köttbullar. Gott var det och mätta och belåtna drog vi oss sedan hem till Fredde där Farmor inväntade diskmaskinsgubben som skulle komma och titta på diskmaskinen. Undertiden tittade jag och kusinen på The Waterboy, haha fan va skön den var! :D


Adam Sandler spelar huvudrollen Bobby.


Sedan nu har jag precis kommit hem och ska väl krascha i soffan en stund och sedan kanske jag ska vara lite duktig och städa i rummet. Ser ut som en tornado dragit igenom mitt rum, haha!

Hoppas ni andra har haft en bra dag hittills! :) puss.

Glad överraskning!

Kom nyss hem efter att ha spenderat dagen med farmor och kusin Fredrik.
När jag loggade in här fick jag en glad överraskning, ganska många kommentarer (för att vara min blogg)!
Gud vad glad jag blev, så nu ska jag sätta mig och svara på dom och sen skriver jag ett inlägg om dagen :)
Puss

Ace Ventura


(bild ifrån Ace Ventura film)

Usch och fy och blä, vilken otroligt stark lust jag har att titta på en Jim Carrey film nu. Helst en Ace Ventura film för dom ser jag nästan aldrig, men skrattar alltid lika mycket åt dom.
Ska nog se till så att jag och kusinen på något sätt får ta oss till landet före alla andra, se till så vi får med oss en TV (den andra drattade i golvet och gick sönder) och se till så att vi hyr den här och att hon tar med sig Mina jag och Irene.
Skulle vara så sjukt mysigt att sitta i myskläder med levande ljus och uppbunkrat med onyttigheter och bara glo på skojiga, sorgliga och tjejiga filmer hela natten själva på landet. Underbart!
Nej nu ska jag verkligen gå och tvätta bort sminket, borsta gaddarna och sova. GODNATT (igen)!

Godnattbild

Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Ska försöka somna innan klockan 3 inatt, vad sägs om det? ;) haha.


En blåklocka som jag fotade idag, lite efter det att jag fotat humlan.
Sovgott!

Frank Zappa - Bobby Brown

Gick och lallade på den låten för en stund sen och såg nyss till min förskräckelse att jag inte har den!
Sökte då förstås på youtube (där man kan hitta allt) och sitter nu och lyssnar på den.
Har lärt mig att man ska dela med sig av det goda så tänkte slänga upp den här :)


Humla

Idag när jag var ute och fotade lite snabbt, och stod och fotade blomman på bilden, kom en humla och surrade ner i den.
Han/hon tycker säkert att den är så snyyygg så den måste vara med, se bara hur den poserar för mig ;) haha!


Blue water high

Wohow, nu är Blue water high äntligen tillbaka på tv!


(alla på bilden är "nya" utom Fly (Fiona) i den gråa bikinin som var med förra året också,
och jag förstår inte varför inte Heath är med på bilden för!? gaaah, haha!)


Jag som är fullkomligt tokig i Australien och allt som har med den kontinenten att göra (nästan... bortsett från spindlarna och liknande), plus att jag är surfgalen älskar den här serien!
Även om den kan upplevas som töntig, och hahaha för att göra bort mig själv lite mer, så är det med på Sommarlovsmorgon ;) hahaha!
Menmen nu när man ska till landet över midsommar är det tradition att gå upp på morgonen och ligga halvdäckad i soffan med pyjamasen på och glo igenom hela programmet :P

Superfly


Himlen igår. Blått med vita fluffiga moln, mysmys!

Moi

Jag fick knappt några bra bilder alls känns det som, nästan alla vart suddiga :(

Men här var en bild där jag hade sminket som åtminstone dög.
Har redigerat den på lite olika sätt.











vilken tycker du var bäst?
1,2,3,4 eller 5?

HAHAHAHA

Tror ni inte att när jag precis har tvättat bort det "viktiga" i sminkväg, det som gjorde det lite "udda" för att vara mig, och jag går in i mitt rum för att kolla om datorn är avstängd innan jag går ut med hunden.
Tror ni inte att lampan till batteriladdaren lyser jämt och fint utan att blinka!? Vilket betyder att batteriet var färdigladdat.
Hahaha, så himla typsikt och jäkligt att jag började skratta. Vad kan man göra liksom?

Aja ska lägga in bilderna från kameran nu. Stor-blixten funkade tyvärr inte :( rackarns!


Ååh

blir så himla irriterad!

Kan inte det där jäkla batteriet bli fördigladdat snart!?
Wellwell, måste nog tyvärr tvätta bort sminket nu (har åtminstone tagit några bilder med det på, trotts att det var fult, haha!) Ville ha något lite annorlunda så det fick sitta på medan jag fotade lite. Det jag vill veta är ju om den gamla stora blixten funkar till min kamera, och se ifall den är värd att släpa med ut till landet!
Som sagt, irriterande!

Nu måste i alla fall hunden ut. Tjing!

Idag

ska jag försöka fota något bra med hjälp av detta:



och denna:



(bilderna är jättesunkiga då de är tagna med mobilkameran. Kamerabatteriet ligger på ladning!)

Hoppas på att det blir nånting man kan fixa med. Tänkte ta med smink och kameran (och blixten om den funkar) till landet och fota kusinen. duvet, på med klänning, fixa håret, sminka och ut me na på en äng eller nått xD hahaha :D

HJÄLP!!!!

Okej nu är det såhär att jag verkligen behöver just din hjälp!

Jag sitter och funderar på om jag ska göra om bakgrunden på bloggen till vit. Tror det skulle se lite renare ut och lite... luftigare? Ljusare? Och såklart skulle det blir en förändring, vilket ju alltid är kul.

Så, vilket tycker du?


Att jag ska ha kvar det såhär som det är nu (med gråmönstrad bakgrund)?


Eller ändra bakgrunden till vit så att det skulle se ut såhär?
(ska förstås ändra färg på texter och rubriker så de blir gråa eller svarta!)



Vore jättesnällt om du kommenterade din åsikt om saken, då jag är jättevelig och behöver all hjälp jag kan få!

Nyvaken

Vaknade vid en sisådär tio.

Klunkade oboyen och sedan ringde jag upp kusinen så jag fick det gjort :)
Sedan gick jag och la mig igen, lat som jag är. Haha!
Så jag sov ändå tills nu, halv 1 ungefär och nu ska jag faktiskt sätta mig och titta på Tjenare kungen. Den är ganska rolig faktiskt och jag gillar den :D

Idag är syrran hemma också, ledig dag från jobbet så jag kanske slipper titta själv :)

Sedan ska jag nog faktiskt kanske ta och städa, börjar bli dags nu.
Snart dras det ut på landet också. Vi firar alltid midsommar där men jag och kusinen vill kasnke dra ut någon dag tidigare. Nu när jag dessutom har gett mig själv iPod-förbud så kanske jag kommer vara lite gladare, piggare och socialare som jag alltid var för några år sedan. Huum, hoppas. Jag ska försöka mitt bästa!

Kanske ska vräka mig ner i iskallt vatten också, från en brygga för ovanlighetens skull!
För det är ju så att jag dels är jättemesig när det gäller å bada, dels tycker jag det inte är så jättekul längre och för det tredje så badar jag nästan bara i pool eller från strand :P moahaha.
Menmen, hoppas det blir skoj!
Lite minus på att vi ska ha släkten ute på landet och ha det skoj as ever på midsommar är att jag missar festen med åtminstone några i klassen. Jag vill verkligen träffa er och röja med er (haha) men jag måste tyvärr vara där, där inte ni är :( mew.

Hur ska du fira midsommar?



What do yah think? ;) haha


On thin ice

... det var namnet på den där "Filmen baserad på verkligen händelser".

Den var bra, men hemsk och sann. Helt sann. I slutet stod det om "familjen" att de lever än idag, under vittnesskydd (eller vad det nu heter) de har fått andra namn och sådant liksom.
Bra var den i alla fall.
Sedan såg jag och syrran klart på Jack och vi båda bölade som vanligt. Den filmen är så bra, men så sorglig och samtidigt så gullig. När man ser den uppskattar man livet lite mer, och man förstår att det handlar om att vara barn så länge man kan, och att man ska vara glad för varje dag man får att leva.

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen OCH SHIT I HELA-VETE kom på att jag aldrig ringde upp kusinen!!!! FAAAAN, hon ringde under första filmen. SHIT!

First thing to do tomorrow, call her! Bara så jag inte glömmer liksom.
Fan jag har blivit sämst på att komma ihåg att ringa upp. Dåligt Sara, dåligt!

Aja nu ska jag sova i vilket fall som helst, för sent att ringa nu.
Godnatt allihopa!


P.S Jag bakade en fett god kladdkaka, improvements!


Miss Li - I'm sorry he's mine

Så jävla bra låt och det är dens fel att jag vill ha min iPod och en lång solopromenad just nu!



"Oh it started just like love should i stole him from my best friend"

springa var det nu ja, hejs!


ajpåååådd

Isch har fått ett galet suger efter att ta på mig iPoden och gå ut och gå.

Men jag ska inte!!! Jag tänker inte falla för det. Jag ska klara det här, så är det!
Istället ska jag nog dra på mig träningskläder och gå ut och springa, trotts att jag precis åt middag. Hej håll!
När jag kommer in hoppas jag på att kunna få baka en kladdkaka. Sen nu innen jag drar ska jag fråga om de kanske skulle kunna tänka sig att spela in den där "Filmen baserad på verkligen händelser"-filmen till mig.
Senare ska jag väl nörda här och sedan kanske se Troja. Eller någon annan film.
Det är nice att kolla på film, man glömmer bort att man inte har något att göra då.

Nej, ut och springa var det. UTAN MUSIK!
Efter det blir det situps. Min mage ska bli platt. ååååh så platt!
HARE!

(när jag skrev det sista startade låten jag lagt upp här under, och jag fick, trotts att jag såg den filmen för någon dag sedan, Stick it sug så det bara sjunger om det. Det är verkligen min favoritfilm och jag kan inte tröttna på den!!!)



Missy elliot - We run this
(min låt börjar dock ifrån det att en mun och två ögon ploppar fram på en vit bakgrund)

En bild + Jack

Sitter här och glor på filmen Jack.

En fin men även hemskt och sorglig film som handlar om en pojke vid namn Jack som växer 4 gånger så fort som andra människor. När han är 10 år ser han alltså ut som en normal, frisk 40-åring.
Fin är den som sagt, men det känns som om jag kommer gråta en skvätt.

Robin Williams i huvudrollen, som Jack.

Tänkte slänga upp en bild när jag ändå hade datorn igång.



Bild från när jag låg ute och solade tidiagre idag



Jim Carrey - I belive i can fly

Hittade nyss detta underbara klipp på en kompis billdagbok.



Har ett så underbart men ändå pinsamt minne till just det här klippet.
Jag och tre kompisar (som jag spelade tennis med) var och såg den här filmen på bio när den var ny.
Våra platser hade blivit dubbelbokade så vi krånglade oss längst upp i hörnet av bion där det fanns fyra platser lediga.
Jag fick platsen vid väggen, och när det här kom i filmen skrattade jag så att tårarna rann. Hela bion var typ tyst, så sjukt humorbefriade. HAHAHA, jag försökte sluta skratta men det blev bara värre och när Fredrik fnissade fram:
"Käften Sara, alla hör!"
...då blev det bara om möjligt ännu värre xD HAHAHAHA!

Check it out,
och glöm inte bort att ett gott skratt förlänger livet! ;)

Today

Så, vad har jag gjort idag?

Jag sov länge och om jag säger såhär, jag flinar när folks äger att dom tog en lååång sovmorron till 10.
Själv gick jag upp en sisådär tolv för jag orkade inte ligga kvar i sängen då solen lös så fint.

Inatt låg jag och tittade på film fram till klockan halv 3. Sen kunde jag ändå inte sova, och solen var påväg upp. Men tillslut måste jag somnat. Vaknade ändå vid 8 men blev påmind om att oboy är slut och jag var vrååålsugen. Så jag tvingade mig själv till att somna om, haha!

Anyway, sedan gick jag ut och solade en stund, gjorde lunch och satte mig vid datorn och glodde.
Sedan drog jag efter några timmar ut i solen igen.



Tog med mig datorn ut så att jag kunde lyssna på musik i iTunes. Miss Li för hela slanten kände jag. Fan va hon är bra!
(ja, jag är lite efter med att förstå det men bättre sent än aldrig!)

Sedan såg jag molnen som var påväg, passade på att njuta och pressa ända in i det sista.


Lite småläskig färg där nere va?


Men för att göra de få som läser detta glada, så hann jag ta ett litet fåtal bilder! :D
Lägger väl upp dom snart, en i taget :)

Hah, satt nyss och kollade på en rerun av Gossip girl och efter det har jag nu börjat glo på något som heter Reaper.
Såg nyss att hon som spelar huvudrollen i min favoritfilm Stick it är med. Missy Peregrym, tror stavningen blev rätt, heter hon! Coolt!
Nu ska jag nog sätta på en film och fortsätta hålla tummarna för att syrran köper margarin påväg hem från jobbet.
Vill baka kladdkaka ju!!!

Kanal 5

Såg nyss en trailer på femman.

Ikväll klockan 20.00 är det någonting som kallas "Filmer baserade på verkligen händelser". Låter och såg ganska hemskt ut. Men känner mig nyfiken. Och filmsugen, och just nu vill jag verkligen titta på en film som jag inte redan sett!
Därför tänker jag sattsa på att titta på Troja ikväll. Någon som minns den? Är den bra/dålig?


jag skulle låta blicken möta andra ögon

i en främmande stad.

Fejn låt




Liar liar pants on fire

Hah, nu ljög jag igen.

Gick inte alls ut i solen igen (var ju faktiskt ute en stund innan jag satte igång datorn).
Istället satte jag mig och läste blogginlägg och nu sitter jag och lyssnar på musik och renskriver önskelistan.
Ska sätta upp den på kylskåpsdörren så den hänger där när mamma och pappa kommer hem från landet :)
Hoppas dom har hunnit klart med utbyggnaden där ute. Ska bli så kul att inreda det tillsammans med syrran.
Det är ju inte stort precis, men att välja färger och sånt är ju skitskoj! :D

Nej, nu ska jag fixa klart det och sen lyssna vidare på lite musik (måste ju passa på då jag inte lyssnar på iPod längre).
Funderar på att ta med mig Mårten (kameran) ut och ta lite bilder... har haft sån dålig bildupdate här på bloggen känner jag. Ja, så får det nog bli :)
Puss

SOOOL

Det är sol ute!!!

Wohoooow, därför tänker jag knappast sitta kvar här, ska ut i solen och få bort linnebrännan :D mwaha!

Önskalista

Passar på att slänga upp min önskelista för i år när jag ändå sitter klistrad här.

- Teleobjektiv med VRskydd (antiskak, bildstabilisator)
- Stativ
- Kameraväska
- Pengar (vågar inte skriva keps, och vill bestämma kläder själv, haha!)
- Balck flag tisha beställd från merch.com
- Billy Elliot, Grind DVD:er
- Ipodstereo
- DKNY parfym
- Vans
- Svart slips (hahaha, vad? det är ju nice!)


här är lite av de kläder jag vill ha (kommer dock få spara länge till dom, mew...), resten av kepsarna har jag ju redan skrivit massa om [kolla under Kepsar om du glömt].


Kinda nice, huh? ;)
Nu blire film, ciao!

Mrs Doubtfire

Ska som sagt kolla Mrs. Doubtfire istället, strax.

Tänkte bara fråga om det finns något bättre än när busschauffören börjar vissla med i ABBA - S.O.S på radion fast då i lite helt fel takt? ;) hahahaha! underbart.

Och detta hade jag ju inte hört och haft att glädjas åt ifall jag hade haft iPod (dvs hörlurar) på, right?

2 dagar clean från hörlurar, ohyaaay!

Säg inte till mamma att barnvakten dött

Nu har jag tvättat mig och bunkrat upp med vatten och marabouchoklad (mjölk ofc!).

Hade päron från början också men det var inget gott. Smakade inget, bara träigt :(
Bleh, jag som gillar päron ju!

Jaja, ska i alla fall krypa upp i sängen nu när klockan närmar sig tolv och titta på en av världens mest b-klassiga filmer ever made xD hahaha gissa vad den heter?

"Säg inte till mamma att barnvakten dött"

HAHAHAHA här har ni dessutom den supersnygga framsidan ;)



(hittade ingen stor emd bra kvalla men whatever)



Fast nu när jag såg framsidan funtar jag nästan på att se Miss Doubtfire istället. Blir nog den, barnvaktsfilmen är ju ändå hyfsat trist liksom...
Ja, det får bli Miss Doubtfire.

Godnatt allihopa :)


Sverige-Spanien... & tacos!

Idag skulle jag enligt planerna hem till Tess för att käka tacos och kolla film med henne och Malin.

Allt höll på att bli inställt på grund av att jag inte skulle kunna ta mig hem på något sätt då bussarna och tågen har börjat krångla. Men Malin räddade kvällen genom att säga att "men jag kan ju vänta med dig tills din buss kommer" så hon räddade kvällen och dess planer och vi drog som bestämt hem till Tess.
Mysigt var det, fast fotbollen hann börja (ja, vi bestämde oss för att skita i film och kolla matchen istället) innan jag och Malin hann fram.

Wellwell väl där bjöds vi på tacos framför TV:n i "matsalen". Det var nice och maten var goood!
Kul hade vi och jag måste erkänna att jag nog pratade mer än vad jag tittade på matchen ^^ haha.

När vi varit där ett tag blev det dags för mig att Mallanbrallan att dra oss hemåt igen. Hon satt så snällt så och väntade med mig i ett gigantiskt, mjukt kors vid vägen och hon roade sig med att kasta sin mobil (som studsade), mycket underhållande må jag säga! hahaha.
Sedan tittade vi även lite på molnen och på Scandic hotell...

Malin: "asså där är ju ett till M. Fast det är upp och ned. Eller ah, asså ett W. hahaha!"

Sara: "asså Scandic... det ser lite ut som en typ bordell... eller asså typ, snuskigt... typ ett ofräscht ställe där man blir vaåldtagen..."
Malin svarar: "jaa... asså det var ju en tjej som blev våldtagen i skogen där bakom!"


HAHAHAHA, så det kan bli! :)

Trevlig kväll i alla fall och med trevligt sällskap. Gotta do it again girls! :D

Glömde dock få pengar av Tess, fail! hahaha ;/ :P

Nu ska jag nog vräka i mig choklad, krypa ned med en film och lite senare sov så sött :)
Hoppas ni haft en härlig Lördag! :D puss.

Duktig

Helt ärligt så tycker jag att jag har varit skitduktig!

Från att ha lyssnat nästan konstant i hörlurar, till att inte ha lyssnat något på nästan 2 dagar, det är duktigt!

*plingplong* SMS!
Från Tess, ska börja göra mig i ordning nu. Ska dit och chilla ett tag, berättar mer när jag kommer hem :)
puss!

Stopp

Idag är det stopp i huvudet.

Jag har verkligen ingenting att blogga om, och heller inga bilder att redigera eller visa här i bloggen. Man, it sucks!

Menmen nu ska jag väl krypa ner i soffan och glo på TV/film. Har bestämt mig för att vara mer tv-tittare än datornörd nu på sommaren. Varför sitta här och bara glo när man inte har någonting att göra liksom?

När jag ändå skriver så har jag ju faktiskt en liiiiten fråga. Är det någon som vet något snyggt typsnitt som jag kan ha här i bloggen? Vill inte ha något snirkligt eller så, rakt och fint vill jag ha!

Puss!

Harry Potter

Jag fick en sån ruggigt stark  jag-vill-se-på-film-känsla förut den här kvällen.

Som vanligt har jag alltid Harry Potter filmerna i bakhuvudet när jag får ett filmryck. Det är något visst med dom. Dom är så speciella, så bra, så genomtänkta osv. Musik och effekterna, skådespelarna, trollformlerna, fantasin ja, you name it!
Så jag tog med mig lite godis in på rummet, sedan gick jag tillbaka ut i vardagsrummet för att kolla igenom DVDhyllan. Det verkar som om vi bara har tre Potterfilmer kvar, så jag valde "fången från Azkaban".
Den brukar jag alltid nobba då jag alltid har för mig att den ska vara obehaglig, men inte ikväll. Nu var ju hela familjen + mormor hemma så jag tänkte "nesh, jag kör på den!" och vet ni!?
JAG HAR INTE SETT DEN FÖRUT!!!

Jag kände inte igen ett dugg och det var helt underbart!
Det som är tråkigt med att ha favoritfilmer och sådant, är ju att man efter ett tag nästan kan varje ord i hela filmen. Men vissa filmer håller och påverkar en gång efter gång efter gång i alla fall.
Men nu var det alltså en helt färsk film och jag njöt verkligen! Kanonkul, som Benjamin skulle sagt det ;) haha!

Mitt i filmen togs det en liten springpaus med syrran. Jag sprang helt utan musik och jag är så stolt över mig själv, en hel dag utan iPod!!!!
Duktigt värre tycker jag :)

Anyway, nu ska jag krypa ner i sängen och sova sött. Ska bli skönt, har lite ont i ryggen (kanske sitter lite mycket framför datorn och med en ruggigt dålig hållning?). Jaja, hoppas ni får en skön natts sömn och att ni haft en kul/mysig Fredag! :) puss & godnatt!


Papa roach - Blood brothers

Jag älskar det här liveklippet.



... och jag gillar Blood Brothers. Och jag älskar Papa roach. Det har jag gjort sen den dagen några skickade Getting away with murder och Last resort till mig. Trotts att jag inte lyssnar på dom ofta, så är och kommer dom alltid vara mina favoriter.
Dom betyder mycket för mig, fast jag vet liksom inte hur.

Åska

Det har åskat ute ett tag nu.

Var halvvägs hem när regnet kom, gick hem, lagade lunch, åt lunchen och sne kom första åskknallen.
Drog ut kontakter och släckte lampor, sedan kröp jag upp med massa filtar i soffan och lyssnade på musik i mobilen.
Det var supermysigt och just nu känner jag mig lugn :) härligt.

Nu när det är över och förbidraget så ska jag baka. Tänkte hitta något gott recept på chokladmuffinsar eller kanske kladdkaka. Känns lite tradgit att vräka i sig ännu en chokladkaka...

Det var allt jag hade att säga för tillfället. Hoppas ni får en fortsatt mysig dag!

UPDATE: Nu skiner solen ute. Konstigt väder det är just nu alltså. Var är värmeeen?

Förbud

Jag gav mig själv ett hårt och ärligt förbud alldeles nyss.

Ingen mer iPod för min del. Eller alltså musik i hörlurar. Inte när jag är ute med hunden, inte när jag är ute och går, inte när jag sitter på tåget osv.

Det piper för mycket nu, och jag känner en viss panikartad känsla när jag kommer på att tinitus inte går att få bort. Det spelar ingen roll hur mycket man gråter, skriker, bönar och ber eller lovar att lyssna mindre/sänka volymen i fortsättningen.
När man väl har fått tinitus, har man tinitus.

Jag är beroende av att lyssna på musik.
Men snart fyller jag år. 17 år (helt onödigt att fylla 17 tycker jag, men ja, i guess i have to!) då ska jag önska mig en Ipodstereo, eller i alla för högtalare till den så att man kan ha med sig såna till tillexemepl stranden eller ut på baksidan när man solar osv, då behöver man ju inte få ljudet direkt i öronen och samtidigt slipper jag vara utan min älskade musik.

Egentligen tror jag mest att det handlar om att få vara ifred. När jag drar på mig hörlurarna ser folk att det inte är någon idé att prata med mig, och gör det därför inte. På så sätt får jag sitta för mig själv i lugn och ro och bara tänka och slappna av. Jag tycker inte om att prata ofta, men när jag väl är igång har jag svårt att sluta och då har jag oftast roligt.

Men nu är det alltså slut med det, jag får lära mig att visa att jag vill vara ifred på något annat sätt.

Nu vet ni, haha, men jag kanske kommer behöva stöd from time to time eftersom det här kommer vara skitjobbigt.
Jag känner mig redan lite smått stressad/panikslagen över det men vet att det är dags att ge upp det där nu, innan det är för sent! För då kommer jag verkligen att ångra mig.


Nu ska jag ut i blåsten och sola :) ha en bra fredag! puss

Godnattbild

Tror det får bli en liten nattinatti-bild nu och kanske en utav de sista regnbilderna.


samma bild som en tidigare inlägg fast har beskurit denna och gjort den lite större för att få mer fokus på de droppar som blev skarpa :)

Hoppas på bra väder och håller tummarna för flödande fantasi och fotohumör. Då kanske jag lyckas knäppa lite nya bilder som jag blir nöjd med :)
Känns så "pinsamt" att ranta runt med kameran bara... folk stirrar ju en väldig massa då :(
Menmen, sånt får man ta och det klarar man sålänge det är för något man gillar! :)

Blir nog till att krypa ner i sängen och kankse slå en flukt på någon liten film innan jag sover.
Filmförslag någon?

godnattpuss!

Gossipgirl - Chuck vs. Dan

Allvarligt, jag förstår inte riktigt.

Hur kan alla tjejer tycka att Chuck i Gossip girl är såååå snygg? Jag tycker han ser elak ut, och alldeles för "posig" nivet, som om han håller en pose med flit hela tiden. Stelt ansikte och tillgjord blick med ögonen.
Jag tycker Dan är galet mycket sötare :D
Mwaha, men det är ju min åsikt.. Liksom visst., Chuck är inte ful. Men hur kan folk glömma lilla söta, charmiga Dan!? :P


Såååå, kom igen nu, once and for all vem är snyggast?


Dan Humphrey                                                                     eller                                       Chuck Bass



eller hörrni, varför inte välja mellan alla tre?


Vem är snyggast?

(kanske inte världens bästa bild på "Chuck" och "Dan" men whatever!)


Jag röstar fortfarande på Dan :D mwaha!


Dagens i-landsproblem

Tove är dum och blockad, nananananaaaaa!

Mwaha, men det är ändå hennes problem som är dagens i-landsproblem. Hon har rensat sin garderob, och nu är frågan hur fasiken man ska få in allt igen. Vad joooobbiga probleeeeem du haar Tooooovelillaaaaa, nutte!

Åååååh, vad jag älskar att jävlas med henne! Det bästa är att hon är äldst, mwaha! ;)

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter att ha firat min söta lilla kusin på 15års dagen :)

Tänkte slänga in en bild lite fort, pillade ihop den förut idag.
Någon mer än jag som gillar bilder som är tagna efter att det regnar?



Har tröttnat på att ha gerogia italic som typsnitt på "decoy"grejen på bilderna.
Så nu lär den se ut såhär i fortsättningen :)

Vad tycks?
puss!


Kaptenen Miki

Läste nytt ett inläggPetters blogg 

Klickade mig snabbt och duktigt fram till detta inlägg för att lyssna på låten som det skrev om.
Vad tycker ni?
Jag tycker den var helt okej, blir nog ganska skön i sommar antar jag :D haha!


Här kommer det...

en bild som lovat!



Kanske inte världens mest imponerande, häftigastem finaste bild men det är ju åtminstone en bild after all :)
Nu ska jag ta och titta på en liten film och den här gången blir det faktiskt Because i said so som jag sagt att jag ska titta på omkring en miljon gånger nu ^^ Men nu blir det alltså av! :)

Ha en jättebra Torsdag allihopa :) puss!

åherregyyyd

...idag har jag verkligen bloggtorka!

Förlåt.
Ska ringa mamma och fråga en sak, sedan kanske jag sätter mig och pillar lite på en bild som jag kan slänga upp.
Alltid något (bättre än inget) right?

Stick it trailer

Hittade trailern till min omtalade favoritfilm



i loooove it!
dock var inte trailern den bästa :(

nu ska jag sova. godnatt once and for all!

"Hej jag heter Albin ska vi...."

HAHAHAHAHA, underbar liten kille!


Kategori

Ny kategori uppe i menyn nu.

"Videoklipp" heter den och där hamnar alla inlägg med youtubeklipp i. Alltså inte musikklipp utan sådana som i inlägget under :)

Favoritreklam

Det här är reklam på hög nivå! <33

Jag och pappa älskar dom här reklamerna. De är verkligen underbara och jag kan inte låta bli att tycka det är lite maffigt när dom sjunger :D





Är dom inte underbara? Hahahahaha, vilka miner. Älskar att det är dold kamera!
Fler såna här reklamer, jatack! :D

Godnatt bild... typ!

Japp, här kommer en till regnbild.



Kanske inte världens bästa, finaste osv... men shaaa... låten är ju väldigt bra i alla fall (syftar på texten under) haha.
Ni fick en lite mörkare bild nu eftersom det här ska vara en godnattbild, och på natten är det ju oftast mörkt.. right?

Imorrn är det ner i centrum som gäller igen. Den här gången ska något följa med hem till kära lilla kussegull som blir hela 15 bast imorrn :) ! Vi får la se vad det blir hon får... måste bara erkänna att jag är kass på presenter och julklappar. Jag vill så gärna ge något personlgit och betydelesefullt med jag får alltid hjärnsläpp (eller så är jag på tok försent ute).
Men hey!!!! Om det är hennes födelsedag imorrn... då betyder ju det att jag fyller år snart! :O
Oh my gosh, jag måste skriva en önskelista!
Heh, ja... lite kepsar lär ju hamna på den men jag kan ju se mig i månen om att få någon :(
Det är bara jag som har le passion för kepsar i vår släkt. Möjligtvis att lilla fröken Jag-blir-femton-imorrn förstår sig på och kanske delar min passion towards them.

Nej hörrni, långdragen godnatt text som ingen kommer läsa. Det är inget världen vill skåda, det. Därför säger jag nuuuu:  GODNATT! :D

Ny header

Ja se där ja, det gick ju! :)

En ny header blev det också. Vet inte vad jag tycker om den riktigt... men ja. Bättre än inget kanske?
Ska nog byta en bild i headern så snart jag orkar... tror jag ska ta mig en promenad med massa ny smaskig musik i öronen först :D Det är den där "halva" bilden som jag även har till vänster i menyn, som jag hade tänkt byta. Lite fult att ha den på två ställen. Ser inget skoj ut liksom :)

Här får ni en låt som jag ska gå och dunka ute i den förhoppningsvis svala kvällsluften! Är varmt så man smällter här inne i mitt rum, datorn går varm känner jag ;) haha!

Blink 182 - Anthem, part 2



Såååå, i guess i'll see you later dudes!

Designen

Ska nog försöka återskapa det mesta på designen nu.


Blir det bra och jag känner mig glad får ni en till bild lite för att fira :D haha!
Vill ändra typsnittet... någon som vet nått snyggt?

Zlatan

Är det bara jag, eller kommer man aldrig glömma den här låten?

Kan inte låta bli att digga den, haha!
Sitter och sjunger på den högt och glatt i bilen när det är fint väder (ibland..) ;D
Just nu passar den ju ganska bra också eftersom Zlatan lyckades visa vad han verkligen går för igår. Måste erkänna att det var ett snyggt skott. Som en pil rätt igenom! Och lite pirr i magen fick man allt när man såg att Greklands målis fick bollen på fingerspettsarna xD hahaha!



Kommer aldrig glömma när jag och min tennisklubb (förra, har slutat nu) var påväg iväg på ett läger och satt på x2000.
Jag hade hörlurar men ser att alla i tågvagnen sitter och skrattar och typ applåderar lite grann, så jag tog av dom och frågade Cornelia vad det var som hade hänt och då visade det sig att en liten kille hade suttit med sin freestyle (han diggade Lordi tpy hela vägen) och helt plötsligt hade börjat sjunga Zlatanlåten jättehögt och hade satt skånskan klockrent och allt xD hahaha, underbart!

Regndroppar

...kan vara ganska vackra ibland tycker jag.

Don't you think? :)


Vad tycks om bilden?
Redigering och fotografering av mig, as ever ;)

Sunshine!

Nu blev jag glad igen (snacka om humörsvängningar!), haha.

För det första blev jag peppad med (dock endast några få) kommentarer om att bilden var fin, för det andra lärde jag nyss Tove att göra fina, runda ramar i photoshop (så det blev en dagens goda för min del liksom, haha. men vad? jag gillar att hjälpa till :D !) och för det tredje så tittade jag ut genom fönstret och det lyser lite guldgult på träden utanför. Vad är det man brukar säga, efter regn kommer sol eller nått sånt. Hahaha, whatever huvudsaken är att jag inte känner mig liiiika deppig längre! :)
Och pengar kommer ju så småning om så att jag kan köpa mina grejer, (kan inte alla men man kan ju inte få allt man vill ha här i livet) wohoow! :D

Dessutom har jag bestämt mig för att titta på Because i said so (Tre systrar och en mamma), har för mig att den var ganska mysig :)

Det är verkligen inte min dag idag

...nästan.

För det första ser min blogg ut som crap just nu, vart tog allting vägen?
Dumma nya plattform, allt bara krånglar sedan jag flyttade min blogg :(

För det andra är det på tok för mycket jag vill ha nu, som jag inte kan få för jag har bara lite pengar och har inte börjat jobba än...
Det suger verkligen, och jag känner mig bara så hiiimmla deppig :(

Jaja, ska försöka fixa till bloggdesignen så fort jag kan. Blir nog en ny header då :)
Fast troligtvis med samma bilder, ungefär ^^


VAD I HELVETE!?!?!?!

Förlåt för rubriken (som inte syns!!!!!)

men vafan har min design tagit vägen!??!! VAR ÄR MIN HEADER!?!??! OCH VAR ÄR MIN BAKGRUND!?
vafan har hänt!??!??!?!?!

regnbilder

Eftersom att det har regnat hela dagen fanns det en massa fina regndroppar att fota :)



Här var en av dom, lägger upp den/de andra senare :) Ska nog kolla på ytterligare en film nu, mys! puss

förtvivlad

Nu är det nästan så att jag lägger mig ner på datorn och gråter.

Har hittat ytterligare tre Red monkeykepsar som jag fallit för och dessutom en tee som bara verkar finnas i USA.
Jag såg ju som sagt min favoritfilm idga och jag äääälskar huvudrollens kläder och kepsar. GE MIG!!!
Idag bestämde jag mig för att leta efter en tisha som hon har i filmen, och tror ni inte att jag hittar den!
Black flag (som det står på t-shirten) visar sig vara ett hardcore punkband och jag hittar just den t-shirten som hon har i filmen på sidan merch.com.

Jag vart helt over overwhelmed av lycka! Jag hittade deeeen!
Dock kom föräldrarna hem och efter att jag studsandes berättat den underbara nyheten (tyckte jag) mötter jag inte av samma glädje tillbaka. Fan vad ledsen jag blev :(
Jag vill ju verkligen ha den!


Det är endast ett "fåtal" saker jag vill ha i "kläd"-väg just nu...

 + ett jäkla nitskärp!


Det är liksom allt what i want and what i need just nu :(
sjävklart förstår jag att alla kepsarna är en överdrift... men någon utav truckerkepsarna + billabong trucker + hiphopkepsen. That's it. Jag hatar att ta beslut, så hjälp mig. Vilken utav Red monkey kepsarna (den första från vänster, samt de två sista truckerkepsarna) och de två runt Billabongkepsen är snyggast?
Är inte tishan asfrän!? Jag älskar den!

Vet ni?

Jag ljög...

jag ska läsa 38 nya blogginlägg som står uppdaterade på bloggkoll först (trogen läsare som jag är hoppar jga inte över nån!) sedan ska jag svara på ett smått antal kommentarer och sedan ska jag äntligen äta min efterlängtade lunch!!

En sak jag noterade nyss, är det någon mer än jag som lagt märke till att det äntligen går att logga in som vanligt genom blogg.se nu istället för publishme.se? skönt!

Raindrops keep fallin...

Gooosh vad det har regnat idag!

Nästan nonstop!
Har trotts allt lyckats ta mig ner till centrum en snabbis för att checka lite birthdaystuff, men vet fortfarande inte vad jag ska köpa till kusinen, börjar bli en aning stressad nu men eftersom jag har sommarlov så har jag ju hela dagen imorrn på mig innan vi åker hem till dom på kvällen :)

Så, idag tittade jag klart på Bröllopsdaten och fyyyyyfan va mysig den filmen är! SE-DEN, säger jag bara!
Speciellt alla tjejer som gillar lite pinsam men ändå underbart mysig kärlek på film :)

Jaja, sen kollade jag på min absoluta favoritfilm Stick it. Satt som vanligt och halvgrät vid ett tillfälle då hon berättar om varför "walked out on worlds". Isch, det är så himla sorgligt :( men den är så gaaalet bra! Har inte sett klart hela än, men tänkte göra mig lite lunch först. Sen ska jag krypa upp med smågodiset, maraboukakan, chokladkakan och i soffan och bara myyyysa i pyjamaskläder :) vad ska man annars hitta på när det regnar liksom? ;) haha!

Hoppas ni har en bra dag trotts vädret! :) puss


Sverige - Grekland

Yes, Sverige lyckades vinna med 2-0!

Ganska så jätteotippat faktiskt, men det är ju bara att le och vara glad :D
Kan verkligen inte förstå att min farbror var där, i publiken, i Sverigetröj och hejade!
Jag vill ocksåååå, vore så sjukt kul och häftigt!

Tror jag lyckades klämma ur kommentaren: "asså dom lägger den mitt i nyllet på Grekerna hela tiden!"
och jag står kvar vid det... vilka jävla hörnor.. fy skäms!
Men som sagt, we won och jag ska vara glad och inte klaga.
TACK ZLATAN! (och Hansson, men jag diggante han. haha!)

Because i said so

Nu har jag bakat klart

och jag är nästan säker på att jag lyckades den här gången! :D Nu står kakan i ugnen och jag har massa vattenmelon att äta upp, smask! Ska sätta mig och titta på filmen "Because i said so". Nivet den där om tre systrar och deras mamma. Som Mandy Moore och mamman i Gilmore Girls är med i? Har för mig att den var ganska mysig :)
Den eller Bröllopsdaten får det bli! :) Hoppas ni har haft en härlig Tisdag so far!

Blåsdag

Fy vad det blåser ute hörrni!

Idag har jag hunnit med en väldig massa trotts att klockan bara är 20 över 4.
Inatt har jag knappt sovit något alls, har bara legat och vridit och vänt på mig hela tiden. Jobbigt...
I alla fall så blev jag väckt klockan 7 för att åka ut till alndet en snabbis med pappa igen.
Där gick jag en sköön promenad medan pappa fixade i ordning den sista stolpen. Efter mindre än en timme var vi redan påväg hem igen och vi var båda superhungriga, så vi drog förbi donken. Jag skulle bara ha en liten chickenbruger då jag nästan höll på att somna i bilen. När killen från donken kom utspringandes med våran påse frågade han om vi ville ha två chickenburger för de hade råkat göra en för mycket, och att om inte vi ville ha den så skulle de ändå bara slänga bort den. Ganska nice, båda gick ner!
Sen gick jag och la mig och pappa åkte till jobbet. Jag var helt borta ända fram till klckan 1 då jag gick upp och gick ut med hunden. När jag sen kom hem åt jag en uuunderbart god lunch som mamma förberett <3
Sedan åt jag även lite melon och tittade på en av historiens kanske mest töntiga filmer.
Our lips are sealed med Mary-Kate och Ashley i huvudrollerna. Varför jag tittade på den? Jo för att jag går runt och trånar och längtar efter den underbara kontinenten Australien hela jäkla dagarna och det är precis där, i Sydney som filmen utspelar sig.
Nu sitter jag i alla fall här och ska nog snart svida om och dra ner till ICA för att köpa kakao. Ska baka chokladkaka och den här gången ska den bli bra! Där med basta ;)


Maten som inte ser speciellt god ut på bild. fyyy vad gott det var!
Kall "marinerad" kyckling, mammas potatissallad, örtsås och en melonbit till. smask!


krångel

Fy vad publishme ska krångla känner jag.

Antingen så går det inte att logga in på varken blogg.se eller publishme.se eller så kan man inte skicka en kommentar eller posta ett inlägg. Jag blir så trött alltså...

Satt nyss och kollade runt lite efter kepsar och har beslutat mig för att köpa Billabong kepsen! :D Yaaay.
Jag google på Billabong för att kolla lite efter affärer som kan tänkas ha kepsen, och fick då såklart upp wikipedia sökningen på Billabong. Men vad läser jag där om inte detta:

"Billabong (australiensisk engelska för korvsjö)"

Tillåt mig fråga vad sjutton en korvsjö är!?
HAHAHAHAHA, ett gott skratt fick man sig allt! ;)

Jag har fått ett förslag på vad jag ska köpa till min kusin nu... en monsterdildo tyckte min vän Gustav... svaret blev ett njaaa... det är inte personligt nog ;) HAHAHAHAHA!


nu ska lilla jag sova. Ska upp vid 7 imorrn för att åka till landet en snabbis och vara lika manlig som idag. Duvet... blanda betong i enbart bikini och lite såntdär (bikini... manligt? haha!). Det blir nog brau :)
Godnatt!

alla dessa jäkla blommor

Japp, jag gör det igen som så många andra och som så många gånger förr.


... jag lägger upp en blombild! haha.



Ärligt, vad köper man till en blivande femtonåring som man älskar en jävla massa och som har gjort och betytt en hel massa för en alltid och funnits där för en genom många, långa och sjukt svåra tider?
Det är liksom stopp i skallen på mig...


hjälp? (Sen behöver jag hjälp med en till sak också! Hur fasiken gör jag den här vita rutan som mina inlägg hamnar i, större? Bilderna klipps ju för bövelen av!!!)

Tjuvlyssnat

hahaha, jag verkligen älskar tjuvlyssnat!


De där Killarna 1 & 2 och jag verkar vara lika funtade. Håller med dom, får man ha musik i öronen grejar man allt ;) hahaha!

http://www.tjuvlyssnat.se/goteborg/med-kiss-i-orat-kan-han-ta-hur-mycket-skit-som-helst

Den här dagen alltså...

Shit, vilken dag!

Har varit på landet hela dagen med pappa och blandat betong ioch sådant till utbyggnaden som jag och syrran ska ha.
Kom nyss hem och nu har jag 47 inlägg att läsa, och tydligen hela 15 kommentarer att kolla på!
Jävligt ovanligt att jag har så många, om några alls :O MEN GLAD BLIR JAG! :D :D

Imorrn ska jag upp tidigt och åka till landet med pappa igen. Betongen räckte inte till alla hålen så vi ska upp klockan 9 och köpa nånting på brädgår'n , sedan drar vi ut på landet och efter MAX 1 timme kommer vi vara påväg hem igen. Sedan drar pappa till jobbet och jag ska sola. Sen måste jag verkligen leta efter en present till kusinen som fyller år på Torsdag! :) Måste börja fippla på en önskelista eftersom att jag fyller år om en månad också ;) :D smask!

Jaja, ska läsa allt det där nu! Hare king, tjingeling!

zoovillage

Hittade en till snygging på zoovillage nyss.

Såhär ser den ut, fast den var tyvärr ganska dyr :/
Men hallå? Man fyller ju meningslös ålder snart... borde man inte få presenter man önskar sig TROTTS att den som köper presenten inte gillar den då? ;)

- JO! ;D haha! Så därför ska jag nog ta och önska mig den här snyggingen:




och den här (som jag redan visat i ett tidigare inlägg):






























Nu ska jag nog ta och borsta gaddarna and go to bed. Sov gott! :)

"bara" 380 kr

Tänk om man hade så mycket pengar så att man kunde köpa preciiis vad man ville!

Det skulle vara ganska nice, ibland.. inte för ofta för till slut skulle man ju ha allt. Det vore ju i sin tur inte allt för skoj.
Men just nu vill jag verkligen ha skamligt mycket pengar för jag vill ha kepsar... kepsar kepsar kepsar!

Tror faktiskt att jag ska lägga pengar på Billa bong truckern några inlägg ner. Den kostar ju faktiskt bara 380 kr och det är ju trotts allt Billa Bong!!!!
Vore så sjukt nice. Mina föräldrar lär ju dock bli lite missnöjda, men som jag sa till mamma när vi pratade om att jag hittat en massa snygga kepsar som jag ville ha, och hon bara suckade och sa "den kostar väl en sisådär 500 spänn förstås?" så är det ju faktiskt så att jag nog inte ens lägger hälften så mycket pengar på smink, väskor, smycken och till och med kläder som många andra tjejer i min ålder gör! Jag har min stil and that's it, period!
Jag gillar kepsar, så är det bara! Det är mina favoritaccessoarer och jag älskar dom.
Sån är jag, even though some people dont like it!

Här är den igen för den som inte minns:


När man har sommarlov...

... får man vara vaken så länge man vill, visst?

Jag känner mig lite ensam just nu, och när jag känner mig ensam känns det alltid lite bättre av att skriva. Man får något annat att tänka på liksom :)
Meeen, ett litet problem är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om.
Faaast, kan ju i och för sig konstatera att jag verkligen hissar Danmarks låt i Eurovision! Superskön, kommer nog bli en av sommarens låtar :)

Suck & stön

blogg.se är inget man hissar just nu.

det är något man dissar.

Hah, jo bada var det ja...

Vart mer till å doppa fötterna.


Uttråkad. Har verkligen NADA att göra :( lite småtråkigt sådär... så ska väl ta en liten promenad (as ever...).
Imorrn blir det väl landet kanske... mayby... typ.. venne. blä. kul iblägg va?
snålt med kommentarer måste jag säga :O

Picnic

Japp, kom nyss hem efter en trevlig picnic (i skuggan).


Hahaha, ja det är ju så galet varmt så mamn hellre sitter och snackar och mumsar i skuggan än i solen ^^
Gick hem i hängselshorts, linnen (kläderna från dagens outfit vill säga) samt hoodie och hiphopkeps.
När jag tog av mig kepsen när jag kom hem rann det i pannan xD HAHAHA!
Ska tvätta den. Fast första ska jag svalka mig själv. Ska ner med syrran till poolen.
Såååå, ha en fortsatt trevlig söndag :) pussen.

Yell fire

hahaha, kan ju meddela att kakan blev misslyckad xD


Den smakade mest ägg, och jag missade på sista punkten. Smarto-Sara glömmer att kolla hur mycket kokt vatten man ska hälla i, och när hon läser hur mycket det ska vara läser hon 1½ liter och tänker lite förstrött att "oj, det var mycket vatten" men sedan ser hon till sin förskräckelse att det stod DECIliter xD HAHAHA!
Mamma gör en ny nu :)


Har mött Tove och hämtat mina saker nu, hon ska spela match idag. Go Toves lag, go!  :D


Sitter här och lyssnar på låten Yell fire.
Så nice... och jag blir nästan lite deppig.

Det var nämligen så att min kusin hoppade fallskärm i Australien. Den som hon hoppade med (man sitter ju liksom fastspänd på magen på en instruktör...) hade en kamera på armen. Han filmade lite när dom förberedde sig, pratade med Lisa innan de skulle klättra in i planet och filmade i planet och under hela "resan" ner.
Då hade dom den här låten.
Asnice.


och jag är så sjukt jävla avundsjuk. jag vill också till Australien.
(men är livrädd för djuren där)


Här är låten:


Mera kepsar åt folket!

Jag har bakat en assmaskig kaka nu, (säger vi... har inte smakat än).


Och här kommer det fler kepsar som jag vill ha.
Om jag köper en sån här keps, då har jag liksom en av varje.
En hiphopkeps, en vanlig yankeeskeps, en sotarkeps och en truckerkeps..


Smask, har letat efter en sån här som är röd bakpå (som Hayley i Stick it, ååååe!)


Åe, Billa bong... EHE-EHE! <3


Tufft märke och ganska softa färger tycker jag :)



Vilken är mest nice?
Nu blir det en ny kategori btw, KEPSAR heter den ^^ Och där hamnar alla snygga kepsar jag hittar :D

Kepskåt

Jag är något som många kallar för kepskåt.

Det betyder att jag äääälskar kepsar och har alltid gjort. Hittade nyss en som jag sett lite halvt förut (den är inge spex liksom) och haft en bild av den i huvudet länge. Vill dock ha en svart med ljusblåa ränder, men nu hittade jag en blå med vita ränder och tyckte den var rätt frän. Vad tycker du? =)



oooooh, är så ruggigt taggad på en ny keps!

Den i mitten var det jag menade. Är den inte nice eller? :D

Dagens surprise

Hahaha, tänkte att eftersom jag aldrig gör det så ska jag lägga upp en bild på dagens outfit!

Det är verkligen inte min grej, och jag har ingen direkt stil eller kunskap om något som skulle intressera någon tror jag...
men here we go i alla fall! xD


HAHAHA tjuuusigt va? ;) not! Men i alla fall.

Hängselshorts, H&M
Linnen, H&M
Svarta armband, present från en kompis
Färgglatt armband, mammas


Måste bara säga att jag har blivit lite kär i mammas färgglada armband som jag tror hon fick i avslutningspresent från ett av barnen hon hade på lekis för nått år sedan :)


Fräscht med lite färg när man blivit brun! :)






















Nejnej, nu ska jag dra. hejhej!

Flowerpower

Japp, en blombild.


Bilden är oretusherad, har endast dragit en pytteaning i kontraster.



Blir lätt många sådana på sommaren. För nu är det verkligen sommar, vilken jäkla värme alltså!
Passa på att njuta nu säger jag bara!
Imorrn ska jag picnica och efter det tror jag tamefan att jag ska bada i poolen. Lite tidigare badpremiär i år än förra sommaren (badade första gången den 13 Juli i poolen förra året), hahaha! ;)

Nej, nu ska jag fixa eb liten grej och sedan ska jag slå mig ner (och känna mig nerslagen) och titta på en film.
Är sjukt sugen på en Harry Potter film, men det blir nog kanske Stick it (favoriten!) eller någon sådan :)

Första Lördagen

på sommarlovet.


Idag var det storstek hemma hos mig. Hela familjen låg ute på altanen och lyssnade på radio, läste och njöt av värmen.
Pappa och hunden låg förstås i skuggan, medan jag, syrran och mamma jobbade på brännorna :)
Senare vid sisådär halv 4 var vi alla färdiga att bli skjutsade hem till några familjenvänner på studentmottagning.
Hon som tagit studenten heter också Sara, och hennes stora syster heter Malin, precis som min :D hahaha!
Har alltid varit skämtet när vi setts ;)

Trevligt var det och god mat! Dom hade gjort min mammas urgoda pastasallad <3 SOMMAR!

Jag och syster promenerade hem (lite småjobbigt med hälsenan). Nu sitter jag här själv, Malin har dragit hem till kusin Lisa och ska sova där och mamma och pappa är fortfarande på mottagningen. Men jag ska inte gnälla, lillebror Ville (hunden) är ju hemma med mig :)
Ska nog lägga mig framför teven och se om det är något sevärt. När mamma kommer hem ska jag baka Thomas chokladkaka till picnicen imorrn. Ska bli sjukt kul. Måste bara vet anär vi ska ses där för jag måste Tove innan och hämta lite grejer från henne :)

Hoppas ni haft en bra dag! puss.


Trogen bloggläsare

Ja, det är precis vad jag är.


Ska därför läsa alla de 32 nya inläggen på bloggkoll innan jag uppdaterar om min dag här :) Ska även skriva omdömet till Rookie-priset i ett inlägg.

Seeing red

när jag ändå är igång om musik så fick jag nyss den här låten skickad till mig från Malin :)

Den kommer från en utav mina absoluta favoritfilmer Grind.
Lyssna och njut :D också lite sommrig tycker jag :)



Vad tycker du?
Har du sett Grind?
Om ja, vem utav killarna är snyggast? ;)
Och vilken av dem gillar du bäst? :D

Oh boy

Kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten



Älskar att hon skrattar till ibland, det gör den så söt och glad! Sommarkänsla på hög nivå
och jag kan fortfarande inte greppa att jag har so-o-oooooooommarloooov! :D

Sommarbilder

Redigerade lite bilder igårkväll.


Var ju som skrivet ute på landet, där sov jag en massa, promenerade och åkte båt. Underbart!
Att åka båt alltså, det andra var inte lika kul.
Var så sjukt trött efter att ha gått och lagt mig runt 3 på avslutningsnatten. Och jag promenerar så mycket i väldigt dåliga skor så att jag verkar ha pajat min hälsena på högerbenet... kan knappt gå :'(    det gör verkligen superont.
Den känns liksom svullen. Men man kan trycka och klämma utan att det gör ont. Ta i med den kan man också, men det gör ruggigt ont när man sträcker benet... då borde det ju vara att det gör ont när hälsenan sträcks, right?

Anyway vi la i båten som sagt, och det var först då när jag och kusinen stod och väntade på att få skutta ner i den lilal båten och åka lite som jag tog några bilder.

Här är dom :)

 Lyckades få till en bild där det är en mix av svartvitt och färg. Gillade den! Och den till höger också :) Vad tycker du?


Olika fokus. Gillade dom också, haha. Fortfarande, vad tycker du?

Avslutningen i bilder...

som sagt här kommer lite bilder från avslutningen.



ett stycke sött M1C efter att vi först varit inne i hörsalen
(Maddie, ja hon söta i vita klänningen i mitten fick pris o webdesign och jag höll på att börja gråta)
sedan i ett klassrum där vi gett vår handledare Allan vår present
bestående av ett par handbojor med rosa fluff på som det stod Wild Bitch på
och chokladsås ;D HAHAHA!


Gruppbild på bryggangänget.
Ni är inte bara lite bra :)
Här låg vi och schtekte,
några badade,
lyssnade på musik
och vi matade ankor xD


Det blev en massa helt sjukt söta bilder på den ankan,
men jag orkar inte fixa dom nu.
Huvudsaken är att ni ser att den stegrade lite för min skull
(maten sjönk, haha!)


Vi satt där och chillade, åt och bara njöt av att vi hade alla våra 78 sommarlovsdagar kvar.


Waterpipe tyyyyp xD


Jag, Malin, Tove och Gustav hälsade på lite kor påväg till tåget hem :D


På kvällen drogs det som sagt till B*holen för att chilla.
Ska få bilder av Felicia någon dag,
då får ni se hur mysigt det var där :)



Äntligen

har jag lite tid för photoshop och bloggen igen!


Har dock haft superkul hela tiden då jag inte haft tid med att sitta framför datorn :)
Jaa, nu är det ju såhär va... att eeee.... jag typ har... asså ah... att jag  har...

SOMMARLOV I 78 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D
WOHOW!


I Torsdags var det avslutning och det hela började i hörsalen på hotellet. Där satt vi i lite mer än en timme skulle jag tro och under den timmen hann vi se en hel del pris delas ut (i alla kruser ungefär), skolans egna Music Awards (2orna i skolan gör egna musikvideor och de får reda på top 3 genom att vi får se *piiip* Music Awards på en stooor skärm :D
Några underbara lärare och rektorn är tillsammans en kör och sjunger på tillställningar som dessa (kommer böla som en liten bebis när dom står åvanför mig i ljushallen och sjunger på studenten med champagneglasen höjda), så även det fick vi njuta av :) Sedan kom det då till det som gjort att jag inte kunnat slappna av till hundra på hela tiden...

Priset till Årets Rookie skulle delas ut...

(årets rookie = en person som gjort sig sedd. Har bra betyg är social och är glad osv... Ni får se omdömet sedan [minns inte vad det heter när man läser upp liksom "anledningen" till varför just den personen vinner... hjälp!?])

jag är nominerad...

En tjej och en kille blir årets rookiesar och det är 50% chans att jag blir årets rookie-tjej.

OCH JAG BLEV DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helevete när dom läste upp omdömet så såg man mitt hjärta slå där klänningen satt åt, mina händer skakade och jag lutade mig mot Tom (som också var nominerad fast för killarna). När dom sa mitt namn ilade det i benen och jag visste inte säkert om jag skulle kunne gå nerför trapporna och upp på scenen för att ta emot blommor, diplom (med omdömet) och priset som var 500:- på akademibokhandeln (passar en bokmal som mig alldeles utmärkt!). Men jag klarade det, och folk som visste att jag var nervös sa att ajg såg helt lugn ut :D woopwoop för mig!

Nämnde jag att mina händer domnade bort när jag kom tillbaka upp till min plats?

Det var stort och många grattade och jag och John (som blev årets rookie av killarna) blev fotade i fotostudion, så när vi börjar igen den 25 Augusti kommer bilden på oss hänga på The Wall of Fame :D HAHAHA!


anyway efteråt drog jag och ganska många i klassen in till TC där Tove fixade smasksmask åt mig, tess och malin (och sig själv förstås!). Vi köpte även mat :)

Sedan drattade vi tillbaka och förbi skolan och slog oss ner på en brygga vid ett badställe (som var proppat med folk).
Det var så sjukt mys och bilder kommer finnas i nästa inlägg och även under kategorin Bilder under inläggsrubriken "Avslutningen i bilder").

Sedan drogs det hem och jag tog det lugnt. folk kom och grattade med blommor och fick sms och sånt :D
Mamma bölade när hon läste omdömet och likaså farmor ^^ haha!
Sedan åt vi en festmiddag utomhus (premiär för i år) och sedan kom Malin hit och sedan Gustav. Vi proppade min mobil full med skön musik och gick ner för att möta Tove i centrum. Sedan drog vi till Statoil och köpte godis och gick sen vidare mot ett badställe, fast därifrån kom det massa studenter och jag träffade min gamla klasskompis Tessan (som jag ska picnica med på Söndag). Vi drog därför till Badholmen istället.
Senare fick vi dit Tom, Felicia och Rickard också. Vattenpipa för hela slanten (utom för mig och Rickard).
Felicia fick över 5 mer eller mindre packade studenter och det var fett trevligt :)
Orkar inte skriva mer nu för folk kommer ändå inte orka läsa ^^ HAHA!

Bortförklaring..

Förlåt jag har inte bloggat på skitlänge, jag veeet!


Men igår var det typ fullt upp hela dagen och allt var sååååå nice!
Gick och la mig klockan 3, och nu direkt när jag vaknade ska vi tydligen åka till landet, så jag tror att ni får vara utan inlägg i ytterligare en dag. Ska fota på landet hade jag tänkt!

Ha en kanondag! puss

Ansvar

Usch vad det är jobbigt att ansvara för allt!


Massa folk skriver varav ganska många är förvirrade och vill att jag ska förklara om planerna inför imorron. Sanningen är att jag har koll i mitt huvud, men stämmer det med vad de andra vill?
Jaja det verkar lösa sig. Blir chillside vid sjön direkt efter skolan. Grilla lunch och softa. Sen hem och sen dra någonstans på kvällen med ännu mera chill. Jag vet hur jag vill att det ska bara men är osäker på om det går att fixa.... krångelkrångel men kul ska det bli!
Nu ska jag mannekänga för familjen i avslutningskläderna.
Puss!

Reklam

Haha, kunde inte låta bli!

image227

Coola killar dricker BonAqua,
vad dricker du? ;)



Bon aqua

Här kommer bilderna som lovat! :)

image224

Imorse kom jag på att jag ställde in en vattenflaska i kylen.
Såhär såg den ut efter att ha stått där i ett dygn, haha.
Bara is i hela flaskan.

image225
Efter att den hade fått stå och tinas i solen började den svettas och den bubblade.
Den kom upp vatten ur den och rann nerför flaskan, as you can see!

image226
Haha efter att ha stått i solen en massa under hela dagen såg den ut såhär
(vänstra bilden är när den stått i kanske 1-2 timmar.
högra bilden togs klockan 6 ungefär, haha!)
En stooor isbit! :D


Done

Nu har jag hunnit med allt jag skulle hinna med idag.

image222

Japp, nu har jag städat färdigt och varit nere och köpt skor. Sköna och sådana som jag kommer använda frivilligt igen.
Vet dock inte om dom passade sådär jääättebra till klänningen... men det får duga helt enkelt my god det är ju bara i nån timme som man ska vara i skolan!
Blä, jag är hungrig.
Först innan jag tar mig något att äta ska jag titta på bilderna från idag. Pilla lite på dom och slänga upp några här.
sååå, see you soon!

Härliga Onsdag

Usch vilken underbart härlig dag!

Har sovit, vaknat tidigt (utan oboy)
MEN ett stoooort tack till Anton som drog på sig kläder, kastade sig in i bilen och körde ner och köpte Oboy xD HAHA det räddade min dag!
(han har också blivit beroende tydligen)


Sedan sov jag lite till, man måste ju passa på liksom ;) Efter det har jag städat, lyssnat på musik, varit på en lång härlig promenad i solen (skulle ner till centrum och köpa skor tills imorrn men ångrade mig, ville ha hjälp med det kände jag). Sedan lagade jag lunch och satte mig ute i solen och åt :)

Har fotat en massa så efter att jag sprungit ner med högtryckstvätten till farmor (oja, sånt gör jag varje dag! haha) så ska jag ta en titt på dom i datorn. Kanske hamnar något här, man vet ju aldrig ;)

Anyway sedan ska jag städa klart i mitt rum så jag får mitt studiebidrag och sen blir det chill.
Allt tills imorrn har blivit kirrat och jag längtar verkligen. Urmysiga planer och jak er klaaad hezt! <3


btw, vill du garva? spana in det här, hahahaha!

avslutningsklänningen

Den här klänningen var det som fick följa med hem idag.

image220image221

Ska ha den på skolavslutningen.
Ska hitta ett par vita skor (kanske med liten klack)
imorrn som jag ska ha till.
Vill bara kanske ha klack då jag blir så himla lång när jag har det :(

Vad tycks?


Nu ska jag sova på riktigt. God natt!

Oboy är livet baby!

Min dag kommer börja uselt imorrn.

Vi har inget oboypulver hemma. Burken är tom! Jag dricker en mugg oboy varje morgon. Det är min frukost, and that's it!

Jag äter inte frukost, jag dricker frukost!
(dricker är i detta sammanhang ett finare ord för halsar/super/klunkar)

"Hello my name is Sara, i'm a oboyoholic."
And everyone goes: "Hello Sara!"

Bilder

Idag var det brännboll.

image219


Idrottsdag som för ettorna bestod av brännbollsturnering och ett varv runt en sjö.
Vi spelade brännboll och kom tvåa (vårt lag fick cred för att vi alltid hade mycket folk från klassen med på dagar som dessa) och sedan gick jag och Malin ett varv runt sjön som vi skulle. Lyssnade på musik...
har fått färg på kinderna, nivet precis på det fluffsiga under ögonen :D Damn att min inte har fräknar.
Det är sååå sött!

Senare på dagen drog jag med mamma och köpte en klänning till skolavslutningen. Är nöjd och hallå
nummer 1, en klänning!!!! och nummer 2, FRÅN INDISKA!!! och den otroliga nummer 3 (it's a magic number), JAG ÄR NÖÖÖÖJD!


woopwoop bara skor att fixa nu, och lite sånt ;) mwaha!
Planerna har utökats lite och det ser ut som om det kommer bli en kanonbra dag :) myyys!
imorrn är jag ledig som jag säkert sagt tusen gånger. Ska städa mitt rum (så jag får studiebidragspengar) och lite så. Sooooft.

Ja, nu är mina fötter död och jag är superhungrig. Har precis läst igenom nästan 40 blogginlägg! Det har handlat om att ifrån Victoria Beckham till All time low konserten till födelsedagar.
Coolt huh? ;)


jaja, nu ska lilla jag stilla hungern med en macka och sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa. :)
godnatt och sleep well cykelställ på er! :D

läser för fullt

Just nu har jag "endast" 13 blogginlägg kvar att läsa.


Har läst blogginlägg i snart en timme och har ändå hela 13 stycken kvar. Shit, visste inte att det skulle finnas så mycket att göra när man skaffade bloggkoll xD haha!
Gillare, men det känns lite pressigt om man säger så.

Köpte en klänning till avslutningen idag. Coolt va? ;D Haha, fixar bild på den sen :) måste läsa vidare nu. puss!


Läggdags för lilla fröken Sara

Ja, jag är verkligen jättetrött och imorrn ska man upp och spela brännboll.

Jag är verkligen inte taggad. Är sååå trött och känner att jag vill sova hela dagen imorrn men man kan ju inte alltid få som man vill, right? ;)
Hum ja juste vi var hos kusinerna. Det var kul och shiiit vad mycket hon har upplevt :D
Vi fick en superhäftig fotobok av henne med bilder från Australien. Jag älskade den, boken alltså, och bilderna!
Ska kolla in fotografens hemsida imorrn för just nu känner jag att jag inte orkar. Måste sova.

Vi fick se en film som spelades in då hon hoppde fallskärm. SUPERHÄFTIGT och jag, trotts min grova höjdskräck, vart fasiken lite sugen!
Filmen var häftig och det var han som hade kusinen på magen i hoppet (fattaru?) som hade en kamera på armen så han filmade dem :)
Supercoolt!


En dag i framtiden vill jag också göra en sån resa. Jag vill till Nya Zeeland. Alla pappas vänner säger att det är precis som Australien fast utan de farliga djuren. Vore drömmen att se!
Jag vill fan till Australien också, och träffa min brevvän Lauren som jag har brevväxlat med sedan i 4an - 5an nån gång. Dock har jag varit kass och knappt svarat på två år... fast vi har snackat online istället :D
Ska fan surprisa mig, henne och alla andra och skicka iväg ett brev (och alla presenter/julklappar) så fort jag får pengar. Dessutom vill jag även åka till ett ställe vid namn Byron Bay (stavning?) där hon har varit på ett surfcamp och lärt sig surfa :D Hon har blivit fast i surfstilen. Såååå häftigt!
Jag vill också jag vill också jag vill också!

Nej, nu ska jag borsta gaddarna och sova. Godnatt! :)

Missförstånd

Ja nu visade det sig att jag inte har greppat vad som händer i skolan fram tills på torsdag riktigt.

Det visade sig att det är imorrn som idrottsdagen är, och på Onsdag är jag leeeedig! mwaha.
Sedan på Torsdag är det ju som sagt skolavslutning, och allt verkar äntligen ha löst sig!
U N D E R B A R T !

Förresten gissa vem som idag fick reda på att hon har MVG i samhällskunskap och i Webbdesign? ;)
ett litet woopwoop, kände att det passade in där!

Som det ser ut nu ser det jääävligt bra ut i betygen, själv är jag faktiskt nöjd.
Har försökt att sammanställa ett visst antal gånger, och nu går det nästan helt.
Det ser ut som så att jag har 4 MVG:n och 3 VG:n... har inte fått reda på betyget i naturkunskap och drama än.
Tror att det kan vara G i dem.. eller åtminstone i drama men jag återkommer med det på den stora dagen d.
Eller nej, inte på Torsdagen.. tror jag... men dagen efter kanske! :D

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Hörde nyss från badrummet att syrran skulle prova något med min svarta ögonskugga, kanske ska smita in dit och bli sminkad? (a)
Vi ska ju nämligen hem på överraskningsfika hos kusinerna eftersom Lisa (min äldsta kusin) kommer hem från Australien idag.
Lite småkul att både jag och min syster har brevvänner där (som också är systrar). I think it's cooool!

later dudes '

ett gott skratt

förlänger ju livet, right?

Så idag, efter en otroligt onödig dag i skolan (bestående av ett betygssnack och ett donkenbesök allt som allt) ger jag er något litet att fnissa åt.
Klicka här för att se det ;)
haha. kul och mogen humor jag har, not!

nu ska jag ut i solen och schteka med syrran. har letat fram en ny bok med Marian Keyes nu som vi hade hemma vid namn Vattenmelonen.
Dels tycker jag att hon skriver bra och kul böcker och dels passar ju namnet alldeles utmärkt nu i sommarvärmen!

Ha en bra dag :)

Beddiebyetime

Japp, nu ska jag borsta tänderna och tvätta mig. Sedan blir det sova av!

Sovmorgon imorrn eftersom det är inte någon matte. Så galet skönt!
Fixade lite med en gammal bild nu där jag blev nöjd med fokusen (är det väl?)... shit blandar alltid ihop en massa namn och sånt på saker inom foto :/

image218


Vad tycks?
Nej nu är jag verkligen trött. Måste tvätta bort sminket också... suck, vad jobbigt allt blev :( go'natt!

Jag älskar planer

Ja, det är sant. Jag har sagt det förut men säger det igen, jag älskar att ha saker planerade!

Veckan kommer bli tuff, men underbar och rolig!

Måndag:
-
Skola (då det blir betygssnack, film och lunch i princip...)
- Kusinen kommer hem från Australien

Tisdag:
- Jag och mamma ska leta eter en klänning till skolavslutingen

Onsdag:
 - Idrottsdag då vi ettor ska spela en brännbollsturnering mot varandra och jogga runt en sjö (läs inte det sista, det är inget kul. Fast det ska bli ganska skönt... om vi måste springa vill säga. Haha)

Torsdag:
- Skolavslutning!
- Efter skolan drar jag med några klasskompisar och myyyser och grillar osv.
- På kvällen blir det mys med familjen
- Senare på kvällen vet jag inte om det blir till å träffa dom jag grillade med tidigare samma dag... vi får se helt enkelt

Fredag:
- Vakna och ljubla innombords. Mitt supermegalånga (känns det åtminstone som) sommarlov har börjat!
- Chilla vid poolen och fota? Träffa nån? We'll see!

Lördag:
- En som heter Sara (uh, snyggt namn. Haha!) tar studenten och då ska jag och familjen dit på studentuppvaktning. Tror en gammal klasskompis ska dit också, haha skojigt!

Söndag:
- Picknick med det gamla högstadiegänget (ska bli så sjukt kul)



Ganska underbart huh? Lagomt och bra :D

Humörsvängningar kan äga lite dom också!

För alldeles nyss satt jag ju här och kände mig så deppig och nere... och för att inte tala om ensam.


Nu sitter jag och planerar roliga planer inför helgen, tänker på avslutningen, dunkar Hero med Charlotte Pirelli (på radion för guds skull!!!!) men nu slogs det om till Madonna - Sorry. hahaha, paaartyparty!
Jag har till och med en hel 200grams marabou här bredvid datorn :D
WOHOOOOW!

Här får ni något som liknar en "depp"-bild i alla fall. Men jag gillade den :)


image217


Vad tycks?
Hoppas ni har hunnit fixa lite kul planer inför helgen precis som jag för nu är verkligen sommaren här och då vill man bara leva livet! :D

Bloggkoll.com

Japp, nu har jag gjort det...


jag har blivit medlem på bloggkoll.com,
enkelt och bra sätt att hålla koll på uppdateringar osv.

Vill va highwon

Jag tror jag behöver någon som behöver mig.


Gosh, jag är fullständigt uttråkad. När jag är uttråkad händer det att jag funderar en massa och leker mycket med "tänk om".
Just nu känner jag att (som det redan är skrivet) behöver någon som behöver mig.
Kanske hade jag det en gång? En som precis som jag behövde någon.

Life is not a rehersal

I sommar ska jag fan i mig ta tag i mitt liv. Jag tänker inte sitta hemma mer och vara tillbakadragen, rädd och blyg.
No more vafan!

Jag har ju dessutom fått lite mer cevilkurage på senaste tifen (woopwoop på att jag kan det ordet!).
haha, pappa skrattade så han skrek när jag sa det i bilen förut :P
Men det är ju sant, jag vågar fråga folk jag inte känner om saker. Jag är inte så jävla feg längre helt enkelt!
Bra, fint... och nu har jag ju dessutom ett sommarjobb och planer inför avslutningen.
Plus två planer på sommaren till faktiskt.. eller 3... neej, 4.
Fyra planer (och en liten till).
Nästan... 5... 6... 7... 8 planer.


1 - sommarjobb!
2 - skolavslutningen på torsdag (planerna inför kvällen är lika med nice!)
3 - kusinen fyller 15 (mycket moppe på landet i år hoppas jag)
4 - jag fyller 17 (meningslös ålder men ja...)
5 - morsan fyller år (alltid kul att träffa kusinerna!)
6 - syrran fyller 20
7 - rött-med-sugrörs-kvällen
8 - reunion med tjejerna från gamla klassen
9 - Gotland i 2 veckor
10 - Linas (sysslingens) födelsedagsfest
11 - midsommar, blir nog nice som alltid :D

sen nu imorrn så kommer min äldsta kusin hem efter att ha varit i australien i 4 månader. NICE!
Så jag har inte ett helt planlöst sommarlov framför mig i alla fall! :)

Dagens låt får nog bli Ison & Fille med Vill va highwon. Hade glömt bort den låten men nu är det tillbaka i mitt huvud där den ska vara!


SOLO | Del 3 (sista delen)

Jag älskade den här listan.

Tänk efter, i alla chickmovies går det ju fan till såhär, haha!

Vad vi lärt oss från CHICKFLICK-FILMERNA...

1 - Ett bröllop är aldrig fritt från kärlekstvister där antingen bruden eller brudgummen på något sätt är inblandad.
2 - Killar är otroligt förutsägbara. Manipulera på!
3 - Mannen som verkar otroligt störig kommer inom en snar framtid att ha charmat sönder dig.
4 - Dina tjejkompisar är det viktigaste du har. Det är de som följer med dig på galna upptåg, håller dig i hand när du gråter och svullar med dig när du blivit dumpad.
5 - Andra gången du träffar din nya drömprins kommer du att vara osminkad, klädd i träningskläder och tvingas gömma dig på ett knasigt ställe där han snart kommer upptäcka dig.



Hahaha jag tycker om SOLO. Så sjukt rakt på sak, precis så man vill ha det. Kanske lite "dum" ibland men det är det som gör den så rolig och ger den dess charm. Man får även många bra tips faktiskt...

OBS;  Allt i "SOLO"inläggen är taget ur SOLO nummer 3 MARS!


SOLO | Del 2: Petter

Jag läste vidare och blev (som alltid när jag ser honom) överförtjust när jag såg att de intervjuat Petter!

Älskade den bilden också, så här får ni den!

image216
(ge mig tröjan!?)

Jag är lite rädd för dig...
- Det är helt hemskt att du känner så! Att man ska vara rädd för mig är den största missuppfattningen om mig - jag är ofarlig. Folk tror att jag har en kaxig attityd vilket har mycket att göra med musiken jag utövar. Bara för att man är en boxare är man inte elak. Jag är en väldigt känslig person och det vet de som är nära mig.

Skönt. Då vågar jag säga att det inte känns så hiphop att heta Petter?
- Det är lite o-hiphop. Det var ett medvetet val av mig att ha det som artistnamn. Jag ville markera att det här inte är Amerika och jag tycker att det blev rätt bra - svenskt och naturligt.

Skiljer sig svensk och amerikansk hiphop åt?
- Min musik skiljer sig från både svensk och amerikansk hiphop. Mina rötter ligger i den musik jag inspirerats av ochi mina upplevelser. Jag lever ett ganska vanligt liv med barn och allt det där. Det är också o-hiphop att säga att det som är fel i livet beror på en själv. Jag har inget problem med att erkänna mina brister och misstag.

Vad handlar dina låtar om?
- I terapisyfte skiver jag om mig själv och försöker förmedla det till lyssnaren. Det är fantastiskt då folk identifierar sig med mina låtar. Jag har fått otrolig respons på "Logiskt", att den träffar folk i själen. Jag har alltid lämnat ut mig själv i texter. Min musik måste vara personlig - jag kan inte ge ut musik jag inte står för eller som inte betyder något.

Är du så avslappnad som du verkar?
- Jag är alltid stressad, hypokondrisk och oroad. Däremot är jag ganska säker i mig själv. Upprörd blir jag över småsaker och jag är lite av en rättshaverist. Senast jag blev arg var då Universals VD fick sparken. Jag funderade på att samla in namnlistor.

Jag vill rasera bilden av hiphop-Petter - du har en chihuahua som heter Båtsman?
- Det är någon som har hittat på det där, men det är lite kul. Jag har aldrig ägt en hund i hela mitt liv och kommer aldrig att göra det heller. Om jag hade en hund skulle jag ha en riktig Båtsman.

Hur får jag lite streetcred? Jag är en väldigt vit tjej...
- Du ska nog skita i att tänka på det. Du ska vara dig själv och stå för vad du gillar och tycker om, tänk inte på hur folk uppfattar dig. Man kan inte köpa stil.

Hur ser en riktigt bra dag ut?
- Det är en dag i alperna eller Kanada där jag och min fru kan åka skidor, luncha, åka lite mer, äta middag och lägga oss vid nio. Förutsättningen är skitmycket snö för då blir min fru glad. Och om hon är lycklig är jag lycklig.



Förlåt men jag tycker han är ball!

SOLO | Del 1: Adam Tensta

La mig nyss ute i solen och såklart sket jag i kameraguiden.

Den såg så jäkla tråkig ut! Bara massa siffror och tjosan. Nej tack! Jag vill ha skitsnack och roliga bilder.
Så jag gick in i syrrans rum och drog fram ett gamalt ex av SOLO. Nummer 3 närmare bestämt.
Hittade en intervju med Adam Tensta. Blev först och främst fast på grund av bilden... jag gillar den.
image214
Det andra jag fastnade för var svaret på första frågan då "Adam svarar snabbt!"
Tar hela den spalten. Jag gillade den och fattade tycke för killen. Fan vad jag är fördomsfull!

Hur festar du?
- Jag har aldrig druckit alkohol och tänker inte börja som 24-åring. Jag dricker vatten och fester på som alla andra.

När blir du förbannad?
- När jag inte får som jag vill.

Unik talang?
- Jag kan lösa Rubiks kub på en minut.

En ovana?
- Jag snarkar mycket.

Pryl som du inte kan vara utan?
 - Mitt täcke. Jag fryser om nätterna.

Din största fåfänga?
 - Ingen aning. Jag är kille.

Vad ligger i din matkorg?
- Jag hinner inte handla så mycket nu för tiden. Men jag är vegetarian så det blir mycket grönsaker.

Berätta om din musik! 
- Det är influenser från olika stilar som soul, house och hiphop.

Designen

Sisådärja, nu har jag fixat liiite med bloggdesignen.


Tagit tag i några sånadär extremt små världsliga saker som jag stört mig på i desginen.
Använde mig utav den här sidan för att fixa den. Den är kanon, värd att ha i favoritlistan så man kan ta fram den när helst man behöver :) bra föklarat och bra visat!

Ja, nej... nu är min bok slut. Den var jättebra men för alla dom som inte gillar att läsa rekommenderas den inte. Den är lååång! Nu ska jag nog gå tillbaka ut i solen och lägga mig och börja läsa i Nikon guiden. Känner på mig att det kommer sluta med någon skvallertidningen eller något liknande istället. Whatever, jag lever ju!

Ha en bra dag!


Oj...

... inte konstigt att jag är trött.

Klockan är ju förfan halv 3! Trodde den var 1 typ... klockan var ju halv 12 alldeles nyss!
Busvisslar, bara för att jag vart så ställd på grund av tiden (klockan) måste jag vänta en stund med att borsta tänderna, och lägga in Coldplays låt Clocks i iPoden. Den är så sjukt mysig. Ska lägga upp ett klipp ur Peter Pan där den är med imorrn, om jag hittar något vill säga. Den passar så sjukt bra in i den filmen. Och filmen är för övrigt very mys!

God natt!

SUM 41 - Into deep

Om jag hade varit religiös hade jag nog sagt att jag har blivit frälst eller nått.

Men nu är jag ju inte religiös, jag tror inte på nått. And that's it.
MEN det har faktiskt nyligen hänt något otroligt och jag hoppas och tror att detta ska ge mig lite idéer och sådant till foton. Har inte varit så jättetaggad på att fota på senaste tiden... tycker aldrig att det blir så bra.
Trotts att folk berömmer mig för mina bilder, så tycker jag själv att dom blir alldeles för simpla, och inte helt 100 procentiga. Det känns så tråkigt och man spanar in andra bloggar (äkta, seriösa fotobloggar) där folk har tagit helt magiska bilder med i princip exakt samma motiv som jag. Varför? Jag har en kanonbra kamera, ett skitbra objektiv och ljuset kan jag inte gnälla på i de flesta fallen.
Varför blir det då inte någe bra?
Jag blir så himla deppig... jag vill ju verkligen kunna!
Har faktiskt tänkt att efter att jag läst ut boken jag plöjer nu, När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keyes, ska jag ta och börja läsa Nikon D70 guiden. Jag måste lära mig alla inställningar för att förstå. Det är åtminstone så det känns.

Jaja, det underbara som hände nyss var i alla fall att jag lärde mig att göra en rund ram runt bilden.
Med rund ram menar jag inte bara rund ram, utan en ruuuund ram!
Ah ingen förutom jag förstår hur underbart det är, men anyway här får ni en liten tjuvkik på vad jag hittills lyckats åstadkomma med mina nya skills :D

image213

Personligen så tycker jag att en snygg ram kan göra otroligt mycket för själva bilden.

Den här blev jag faktiskt ganska nöjd med (OBS! Sådant händer nästan aldrig), jag gillade att ljuset blev så... morgon-sol-ljus-aktigt när jag gjorde bilden svartvit. Bilden är tagen sent nu ikväll, då när en gatlampa lyste in genom fönstret i mina föräldrars sovrum.
Photoshop really do miracles

Vad tycks?
Någon som har några fler bra tips man kan använda sig utav i Photoshop?
Eller kanske har någon ett bra tips på vad man kan fota eller någon kul idé eller så? :)
Nej nu ska jag ta och borsta gaddarna och sedan krypa ner i min sköna stora säng (tack farmor för julklappen! Jag älskar den och nu sover jag ordentligt somden äkta Prinsessan Nyponblom jag är!) och läsa lite.
Sedan blir det sooova! Är helt sjukt trött, känns som om ögonlocken ligger nere under skrivbordet eller nått...
fräscht.


Ni får SUM 41 - Into deep av mig. Jag älskar gitarren i början.
(och ja, SUM 41 är något som slagit till hårt i mina öron. Smask!)


Living on a paryer

Jag måste ha den här låten på det flaket jag åker när jag tar studenten.



Det kom jag på igår natt... varför vet jag inte... men så är det!
Kan redan se hela M1C stå och vråla den här i studentkläder.
Usch, kan inte den här dumma studenttiden ta slut nu?
Tycker inte om att känna hur fort det går.
Anyway så har jag ett sommarjobb nu. Ett jävligt bra sånt xD haha!
Bra betalt i alla fall! nice :)

Blää, jag är asuttråkad. Har nyss sett klart Hundtricket som jag inte har sett på aslänge. Det var kul!
"Jag var aldrig kär i Bella... Jag var inte det!! Jag var UNG!!!!!" hahahaha
"Sippi? Sippi, en öl!!" hahahaha

underbart.

Nu ska jag nog lyssna på lite musik ooooch... måla naglarna :D Jag har en tendens att alltid börja måla naglarna (när det väl händer, vilket inte är ofta) på nätterna. Lite för sent oftast... så att jag hinner ångra mig för att jag är så trött och vill bli klar ^^
Tror vi fortfarande har gäster, så jag hinner nog. Åtminstone 2 lager!
Vitt får det bli. Det är fint, och då ser man kanske lite brun ut om... händerna?
Inte för att jag vet varför det skulle vara så coolt med att vara brun om händerna men i alla fall.
Dessutom blir det fint att ha på skolavslutningen på Torsdag :D
Sen har jag sommarlov ända tills den 25 Augusti, tänk det du! :)
hur har din dag varit?

RSS 2.0