I'M OFF!

Om någon timme eller så befinner jag mig på ett tåg... eller på centralen i väntan på ett tåg som ska ta mig, mamma och pappa ner till Malmö. Därifrån tar vi oss ner till Italien. Målet är Caorle. It's gonna be sweeet!

Kommer hem om ca 10 dagar igen. Lär vara ganska dött här tills dess tror jag :) Men hare så grymt bra här hemma i (för en gångs skull) soliga och varma Sverige :D

Before you can say you can't at all




Bilder tagna förra sommaren!

So high up in the sky

Packa packa packa... nått jag egentligen inte tycker är så svårt. Något jag heller inte känner att jag behöver så mycket tid till.
Ah, ne... whatever xD Jag packar hur som helst! För imoooorrn.... drar jag till Caorle - Italien!!! :D:D:D:D

Dagen igår spenderades med Tess och Tove vid poolen där Tes bor för tillfället. Det blev helt enkelt en repris påden underbara Tisdagen. Dock utan Ben and Jerrys glass, men med vattenmelon, päronsoda i glasflaska och pizza för min och Toves del. MUMS!
På kvällen drattade jag och Tove hem till Rickard (vi kom för tidigt såklart... haha) där vi senare kollade film med Maddie, Tom och Rickard själv of course :) Riktigt mysigt. Filmerna verkade intressera oss rätt mycket faktiskt. Första filmen (komedin) skrattade vi åt och andra filmen ("skräck" typ) låg jag och blundade hela filmen ^^ haha! Låg mellan Tove och Maddie som krampröck hela tiden för dom blev rädda xD hahaha!

Jag och Tove kom hem tll våra hoods vid 3 halv 4 imorse. Jag hade ingen nyckel, så ställde in min väska på tomten och tog en promenad. Härligt!

Imorse vaknade jag rätt sent. Började städa rummet. Sedan började jakten på ett par skor nere i centrum. Jag och mamma hittade inga som passade min fot. Fick skjuts till TC där vi hittade ett flertal. Valde mina favoriter och är väldigt nöjd :) Sen fick jag skjuts till ett badställe där jag träffade Rickard, Tom och Cash. Näääz! Hur underbart är inte vädret liksom?! Sinnessjukt.

Och nu packar jag alltså... kulkul. :P

Were not that different at all

Kom nyss på att Phil Collins har en väldigt fin röst. Tarzanlåten kan man ju heller inte riktigt trötta på...


Sandhamn

Kom hem från Sandhamn för nåra timmar sen. Har verkligen varit superväder och mysigt.
Idag var det sjukt kul. Jag, Malin, Malins mamma Anita + fler åkte ut i en vanlig motorbåt precis som såååå många andra båtar (stora som små!) och tittade på starten i det stora racet Volvo Ocean Race. Coolt att se, trotts att jag inte fattade så mycket. Verkligen sinnessjukt mycket båtar!

Jag och Malin pep-skrek eftersom vi satt längst fram i båten och vågorna var många och stoooora! Splashade vatten i ansiktet på oss ett x antal gånger, men det är bara härligt :D

Nu är jag alltså hemma och ska börja packa och fixa lite inför Italien. Det märks att det är stressigt och så här hemma, som detta tex:

Malin (min syster) till mamma: "Ah, Jossan fyller ju 20 nu samma dag som Sara fyller"
Mamma: "Aha, är dom lika gamla??"
Malin: "eh.. nej... Sara fyller inte 20 mamma?"
Mamma: "Javisst ja... hon fyller ju 19.."



hahaha, bra mamma (jag fyller 18 :P haha!)


Jag och hunden som Tess vaktar.
Toves bild från i Tisdags då det var chill vid poolen där Tess bor för tillfället :)

Imorrn blir det troligtvis repris på den underbara dagen, dock uta Ben and Jerry glass, men förhoppningsvis med god vattenmelon! :D Jag bangar då icke på en sån dag igen! På kvällen blir det nog filmis :)

Underbar dag!

Dagen har varit toppen.

Jag och Tove gick upp tidigt, tog vårt pick och pack och for till NP för att göra Tess sällskap då hon bor ensam i ett hus och vaktar en hund.

Vi chillade, åt B&J, solade, lyssnade på musik och badade i pool. FINNEMANG!

Imorgon drar jag till Sandhamn och träffar Rooftopsen! Kuuuul :D
Har aldrig varit på Sandhamn och är lite rädd för att åka båt själv. Men det ska nog gå bra! (happy thoughts, haha!)
Måste gå upp redan halv 8 imorrn. Bussen går 09.06 härifrån. OHMY! hahaha.

Kommer hem på Torsdag kväll
:)
Äntligen har mitt sommarlov kickat igång <3

annoying

åh. blir så sur. var ute och sprang nyss. sprang sådär långt som jag sprang när jag sprang en mil. fast det här tog längre tid. det kan ha varit längre. när jag ska mäta streckan så.... minns jag inte hur jag sprang :(

kommer bara upp i 1 mil när jag skriver in det jag minns. FAN!

Midsommarhelg

och regn, of course ;D hahaha!

Ikväll drattas det iväg till landet. Där ska midsommar spenderas som vanligt och för första gången på länge ser jag fram emot det. Ska bli kul att träffa kusin ordentligt igen :) Hoppas verkligen att jag inte kommer bli trött och tråkig som vanligt!!

När jag sen kommer hem är det bara en vecka kvar. Sen packar jag ihop, slänger ner kameran i kameraväskan och åker hiiiiit


Bild från google!

Hoppas verkligen att det är den där stranden... men det har dom sagt att det ska vara så får la hållar tummarna för det :)
Om inte så kommer det ändå bli sjukt nice!!

Sara Sommar

Åh, vilken härlig dag.
Vaknade "tidigt" för att åka iväg med farmor som bjöd mig och kusinerna på en supergod och trevlig lunch. Kalasbra!
När jag kom hem drog jag på mig bikinin, drog igång 107,5 och tog med mig boken ut i solen. Och där har jag tillbringat resten av min dag. Hur bra? Sjukt bra! :)


Arg

DET GÅR INTE ATT POSTA BILDER, BLIR SÅÅÅÅ ARG!!! :@

Längtar

Sitter och längtar lite tills allt det roliga drar igång. 12 dagar kvar and then im gooone :D
Men redan imorrn händer det trevliga men små grejer, och lika glad för det är jag :) Sen blir det landet på midsommar... som jag är väldigt taggad inför av nån konstig anledning xD Ska hur som bli väldigt kul!

Och senare på lovet, när jag är ett år äldre... då sitter jag och mina "grabbar" häääär!

Bild tagen förra året!

Längtar inte aaaaalls, ohnej ;) hahaha!

Second Edition



Den "kalla" bilden med lite mer redigering.

Swizz Beatz

är en liten kärlek jag haft i snart ett år nu.

Den här låten fick mig att komma ihåg det! (börjar med Rehab, vänta tills Swizz Beatz låten drar igång!!)


Hittade ingen bättre video, men det är låten som räknas!

Design

Jajajajaaa, slarvigt gjord, inte helt perfekt osv, men pallade inte med den andra längre :P

Between our minds

ÅÅÅH, jag har fått en kul fotoidé! Det har med min farfars gamla kamera att göra... en sån som man har fotorulle i. Och rulle det har jag. Funderar på att verkställa idén under sommarlovet... men det kostar pengar att framkalla filmen, men det ska nog gå ;) Hoppas som fan att det blir av och att det blir lyckat!

Fick idén från två personer som gjort detta tillsammans. Coolt! Creds till dom liksom :) Dock tänker jag försöka att inte avslöja vad det är, då det lika gärna kan faila totalt.

Hittills är det 100% av de som tyckt till om bilderna under, som tycker att den kalla är bäst. Hihi, nu fick jag det att låta som om åsikterna och kommentarerna har haglat in som i en storblogg, när det i själva verket är jag och två andra som sagt vad vi tycker xD hahaha, men man kan ju få drömma liksom ;)

Ska redigera den kalla bilden lite bättre ikväll. Gjorde inte så mycket på dom igår. Det får bli som en liten vinst till bilden som blev mest omtyckt :)

Nu ska jag ut på presentjakt! Önska mig lycka till :)

Reading Slam




Vilken redigering passar bäst?

1 - lite gråare, kallare

eller

2 - lite färgstarkare, mjukare

Själv tror jag att jag föredrar den vöersta (1an) bäst... men är inte helt säker. Vad tycker ni?

sweet sixteen

"I want you to know
With everything I won't let this go,
these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know,
as I bleed my heart out to show
And I won't let go"


Idag är det ingen vanlig dag för idag för min kära kusin 16 år.
Dessutom gick hon även utan grundskolan idag... så liten är hon ju inte längre.


Sjukt mycket grattis till dig BRITTSIKI <3

Sista sommarlovet

Igår var det skolavslutning, den sista skolavslutningen i mitt liv. Nästa år är det ju studenten som gäller.
Det sista sommarlovet började grymt bra hemma hos Malin i hennes grekhörna. Jag och grabbarna (Tove&Malin) chillade i hörnet med Malins katt Molle. Senare droppade Rickard, Robin och Tom in. Då kunde vi äntligen börja grilla (för nej, vi vågade inte starta grillen själva xD hahaha). Det blev mat, kubb, musik och mys. Senare kom även Cash och det var grymt kul :)

Riktigt värd avslutning, alldeles lagom och mysig!



Känns inte som det är sommarlov riktigt än då vädret är regnigt och tråkigt idag :( Men det blir väl bättre liksom! LOOOV ;D

23:20


Söderling

Grattis Söderling till andra platsen och grattis Federer till segern. Tycker dock Robin spelade bra!
Kul vare att kolla med familjen, kusinen och Anton :)

Helt sick. Andy Roddick, servar snabbast och hårdast i världen, i förra årets franska öppna tror jag. Skön serve? ;D



Saknar tennisen nå stört mycket.

Studentflak runt Sergelfontänen

Var i stan idag. Pissdåligt väder, men usch så glad man blev när man såg och hörde studentflaken som körde runt Sergelfontänen. Första flaken jag ser i år. Rös när dom spelade "walking on a dream" på ett flak. Lycka!
Tror dock jag kommer gråta som fan innan/under/efter min student. Men flaket ska fan bli gött! Dock tar jag inte studenten förrns nästa år så får njuta av den tid jag har kvar med min underbara klass <3 :)


Päronsoda


Sunny day



OBS! Jättegamla bilder!

RSS 2.0