Still the same

Den där lilla förkärleken till kepsar har alltid funnits där. Enda sen jag var så här liten och hittade en keps på en strand, haha.


Keeepz

I think i'm a little bit in love with theese two


men det är inte nån av dom jag har letat efter. Jag sparar dessutom mina pengar inför sommaren. Men jag älskar kepsar. Det har jag alltid gjort, och jag vill ha fler. ååååh, än en gång - varför kostar allt pengar?

same sara different style?

Jadu, hittade en mapp med gamla webbcam bilder för en stund sen. Tyckte det såg lite kul ut att jag har olika "stil" på dessa bilder, så la ihop dom bredvid varandra ^^



(observera att dom är tagna med en gammal webbcam för längesen, där av den underbara kvaliteten ;) haha)

Time stands still / Bild



En gammal bild som jag redigerade om lite grann.

klok flicka

Idag har jag varit lite duktig. Jag sa nej till en extern blixt till kameran. Känner inte att jag behöver en så pass mycket så att mamma och pappa ska behöva langa mer än 1000 spänn. Istället börjar idag jakten på ett objektiv :D

Mår faktiskt mycket bättre i förkylningen så det kanske blir bio nån dag minsann! :)

The Hills - season 5

MTV Shows

Blir man sugen eller vad?

Lambi

Usch. Planerna för ikväll sket sig. Hade ingen ork att ta mig hem till Rickard för att kolla film med gänget. Har blivit sjukare nu och jag snyter mig konstant! Tur att det finns Lambi så att min näsa inte dör helt och hållet...

Anyway, kvällen har ändå varit bra. Dagen med.
Jag, mamma och pappa käkade pizza och hyrde en film. Jag fick bestämma och valde Juno. I liked it! Älskade hennes språk och stil, så sjukt skön! Såna människor skulle man vilja känna på riktigt. Juno och Hayley i min favoritfilm Stick it.
Ska faktiskt precis lägga mig och kolla på Stick it till jag somnar. Kan inte få för mycket av den filmen, love it.
Jag föll för den första gången jag såg den. Den betyder en jävla massa för mig.



Aja, får hoppas på att jag mår lite bättre imorrn. Ni andra får ha det så bra :)

Trött på snö!!





Ge mig vår nu.

Hur svårt kan det va?



Man blir ju bah för glá asså ^^

Hahahahaha, vet inte varför men här sitter jag och flinar och lyssnar på Hur svårt kan det va med Linda Bengtzing xD hahaha! Kvällen imorrn blir nog lika bra som Fredag och Lördag har varit. Filmis igen fast med fler peeps, vilket ska bli riktigt kul. Lite klockrent att alla vi som ska ses imorrn är förkylda, så vi kan liksom inte smitta varandra nu heller - vilket var det som var så bra med att jag, Malin och Tove var sjuka igårkväll. Sjukmys som är sjukt mys helt enkelt ;)

Jag ska vara jättenyttig. Typ köpa med mig en gurka att knapra på eller nått!
Måste vara lite extra nyttig nu när jag inte kan träna känner jag. Blir lätt att jag känner mig så jäkla degig annars och att äta maaaaassa socker hela dagarna är icke bra! ^^

Jaja, jag vill bli frisk och jag vill ha ett jobb!

Nån som har nått bra tips på ett bra sommarjobb
(då man inte sitter i kassan?) som man tjänar helt okej på? :)

Double Action

är min drog just nu. Alltså halstabletter.
Min hals är hur jobbig som helst. Det svider och gör ont och kliar osv. Orkar inte vara sjuk, vilket jag mirakulöst nog ALLTID blir lagom till loven. Sportlov är det ju faktiskt nu, och jag måste säga att lovet har fått en kanonstart :)
I Fredags drog jag och Malin hem till sjuka lilla Tove för att ge henne en burk Chai och en kladdkaka. Vi satt i Toves rum och hade musikquiz och bara pratade. Jag spelade även quadrapop ;) höhö! Mys :)
På Lördagkvällen kom Malin och Tove hit och hade lite sjukmys. Vi åt morötter&gurka med dip (samt lite onyttigheter) och tittade på film till 20 över 5 imorse xD Runt 18 nångång drog dom hem och nu sitter jag här.

Jag vill verkligen inte vara sjuk. Känner mig så sjukt deppig, för en väldig massa saker. Som det här med jobb till exemepel. Jag vill ha ett jobb, och ett sommarjobb! Men det är svårt att hitta ett jobb som jag vill ha. Tror det är många som inte riktigt greppar hur dåligt självförtroende jag har och hur jobbigt jag faktiskt tycker att det är. Lider på grund av det helt enkelt...

En annan sak som jag blir galet låg på just nu är pengar... ja, pengar. Allt kostar pengar! Vad man än gör så försvinner det alltid lite pengar. Jag blir så himla trött (och jag är trött i armarna nu).

Till exempel nu så har jag lust att titta på film. Ingen film som jag redan har för odm har jag sett så otroligt många gånger. Jag vill se något nytt!! Men bio, det kostar pengar och den man går med ska även ha råd. Jag har sett en massa tv-serier jag följer på hemsidor osv nu. Sett klart dom helt enkelt... och om jag skulle vilja se en ny film, måste jag köpa en ny. Och det kostar pengar... surprise surprise! :(

Nu vet ni i alla fall varför jag är så tyst här, det är för att jag är sjuk just nu.'
Jag behöver bröja träna igen. Syrran kom hem så kan vi träna precis huuuur mycket du vill!!!

RedBull

Idag har jag varit falmsig och faktiskt hyfsat pigg!
Tess och jag har flummat runt en hel del och det var riktigt kul, "opp o neeeer" hahahaha!

Jaja, här kommer en låt jag hittade på en annan blogg. Vissa ogillar den och andra (som jag) tycker den är rätt skön ;)

A static lullaby - Toxic (Britney Spears låt)


Trötter

Åh, jag är så himla trött och har varit det hela dagen i skolan idag. Tur att jag hade Tess att sova mot och bli kramad av så jag inte frös lika mycket :) Nej, det är nog dags för en varm dusch och sen kanske sova? Orkar inte vara såhär trött längre liksom.

Idag kom jag på en tatuering som jag nog faktiskt skulle vilja göra. Dock är det ju ganska dyrt att tatuera sig... men jag försökte photoshopa ihop hur det ungefär skulle se ut.
Gjorde inte speciellt seroöst eller petigt, det kliar alldeles för mycket i ögonen för det, men here we go!


Som sagt, inge vidare snyggt gjort, men ni fattar ju ändå hur jag menar xD


Old one / Bild



En gammal bild som jag redigerade om lite grann.

Imorrn bär det av till sjukhuset om mitt ben inte har slutat göra ont. Får hålla tummarna för att det bara är blåmärket som dampar (efter att jag slog i benet igår). Annars får vi la se... får ta det som det kommer.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Malin

1 - Länka till den som utmanat dig
2 - Berätta 8 sanningar om dig själv
3 - Utmana 8 personer (kommer stå längst ner i inlägget)
4 - Skriv till de personer som du utmanat så de vet om det.

Jag;

1 - Är blygare än vad många kan tro.
2 - Har telefonskräck.
3 - Har svårt att lite på folk.
4 - Är väldigt lättroad.
5 - Vill tatuera mig (men vet inte om jag vågar...)
6 - Vill kunna åka snowboard och skateboard!
7 - Älskar att ha/glo på häng.
8 -
Älskar kepsar.

Jag utmanar:
Alla som vill! (då de flesta "kompisaarna" redan är tagna ^^ haha)

A walk to remember



Blev förvånat nöjd med den här bilden. Gjorde den svart/vit och satt sen bara och tittade på den en stund. Nice! Inte ofta det händer ^^

Drar snart iväg på fest, men ska försöka få tag på Tove först, vilket verkar vara omöjligt :S

Bra jobbat!

Ojojoj, idag har jag tränat!

Först var det ett medelpass på friskis, vilket var ett av mina val till idag (idrottsdag i skolan). Efter det drog jag, Malin och Tove hem till Malin och åt lunch. Senare bar det för Malin av till optikern och för mig och Tossen till badmintonhallen. Där spinnade vi i ca 20 minuter och sen drog vi hem. Nu har jag nyss vart ute och sprungit. Gissar på att jag sprang ungefär 3 km idag vilket känns helt okej! :)

Bitch we got a problem

Var nyss ute och sprang. Räknade ut på jogg.se att jag sprang hela 4.04 Km på 20 minuter! Glashalt var det dessutom. Farligt rent ut sagt, men skönt var det! Nu blir det en skön dusch och imorrn bär det av på friskis och svettis och sedan gym/badminton. Ska bli skoj! :)



Eftersom det var så mycket is ute, slänger jag upp en gammal bild på just... is xD haha!

Kusin x3

Kusinen fick ställa upp som lite modell på ICAs lastkaj när jag ändå var i farten med kameran, stativet och fjärrutlösaren ^^
(högt ISO, därav bruset!)


Fotorunda



Var ute med kusinen och fotade igår när vi var iväg och firade mormor. Fick äntligen ta en bild på bilar med lång slutartid!
Det kom en buss, som man ser på bilden, vilket gjorde bilden bra. Jag är nöjd! :)

Simning

Om inte jag har träningsvärk i heeela kroppen imorrn så blir jag arg! :P

Idag var det checkpointdag i skolan vilket betyder att om man har något att hämta igen så gör man det, annars är man ledig.
Jag och Mallanbrallan hade VG-MVG i simning att göra. Var liiiivrädd och vrålnervös (har typ lite vattenskräck och prestationsångest inom idrott i skolan och DESSUTOM trodde jag att det skulle vara massa människor där!) men icke. Det var vi två, Felicia och Tom ifrån klassen och sen någon enstaka annan som inte var ett dugg jobbigt att simma inför :)

MVGgränsen var 5 mintuer. Man skulle simma fyra längder fritt, sen två längder med en livboj och sen två längder ryggsim med en person som man bogserade i bojen. Jag klarade det på 5.40 och var heeelt slut när jag var klar, så jag är nöjd :)
Efter att vi var klara skulle jag och Malin dra, men Tom ville bogsera Malin (han var där för att slå skolrekordet, och det gjorde han också!). När Malin blivit bogserad, kom det en massa lärare.
Det var nämligen dags för en av grenarna i skolkampen mellan elverna och lärarna. Problemet var att det var på tok för få elever där. Jag och Malin blev tjatade på av både elever och lärare. Vi både har jättesvårt för att säga nej, så helt plötsligt skulle vi vara med och tävla, fast vi inte ville eller kan simma speciellt rååååbra!

Eleverna förlorade, men likförbannat hade vi stället upp, så glada var vi i alla fall ;) Ingen kan komma och kalla oss för bangare längre! Right Malin? ;)

Ska kasta mig in i duschen nu, vill verkligen inte lukta klor xD haha, sen bär det av hem till kusinerna. Mormor fyller år idag :)
Ska ta med mig stativet, kameran och fjärrutlösaren och förhoppningsvis fota lite bilar ifrån en bro :D

Here you go Lillebror!

Gurra i klassen vart lite smått ledsen när han såg att jag lagt in Hanni Kohl låtar, men inte deras video som jag nämnde. Sanningen är den att jag tänkte göra det, men jag var inte säker på att jag fick. Men eftersom han verkar tycka det är okej, så langar jag den nu, för nice - det är den!

Kan dessutom skryta med att dom kom 2a (eller delad 2a... om jag minns rätt?) i vår skolas Music awards på julavslutningen!
Alltså, Gurra och Rickard (ifrån min klass) och Danne (ifrån paralellklassen) har gjort dne här musikvideon :)



Riktigt snyggt klippt och filmat osv. Good work :)

Ett skepp kommer lastat

med lite dålig humor mitt i städandet xD




Hollywood whore

Nice dag idag :)
På grafiskan påminde Malin mig om att Papa roach (mina favisar!) har släppt en nya video och låt. Jag hade löst nå kort om det på facebook, men missat att den var släppt. Lyssnade på den på youtbue. Hade typ gåshud och satt med händerna för munnen. En redig nytändning skulle jag vilja säga! :D <3



Odd Molly / Bild

Fixade om en gammal bild jag tog på vår ganska... udda (?) blomma som vi hade i somras.
Hahaha, vet inte riktigt hur den ser ut nu, men sådär vill jag att den ska se ut jämt. Ball ju ;) haha!


Go Charlie! ;D

Hahahahaha, sen Lördagskvällen har kusinen vart och här och det har vart mysigt :) Vi har glott på film, dansat till min och mina klasskompisars musikvideo (she loves it vaafan, Metrostation - shake it foh sho :D hahaha!) och snackat... och sånt, haha!
Anyway hon visade det här klippet på youtube, and i fell for it!
Älskar lilla killens snack och sen den yngsta grabbens garv xD HAHAHA! <3


In the garden / Bild

Tog en liten snabbis på tomten med kameran, innan jag gick in och åt lunch.
En bild blev jag nöjd med, och här är den (med två olika sorters redigeringar) :)




Nu ska jag spela Guitar Hero eller sova, haha, får la se hur det blir ;)

Sara... i am your father! / Bild

Ibland har man allt lite tur.

Kvällen hos Rickard var kul :) Massa Wii hela natten, dock sov jag mest av alla. Senare blev det 1408, jag sov... sen The Butterfly Effect.... alla sov! hahaha ;D
Två bra saker hann jag göra under natten i alla fall. Jag slog världsrekord i tresteg och OSrekord i längdhopp ;) höhö!

Gammal bild, ny redigering!



We're fated to pretend / Bild


Ny design!

Hehehehehe, blev visst en ny... nu igen (a)

Bytte ifrån denna:



Hermf, är lite sur på ipoden jag gjort som ligger i menyn. Man måste klicka på en låt, så den kommer upp, sen vänta en stund. DÅ startar den xD haha!

Usch, det svider i min mage. Och ikväll ska jag dra hem till Rickard på spelkväll igen. Hoppas som fan på att det inte är vinterkräksjukan eller nått, för jag går fan hellre hem än att spy hemma hos nån annan! :S
Aja, ska med tips från Malin, gå och äta lite vitt bröd nu. Det ska tydlgien suga upp magsyra som kan ge sveda i magen :) puss!

Hadouken! / Musik

Hittade ett nytt band på nått sätt jag inte minns, för en stund sen. Nice!
Tycker dom ser lite tuffa ut också, och tycker nästan alltid att det är coolt när en tjej är med i bandet trotts att resten består av killar (varför vet jag inte riktigt, men whatever! haha).
En låt jag lyssnade på nyss var Leap of Faith. Har inte riktigt hunnit lyssna ordentligt på låten än, men föll för videon, så såklart langar jag upp den här ;) Jag och kepsar liksom, hehehehehe (a) <3


Villekillen / Bild

Måste bara fråga (gällande designen) är det någon som ser den gul-grå randiga bakgrunden? :S Det ska alltså inte vara en enfärgad bakgrund, utan en "bakgrundsbild".


Tvingade hunden att sitta framför kameran ett tag igår. Det gillade han inte, utan såg alltid "sur" ut så fort jag tog upp kameran. Tror Ville har tröttnat på Mårten (kameran) lite ;) Fick i alla fall till denna bild som jag faktiskt gillar :)

Ny Design

As you can see, en ny design! :)
Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska få tag i Malin, kolla tåg och sedan dratta hem till Rickard på filmkväll :) MYS!

Hide and seek / Bild


Irriterande

Hermf, det verkar vara nått fel på blogg.se. Kan inte se kommentarerna från igår osv. Ser lite wierd ut när man loggar in, men ah. Får la hoppas att det löser sig! :)
Sitter och försöker fixa lite plugg nu så jag inte ska slippa plugga bort en hel ledighetsdag imorgon. (långhelg, 4 dagar ledigt... börjar på Onsdag! Hur soft!? haha)

Har även lite idéer till en ny bloggdesign så kanske ska börja pilla lite på en senare :D

Hanni Kohl - tysk nintendocore!

Förlåt, nu undrar säkert många hur fan jag kan tycka det här är bra, men faktum är att jag gillare och jag fastnade lite för dom då Gustav, Rikard och Danne i skolan gjorde en musikvideo till låten EX (låten här under).




Låten Introduction är den andra låten jag har med dom och den gillar jag också ^^ haha!
Tysk nintendocore, vem gillar inte? ;) hahaha!


Skorna





Nya skorna + lite av hur jag såg ut igår. Men bara lite, haha.
Usch, ingen bra dag idag. Allt känns skit. Men ska trotts det försöka städa. Så, nu vet ni vad jag gör idag!

Felle-chia!

Japp, igår drogs det för att fira Felicias uppkommande 18årsdag! Dessvärre var jag tråkig och lugn... men sen när jag vart tvångsutmanad av Tom i airhockey vart det andra bullar. Sakerna flög kan jag ju lova ;)
(och jag vann! så ruggigt stolt, mohahaha)

Pappa var snäll och kom och hämtade mig, Piff&Puff och KatteN och körde hem alla. Bilen höll på att paja där ett tag men det löste sig :D haha! Tack papputten :)


RSS 2.0