Tjolliheeey

Soft dag idag! Dock ganska dålig för att avra ärlig...

Har bara haft Rörlig bild hela dagen. Vi fick lära oss Avid (redigeringsprogram) och sedan satte vi oss i olika redigeringsrum i våra grupper och börja klippa ihop våra reklamfilmer. Kanonkul och jag och min grupp blir bara mer och mer nöjd med våran! :)

Slutade tidigt då vi var så proffsiga och blev klara fort. Drog till TC med Malin och Tove för att kolla efter en adidas ziphoodie till mig. Har fått 700 spänn av farmor att köpa den eller ett par skor för <3
Dock fanns det inga röda firebird-hoodiesar kvar i storlek 42, så det fick vara.... skitsynd men jag känner att jag har blivit duktig på att hålla igen vad gäller kläder och saker.

Ska nog köpa en annan skitsnygg (dyyyr) hoodie som jag har spanat in online <3

När jag kom hem glodde jag lite på The Hills (förstås), sov en stund (megaskönt!!) och sen har jag pluggat sedan dess... känner mig jätteduktig och ska för första gången i mitt liv börja plugga till ett prov mer än en natt innan provet, wohooo! Önska mig lycka till ;)

Vatten

Två helt olika bilder, på exakt samma ställe, tack vare ett fåtal iställningar på kameran.





Vilken tycker du mest om? :)

Rosen

Idag har det varit en ganska kass dag.

Fick reda på lite tråkiga besked angående individuella valen, har känt mig sjuk och har varit galet trött.
Fick ett sms från pappa 5minuter innan vi slutade att han var vid bilen (alldeles bedvid min skola) och att jag kunde få skjuts hem. Sköööönt!
Väl hemma skulle han dra ner och fixa några glasrutor. Senare kom han hem och när jag vände mig om (stod och fixade med nått i köket när han kom in genom dörren) så höll han fram en fin röd ros och sa "i love you" :')

Love you tooo!!

Mamma och syrran ska få varsina också! :) Händer faktiskt att vi får roser sådär ibland. Mysigt, och det passade ganska bra idag då det som sagt har varit en ganska kass dag.


3 days grace

Smask, har hittat en "ny" låt med Three days grace som jag gillar.
Ska lägga in den i podden direkt när jag kommer hem! Slutar om 8 minuter... mår inge bra :(



Vad tycker du om den?? :)

aaaajajaj...

Jag har jätteont i revbenen/lungorna... Det gör massa ont när jag andas in eller sträcker på mig :(
Det gör ont när man petar på revbenen också... inge bra :(

Meeera bilder!




Ruuund oskärpa <3




Måste se till att ge mig ut nån gång då det precis har regnat och fota ett spindelnät. Det blir så snyggt när regndropparna har fastnat i det!




Vad tycker ni om dom här då? :)
Det var nog det sista inlägget för ikväll! Sååå... godnatt! :D

mer bilder in a sec!

Ska titta igenom lite fler bilder nu.

Slänger upp någon/några här alldeles strax. Stay tuned!

Railway



Det var kul när jag tog den här bilden. Tåget går inte här för tillfället så jag och Malin satte oss på huk och fotade åt olika håll. Först cyklar en man och en kvinna förbi och mannen ropar fort: "AKTA TÅGET KOMMER!!" och jag ryker till som fasen och både han och jag garvade, hahaha!
Efter det kommer två kvinnor och den ena vänder sig till oss och säger (när de gått förbi oss) "den roligaste bilden måste ju vara på er två nu när ni sitter där" hahahahaha :D
Trevligttrevligt!

Vad tycker du om bilden?


RAWbilder!!

Wohooow, jag är käääär ( RAWformat)!!!!

Bilderna känns på något sätt mycket bättre, snyggare och renare nu. Jag gillar dom!
Har bara hunnit gå igenom några stycken hittills då det tar ganska lång tid, men här får ni några som jag hunnit göra om och slänga på bloggnamnet på!! :)



Älskar hösten med alla dess färger!



Wohow för färgerna, oskärpan, SKÄRPAN osv! Älskar den!!



Älskar även den här, mycket tack vare färgerna och allt det där här med. Det roliga är att jag bara tog den för att jag vart sur på den där vit-gråa blomsaken. Jag skulle fota den från sidan, med motljus men det blåste så mycket så den vajade hela tiden. Då ställde jag mig upp, knäppte en bild åvan ifrån och tänkte bitter: "Nehe, men slipp då!!" hahahaha xD



Mwaah, hösteeeen <3 Älskar ljuset och färgerna!



Höst, höst, höst...gillar att solen bryter igenom :)

Det var alla för nu :) Vad tyckte du om dom? Själv är jag jättenöjd och det känns så jäkla bra att ha en hel mapp full av nya, oanvända bilder!!
Tror att det är dags för mig att öppna ryggsäcken med alla skolböcker i nu. Pluggtime! (men av någon anledning känns det inte alltför jobbigt?? soft i guess...?)
Ha en fortsatt bra Söndagkväll!

väntetid

Fastnade vid bloggkoll och läste inlägg.

Ska precis lägga in bilderna (som nu för tiden är i RAWformat) och guess what? Det kommer ta ca 35 minuter att kopiera dom från kameramappen till mappen dom ska ligga i!! -.-
Ska därför ta en ipod-promenad undertiden tror jag...
I feel like it liksom!

Men efter det ska jag alltså titta igenom bilderna, fixa någon av dom, göra om den till JPEG och ladda upp här :)

småsliten på en Söndag

Nu har Mallanbrallan left the bulding igen ^^

Helgen har varit super, nästan som sen superhelg i repris, fast bara nästan (dansa på borde var ju så jävla kul den helgen!!) xD
 Jag ska ta det kortfattat:

Fredag: Kusin Bee kom till skolan och hälsade på. Efter skolan drog hon, jag och Malin hem till oss där vi chillade med film, men det kändes riktigt bra att ses igen trotts att vi inte hittade på nått speciellt.... sådant borde hända oftare :)
När Brisha dragit hem satt jag och Malin kvar framför tv:n och sedan satt vi mest och snackade och var störda tillsammans med resten av min familj, haha!
Vi käkade mat och sedan begav vi oss ut på en promenad (Malin och jag alltså, familjen fick stanna hemma). Det skulle vara fest på en liten strand här där jag bor och jag hade sagt till några att jag skulle komma dit.
Så vi gick och gick och gick och det var riktigt mysigt :) Vi satte oss ner på en bänk patetiskt nära festen och tittade på stjärnorna och fortsatte prata om allt och ingenting. Vi gick aldrig till "festen".... jag är på tok för blyg. FAIL!
Dock var det riktigt mysigt!

Lördag: Drog med mamma och pappa på en sorts gullig liten gatu-stånds-utförsäljning. Nice! Hem, städa och sedan, när klockan blivit lite över 6 sprang jag ner till centrum och mötte upp Malin som var back in town igen :)
på Ica mötte vi upp Tove och vi började shoppa ingredienser och snacks inför tjejmiddagen som skulle äga rum hemma hos mig samma kväll.
Efter mycket virr så var vi äntligen klara. Maddie hade precis kommit hem till mig så vi fyra satte igång att baka pizzor :D
Tyvärr vart det knas med bussar osv, så det vart faktiskt bara vi fyra... men mysigt var det och pizzorna var urgoda! Bra gjort Maddie!! *tummen upp*

Lite senare blev Maddies hämtad och då var vi bara tre kvar. Vi satt och snackade i lite mer än 2 timmar och det var riktigt kul/trevligt/mysigt :) Sen tittade vi på en ursöt film som heter "The perfect catch". Sen sov både jag och Tove medan Malin halvkollade på Madagascar.

Söndag: Vaknade på soffan. Tove hade dragit hem redan vid sju då hon skulle spela hockeymatcher och grejer idag.
Malin och jag glodde The Hills, var halvt döda, svullade upp alla Doritos och en jäkla massa godis...


och sen mina vänner


BEGAV VI OSS UT PÅ EN LITE MER ÄN 2 TIMMAR LÅNG FOTOPROMENAD :D:D:D:D

Känns så härligt att ha lite bilder att mecka med igen!
Sen var vi så trötta så vi tittade på gamla The Hills avsnitt till Malins pappa kom och hämtade henne för en stund sen.
Nu ska jag ladda in bilderna och ta en titt på dom.... sen blir det pluuuugg :(

Västen


Västsaken jag fick idag :)

Snart kommer Malin. När hon har fixat sig och hittat något att ha på sig ska vi dra ner till centrum, möta Tove och sedan köpa massa stuff till ikväll. Sen blir det tillbaka hem hit och försöka göra pizza, haha!
Håller tummarna för att det ska gå bra, och om inte annat så blir det nog kul ^^

Ha en great Lördagkväll!


Skatebilder är bland det snyggaste som finns


så snyggt

 observera att det inte är jag som tagit den, haha! :D

Köp dig lycklig!

Hahahaha, så känns det just nu i alla fall!

Blev väckt imorse och drog sedan direkt iväg med mamma och pappa till stället där syrran jobbar i en affär.
Där var det en gata som affärerna ställt upp små stånd där man kunde hitta riktiga fynd!
Jag fick en sån där supersnygg... skulle man kunna säga kostym-väst? Fattar ni vad jag menar då?
En sån fick jag i alla fall. Den kostade 1199:- i vanliga fall men eftersom det var rea så köpta mamma den för 100:- till mig :)

Den ska jag ha på mig ikväll när det kommer lite kompisar hit :D
Ni får se en bild på den sen! Nu måste jag städa :)

Halvt sovandes

Malin åkte hem för kanske en timme sen (nada tidsbegrepp, jappjapp!).

Imorse började jag med att försova mig, galoppera ner med ett fett stativ, gympapåse samt ryggsäck. Åka buss med Tovis, gå fort upp till spåret och sedan springa 2,5 km. Det gick bra, min gympalärare sa att han inte trodde att det var nån tjej som sprungit snabbare än mig (jag gnällde på att jag var sjuk innan jag började springa), men nu tror jag nåra har det. Är dock nöjd ändå!
Efter det kom kusinen till skolan och hälsade på. Vi käkade lunch (kusinen, sysslingen och jag vid samma bord. Släktträff, haha!)
Sen var det lite halvt historia men dom lektionerna är ju bara kul så, haha!

Jag Brisha och Maluuw drattade sen hem till mig, där vi mest kollade coola grejer på dator och chillade framför teven.
När Brishan åkt hem kollade jag och Mallanbrallan på The Hills, åt middag, snackade med syrran och gick en låååång promenad. Vi skulle ha gått till en badplats och "firat" en person, men vi vågade inte gå dit och hälsa... förlåt Dalle speciellt :/ och det skulle ha vart askul att träffa både Simon och Tessan :(

Men jag och Malin satt och snackade och tittade på stjärnorna en bit bort istället xD haha!
Nu sitter jag här själv och halvsover. Ska borsta tänderna nu.
Imorrn ska jag städa för imorrn ska det minnsann ställas till med tjejmiddag här! :)
Lookin forward to it, yeeez!

I'm hurting everybody I'm hurting myself

I'm feeling like I'm lost - like I'll never be found
I'm twisted and I'm turned around


Fundering

Huuuum... sitter och funderar på om jag kanske ska ta bort menyn?
Kanske bara lägger in fler kategorier.... fotokategorier alltså, som "people" "animals" "others" "nature"... och baar har kategorierna kvar... skippar resten liksom?
Kan nog bli ganska snyggt... claent.

Jaja, nu ska jag dreggla över min drömhoodie en snabbis och sen ska jag nog börja skriva lite på svenskan.
Opps, glömde bort att jag skulle sluta med såna här inlägg. Vi får nog se hur det blir med den saken då jag faktiskt ÄLSKAR att låta fingrarna springa snabbt över tangenterna och skriva ihop en mer eller mindre viktig text!

Dåligt

Just nu är ganska mycket dåligt.... och jag är ganska så jätteslut.
Funderar även på att ändra bloggen lite. Ska nog bli lite mer som astronauten... köra så mycket jag kan på bilder... låta inläggen komma lite då och då. Inte känna någon press liksom.
Vad tros om det?

awesome poppin

Mygod. Jag älskar poppin. I have a crush on Robert Muraine, och btw? Ge mig hans tisha!


Joel Turner


Benhinnorna, gaash.

Filmat till reklamfilmen i några timmar idag. Det var kul och gick faktiskt bra. Dock hade dom som använt kameran innan oss inte laddat batterierna, så dom tog slut... och vi kunde inte filma klart. Vi vart pissed och satt på Donken i 1½-2 timmar och pratade. Riktigt trevligt faktiskt :)

Har inget speciellt att skriva om och inte heller några bilder att lägga upp så ni får en Travis Barker bild som jag fipplade med lite igår. Mwaaah, i like him!



Ska fortsätta plugga Engelska nu. Sen blir det väl även kanske lite Svenska.
Håller tummarna för att Marilyn Manson boken kommer imorrn så jag kan sätta fart på Svenskauppsattsen.
Ska bli så kul att läsa den! Lookin forward to it! :)

Tingsek



Tog ett tag innan jag började gilla låten, men nu tokgillar jag den.
Älskar att dom skatear i videon! puss på't

Autum




Dagens dag

Idag har jag blivit skuren :'(

Malin cuttade upp mig något så förfärligt på Grafiska lektionen i studion, och det hade inte aaaaaaaalls med vårat arbete till lilla alkoholboken att göra ;) haha!
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva... mer än att jag ska filma hela dagen imorrn med Malin, Tove, Johanna och Tess :D Reklam för blå powerade ;)
Det blir nog chill...

Studytime for me!
pussen.

I skolan

Nu sitter jag här, på grafisk kommunikation-lektion precis som varje Måndagsmorgon.
Efter skolan blir det direkt hem och plugga känner jag. PLugga och städa rummet... men vi får se hur det blir med den saken, brukar ju inte bli av när jag lovar mig själv att göra just dom två sakerna ;)

Ha en bra Måndag!
pussen.

Samma bild, ny redigering!

Drog ner på färgerna den här gången... bättre? :)


I will follow you into the dark



Love of mine some day you will die
But I'll be close behind
I'll follow you into the dark

Patrik 1,5

Kom hem för en timme sen ungefär.

Har varit iväg och ätit middag och gått på bio med mamma. Hon kom och frågade mig om jag ville det, imorse.
Riktigt mysigt var det, trotts att jag var kissnödig hela bion.

Filmen var kanon, men det är ju bara min åsikt :) alla tycker ju olika.
Hade igen aning om att det var Tom Ljungman som spelade Patrik :O

Skarsgård och Petersson spelade sjukt bra och det gjorde även Tom.
Skulle faktiskt vilja ha filmen på DVD då jag tyckte den var riktigt fin och den gjorde mig glad. Den lös upp!
Och udda var den också :)



Mysig söndagskväll med mamsen, jappjapp! Tack!
pussen.


What time is it?

It's The Hills tiiiiime!

Hoppas att Spencer inte är lika äcklig som vanligt så jag ligger och brölar på pallen för jag är så pissed på honom xD


Såhär ser det ut när jag kastar mig ner på pallen för jag blir så arg på Mr Äckelpäckel!
pussen.

Travis i flygkrash!?

Är säkert jättesent ute med det här men wtf!?




http://www.expressen.se/noje/1.1306396/travis-barker-skadad-i-flygkrasch


Meeew, hoppas dom inte skadade sig för mkt!!! :'O
pussen.

Movienight!

Beställde nyss biljetter till Patrik 1,5 som jag ska se med mamma ikväll :)

Sen kanske det även blir middag där också, we'll see!
Nu ska jag lägga mig på sängen, halvsova och lyssna på musik!
Jag var faktiskt ute och sprang... med låg musik dock.

Det går verkligen inte att sluta...
pussen.

Tjenis!

Igår när jag skulle gå och säga gonatt till mamma så hade hon bäddat för att sova på soffan då det verkade som pappa blivit sjuk, så jag tog mitt pick och pack och bäddade ner mig i soffan bredvid :)

Vaknade imorse och kände att det är försent för att rädda mitt högeröra från pip. Det sitter ett evigt ljud där nu. Fan.
Måste dock ha iPoden på Fredag då vi ska ha löpning på gympan, jag kan verkligen inte springa utan musik!
Trotts det ska jag strax ge mig ut på en joggingrunda (utan musik).
Efter det blir det en skön dusch och sedan kryper jag nog tillbaka ner i soffan och tittar på The Hills.

Godmorron på er!
pussen.

Kräft-race

Hemma ifrån kräftracet nu igen.

Det var riktigt kul, gott och trevligt. Underbart som det oftast blir tillsammans med familjen (släkten).
Nu är jag faktiskt riktigt trött, men har en massa ögonsmink så jag antar att jag kommer vara ganska pigg igen när jag har fått bort det. Tänker därför sätta på en film och krypa ner i sängen tänkte jag.
Vet inte vilken film jag ska se bara... men det löser sig nog :) Eller så sover jag bara på en gång... vore faktiskt ganska skönt.


Farmors fina takkrona underifrån :)

Godnatt!!
pussen.

Shit

vad dåligt det har gått för bloggen idag!

Är det för att det är Lördag tro?
Får la hoppas på det!

Nu bär det av ner på kräft-race hos Farmor,
pussen.

Dagen än så länge

Tjingeling!

Har äntligen fått sova ut ordentligt. Vaknade av att kusinen ringde. Vi skulle ses idag en snabbis så hon kunde lämna pengar till mig för konsertbiljetten. Ungefär en och en halv timme senare satt jag på bussen påväg för att möta henne i max 1 minut, sen gick jag tillbaka till bussen och åkte hem igen, haha!

Menmen, det är faktiskt Anitas pengar (Malins mamma) och hon ska få igen dom på momangen så snäll som hon var som la ut 700 spänn för oss till Disturbedbiljetterna! :)

När jag kom hem satte jag mig framför TV:n och tittade på lite inspelade The Hillsavsnitt (as ever!). Det var sjukt skönt att bara kunna sitta still och göra ingenting, det var längesen ^^ haha!
Sen fotade jag lite, så det kanske kommer upp någon bild framåt kvällen.


(älskar såna här bilder, så var tungen att prova på en själv!)
Såklart blev det lite onyttgiheter framför TV:n och sen bläddrade jag även lite i min nya tidning som jag fått utav en mamma på min mammas jobb. Transworld Skateboarding heter den :)


Mamma och pappa kom nyss hem efter en lång skogspromenad. Dom hade plockat svamp.
Några (som den på bilden) var enorma så var bara tvungen att fota dom ^^

Nice dag hittills måste jag säga :)

Börjar dock känna mig sjuk igen... vilket är mindre nice :(
pussen.

The Ting Tings

Innan jag sätter på The Holiday måste jag bara lyssna lite på The Ting Tings störtsköna låt "That's not my name".

Tog en stund innan jag fick fram koden så jag kunde lägga upp den här, så you better watch it ;)



Lyssna och njut (helst hög volym!).
pussen.

American Beauty

Haluuu!

Har nyss tittat på American Beauty som jag fick låna utav Mallanbrallan. Vi snackade om den på Filmkunskapen för någon lektion sedan och jag ville verkligen se den efter det. Så nu tog jag mig en fredagkväll för mig själv och gjorde det.
Jag gillade den... har hört många olika uppfattningar om den.
Visst, man blev visserligen lite äcklad och precis som Robin säger så är den kanske inte sådär jättefartig. Men jag fastnade för den på något sätt. Den är hemsk men ändå fin.

Något jag också fastnade för, mer än för själva handligen osv, var musiken och sättet som filmen var upplagd på.
Jag gillar början, sättet huvudkaraktären presenteras på... sättet man presenterar miljön och sådant.
Början var det vi såg på Filmkunskapen. Det är en stark film.

Tror det var bra att se den, om man tänker att jag pluggar Filmkunskap och Rörlig bild (vi filmar alltså och pratar mycket om kameravinklar, bildutsnitt och liknande). En bra film att ha sett helt enkelt.

Nu ska jag sätta på The Holiday och komma i mysstämning.
Tänk, det är verkligen en sån där film som man kan se om och om igen och ändå så kommer den varma, lyckliga, mysiga, allting-kommer-bli-bra-käsnlan fram. I like it!

Ha en fortsatt bra Fredagskväll!
pussen.

En rolig utmaning!

Hittade den här roliga utmaningen hos Sara!

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Trodde väl att du tyckte så.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du i skolan?
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ok, ses då!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Bara du har kul!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Tove är blöt :(

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vi gjorde typ inget och nu sitter vi i skogen och röker vattenpipa.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Shit piss fuck cunt cocksucker motherfucker titts fart turd and twat!

Vad vill du höra mest av allt?
Skulle Tove komma?
Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
:)

Din romantiska replik?
Hur e leget?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ja jag såg precis det.


Okej, de flesta vart typ inte så kul men vissa var kul, och Tove nämnades hela 2 ggr!!
Hahahaha hela min värld kretsar kring henne eller vad? xD

Säg till om ni gör utmaningen ni också! :D

Nu ska jag dratta! Hare king, tjingeling!
pussen.


Så stöört

DETTA ÄR SÅ TYPISKT MIG OCH MIN TUR!

Robin och Rikard gnäller om att dom spillt små fläckar på sig under lunchen och jag skryter stolt om att jag inte har en minsta fläck på mig.
Påväg upp till skåpen säger jag till Robin att det vore ju så sjukt typsikt mig och jag gick in i nån med värsta överlastade tallriken eller nått och fick mat över hela mig eller värsta fläcken mitt på magen eller så.

När jag, Malin, Robin och Rikard sitter inne i ett tomt klassrum innan lektionen börjat ska jag lägga mig ner och garva på min bok...
tror ni inte lik förbannat att jag har en kletig stor jävla fläck på tröjan då eller!?
Det värsta är att jag (plus alla andra) inte har någon aning om vart fan den kommer ifrån!?
Det var alltså korvstroganoff på min tröja... jag åt pannkakor? o.O

Och när jag ska ner och tvätta bort den så stannar jag och förklarar hur stört jävla sur jag är för Mathias. Då kommer lilla Maddie och pekar på min fläck och säger glatt: "Du har en fläck där!", hahaha, så jävla söt!! xD
Mitt svar blev "Nej... nu går jag!"


JÄVLAR vad stört allt kan bli, hahahahahahaha!

Aja måste kubba ut med hunden nu :)
(jag luktar fortfarande korvstroganoff!)
pussen.


School uniforms

Sitter här och letar efter argument för varför man bör ha skoluniformer.

Måste säga att det går förvånansvärt bra :)
Har precis haft gympa som var dagens första lektion. Felicia och Johanna hade handboll och det var faktiskt riktigt kul.
Känner mig glad och vaken, dock lite dryg... men det skyller jag på Tom ^^
Längtar till lunchen, är skithungrig och har lunch om 20 min...
Men jag överlever nog! :D

Sista lektionen för idag är historia men det är ganska roligt då vi har världens skönaste lärare Allan i det ämnet
Han är även vår handledare och det är nog mycket tack vare honom som vi har den sköna, glada stämning i klassen som vi har! :)

Vad har du för lektion just nu? :D

Nej, back to work!!
pussen.

If i was your vampire

Lite småscary tema det blev på mina bilder idag....

but i like it, och jag kan ju meddela att jag inte är ett dugg ledsen/arg eller liknande. Hade bara en bild av en vit klänning, knän och en kniv framför mig... fixade därför bilden i inlägget under detta.. hade dock ingen vit klänning.
Men jag diggar ju svart så det var ju chill! :D

Sen nu när jag inte kan få arslet ur datorstolen och ner i sängen så gjorde jag den här.
Har varit sugen på att prova på hur man gör vampyrtänder i ps (ända sedan jag köpte mitt nummer av CAP&DESIGN i sommras faktiskt...) och nu blev det äntligen av!! :)

Dock lyser tänderna lite väl starkt... men det är ju alltid en början, right?


Nu ska jag sova!
pussen.

It's a world of it's own in here...

Fotade lite idag när jag kom hem,
det var kul! :)


Duktiga vi!

Nu är jag hemma! :)

Imorse försov jag mig, massor. När jag ringde Tove hade hon precis också vaknat, så vi tog en senare buss och kom typ... 3 miniter försent till matten bara :D
Efter matten var det svenska och den gick riktigt fort. Jag och Malin satt i ljushallen och kag läste igenom lite text jag hittat om Marilyn Manson (Malin läste igenom lite text hon hittat om tigrar!).

Lunch!

Sedan historia. Rikard-Arthur (nej, han heter inte så. Han heter bara Rikard... men kallas för Arthur!) förhörde mig lite fort på 10 frågor som vi hade frivilligt prov på. Det gick bra :) Tack för hjälpen Arthur!
Sedan tittade vi på lite klipp från Gadiator och pratade lite om Rom och så. Jag var så himla trött och höll på att somna, men kom fram till att jag verkligen vill se Gladiator igen, minns den knappt men den verkade schysst!

Efter skolan drattade jag, Malin, Robin och Tove till ett place som vi kallar X i det här inlägget ;)
Jag, Malin och Robin lämnade våra CV:n på lite olika ställen och Tove köpte en luftmadrass då hon drar på hockeyläger imorrn :) Tuff hon är!


Kom nyss hem, ska nog titta på lite inspelade The Hills avsnitt.... fast först måste jag nog ut med hunden.

Ha en fortsatt bra dag!
pussen.

Min förebild, haha

När jag blir gammal ska jag vara precis som hon ;)



Hahahaha, tuff tant, huh? ;)
pussen.

Blogga och stöd Childhood!

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."



Tycker att ni som ser det här ska gå in på http://www.uppdragbarn.se/ och läsa om detta. Jättebra sätt att hjälpa till på!
För varje blogginlägg som ser ut såhär, skänker alltså Vattenfall 20 kr till Uppdrag barn! Alla de pengar som skänks går direkt till Childhoods verksamhet!

Kom igen, hjälp till och blogga om det här nu! :)

Tänk, om 5000 bloggare gör som jag så får Childhood hela 100.000 kr redan idag!

I say: do it!! :D
pussen.

Long hard road out of hell

Varken jag, Malin eller Gustav gick på utbildningen.

Jag och Malin kände att det här verkligen inte var något för oss. Vi ska leta vidare istället.

Idag har jag letat lite fakta till min svenskauppsats. Den ska handla om Marilyn Manson och jag läste att han har skrivit en bok med samma namn som rubriken till det här inlägget.
Mamma kollade efter den nere på bibblan här i centrum. Den finns inte där och boken finns endast på engelska.
Damn it, jag var verkligen sugen på att läsa den!

Men kanske hittar den på nått bibliotek på nån annanstans... och att läsa böcker på engelska skadar ju inte. Det är nyttigt och kanonbra övning :)

En liten bild kommer häääär!


Inget speciellt med den egentligen... men tog den under idrottsdagen då vi promenerade :)

Nog skrivet för nu!
pussen.


Goddagens!

Sitter i skolan och har nyss käkat lunch.

Dagen började med Filmkunskap, vilket var helt ok. Nu, om sisådär en och en halv timme, är det dags för matteprov. PEPPARPEPPAR!

Sen är det engelska och svenska. I engelska blir det nog bara till å hitta material att debattera om, och på svenskan ska jag hitta material till min uppsatts som Marilyn Manson.

Jaaa... sen drar jag, Mallanbrallan och Gurra in till stan på utbildning.
Malin har också ångest... så hon, jag och Robin ska dratta till ett närmre place imorrn och leta jobb där. Det blir nice!
Ska dock överleva ikväll, för det har jag sagt att jag ska klara!

Nej, nog skrivet för nu.
Ska nörda lite youtubeklipp nu tror jag... och läsa lite blogginlägg.

Hare king, tjingeling!
pussen.

Lite Step up sådär

...på en Tisdagkväll!




Dom dansar ju så sjukt braaa!!

Mamma hade fixat lunch till mig när vi kom in med hunden igen. Tack!!
Nu ska jag duscha, sen blir nog till å äta något och SEN ska jag läsa lite i matteboken xD haha!

Sista inlägget för ikväll så god natt, sov gott! :)
pussen.

Det kommer närmre... kryper sig inpå.

Jag orkar inte med den här känslan mer.

Den är läskig. Men som det stod på mitt diplom när jag vart årets Rookie:
"Med din trygghet föregår du ständigt med gott exempel när du mitt i allt också utmanar och övervinner dina egna rädslor - en inspiration för oss alla."

Jag ska klara det här. Jag ska klara imorgon. Kanske även nästa vecka. Jag ska bita ihop så in i helvete. Jag måste göra det här. Det är en utmaning, och den ska jag bannemej klara!
Överleva morgondagen, det är min utmaning.

Nu ska jag ut med syrran och hunden. Sen ska jag läsa igenom lite saker i matteboken. Sen skulle jag vilja hinna duscha (så jag slipper göra det imorrnbitti)... efter det känns det som om en liten nutellamacka kommer slinka ner i min mage.
Därefter är det bara ett bekymmer som kvarstår... Vadfan ska jag ha med mig för lunch imorrn?

Sovgott, ha en fortsatt bra kväll osv!
pussen.

I think i'm scared

Imorrn är det matteprov.

Sannolikhetslära.

Jag kan det... sannolikheten att jag kommer ha ångest hela dagen imorrn är 1.
P (ångest hela dagen den 17sept08)= 1


1 - händer alltid.
0 - händer aldrig.

där ser du...



Ska ut på promenad nu... ska dunka Disturbed.
pussen.


Schecterguitars

Fick nyss reda på en nice grej.

Nämligen att även Ozzy Osbourne och Avenged Sevefold spelar med samma märke som jag (fast jag kan inte spela dårå...) men dom har samma märke som jag på min kära Tim! :D



Fick den när jag fyllde 15 :)
Ganska uselt av mig att inte ta de två introduktionslektionerna jag fick utav pappas polare (som är g-r-y-m på elgitarr!)
måste fan ta tag i  mig själv och göra det någon dag!
Vore askul att kunna lira!!

Nej, nu tvingar Tove mig till att plugga matte. Prov imorrn, huraaaay :(
Sen ska jag på den där sabla utbildningen nu.

Fan, nu fick jag ångest igen...
pussen.

Fixat ännu en design

Gjorde precis klart en design.

Designade om hela Josefins bloggdesign igen. Blev klar nyss :)

Före:


Efter:


Kul att hon blev nöjd, tycker själv att den blev fin :)

Nu vill jag ha maaaat!
pussen.

Bild!

En bild jag tog idag när vi samlades för idrottsdag!



Fastnade med den i photoshop. Haha, meningen att den ska se fejk ut ;)

Ska kolla på The Hills och äta glass med varma hallon nu <3
pussen.


morrnmorrn!

Har redan varit vaken i snart en timme.

Shit, vad min syrra skrämde mig nyss. Jag stod i köket och skulle fixa en macka till dagens picknick. Så ser jag i köksfönstret hur någon med långt brunt hår låser upp ytterdörren och går in som ingensting. Hahaha, så var det bara storasyrran som hade varit ute och sprungit xD
Ringde nyss och väckte Tove också. Pappa ska skjutsa oss till dit vi ska möta Malin. Soft! :D

Aja idag är det som sagt idrottsdag och vi ska gå runt sjön som vanligt. Runt sjön kommer det finnas vissa aktiviteter som skall göras. Det blir nog trevligt. Kan inte riktigt bli tråkigt i, och med, min klass! ^^
Mårten (kameran) får nog följa med idag också! :D

Nej, tillbaka till mack-fixandet. Ha en bra dag!
pussen.


Down with the sickness

Här har ni en av Disturbeds låtar.

Down with the sickness heter den.
Lyssna på början liksom....

(hittar ingen med bättre kvalla dessvärre)

oh my god, den kommer sitta fint live asså!
pussen.

Disturbed snart då!!!

OHMYGOOOOOD!!!

Malin och hennes mamma kirrade precis biljetter till Disturbeds konsert i stockholm i slutet av Oktober.
Har varit oklart jättelänge om hurvida vi kunde/hade råd att gå eller inte. Sedan tog nästan biljetterna slut ett tag, men nu har vi alltså en varsin.

En till mig, en till kusin Bee och en till Mallanbrallan :D

Soooooft och sjukt kul ska det bli!!
Kommer rysa sönder under låten "Inside the fire" och under trumintrona till "Down with the sickness" och "Perfect insanity"!!!

Längtar galet mycket nu! Det kommer bli så kul och dessutom är förbandet helt okej. Shinedown heter dom och jag gillar två av deras låtar, "Devour" och "Breaking inside" har inte lyssnat så nogrant på fler av deras låtar men det blir la till å gör det nu när jag ska se dom live!! :D

Jag är glaaad!
pussen.
 

Another picture!

Lägger in ytterligare en bild!



Ska ut på promenad!
pussen.

Designen

Ska nog ta bort bakgrundsmönstret i menyn och göra själva menyspalten lite smalare.
Får se hur det blir... säg vad ni tycker om det! :)

(och om hela bloggen är störd, så vet ni nu varför ;) haha)
pussen.



EDIT: Känner för att göra om hela designen nu igen. Men hur fasiken ska jag göra den? Måste ha bilder!!

Bild

Slänger in en bild.



Vad tycker du om den?
Jag har kommit på att med lite redigering kan nästan vilken bild som helst piggas upp riktigt ordentligt :)

Det känns som om jag borde plugga... men vad?
pussen.

Hemma, fast ska springa

Som rubriken säger, jag är hemma, fast ska springa iväg igen.
Ska ner till banken med mamma och fixa lite stuff. Måste även köpa lite matsäck imorrn (idrottsdag).

När jag kommer hem ska jag försöka langa upp en bild på en gång,
efter det vill jag nog titta på The Hills (om det finns några nya avsnitt inspelade vill säga!).

Nej, måste stänga ner allt nu!
pussen.

Skolan!!


schnyyyygg!

Sitter i skolan och har precis käkat lunch.

Hade grafisk kommunikation innan, den gick ganksa snabbt trotts att den håller på under hela förmiddagen.
Om 20 min börjar dagens andra och sista lektion, webdesign.
Woooah, sen ska jag fan hem och chilla... kanske ta en fotopromenad om vädret tillåter.

Men mest ska jag chilla. Nästa Måndag kommer jag åka direkt in till stan för att jobba efter skolan. Jag kommer dö.

Cheer me up?
pussen.

3 alternativ

Vilken redigering är bäst tycker du?

Nummer 1:


Nummer 2:


Nummer 3:


Det var sista inlägget för ikväll, nu ska jag sova :) Go'natt!
pussen.

Dedicated

Ja, inte för att det är den bästa bilden ever...

men den slängs upp med tankarna till både kusinF och en väldigt go kompis som inte har det helt enkelt på helt olika sätt just nu. Tänker på er! <3



Ska nog ut på en sväng med hunden nu
pussen.

Desperat

Usch, vad allt ska kosta pengar hela tiden.




Det gör mig deprimerad (börjar fan nästan gråta till och från!)
pussen.

Im back!

Nu är jag tillbaka igen!

I Fredags drogs det ut i skogen hem till Tom i klassen. Vi var tio pers (alla från samma klass) som firade hans födelsedag med god mat, Mariocart turnering och film. Alla sov helt ihopträngda på golvet och tur var nog det för faaaan va kallt det var xD haha!

Jag somnade först... tror det är första gången jag somnar först i hela mitt liv!!

På morgonen irrade sig mamma och pappa ut för att hämta mig, Emilia och Tove.
När vi hade lämnat dom vid en busshållplats så drog vi vidare ut till landet.
Där har jag mest sovit... och sovit... ätit choklad... sovit och gått på promenad xD

När jag vaknade imorse så hade kusinen och morbror kommit ut för att vara där några timmar.
Kul att bara se kusinen igen, verkligen!
Dock var jag nog inte speciellt rolig. Men jag var trött!! Och dessutom så hade jag ont i magen :(

Kom hem för några timmar sen. Har läst blogginlägg och kollat runt på bdb.

Ska kasta mig in i duschen nu.

Hoppas alla har haft en kanonhelg!
pussen.

blogguppehåll

Inga inlägg förrns på Söndag!

Berättar om helgen då :]
Har förhoppningsvis lite bilder att visa också :)

Ha en härlig helg allihopa!
pussen.

Super bowl

Den där Travis Barker är allt bra grym, han! <3

När dom spelar in...


detta:


Inte nog med att jag älskar Travis Barker... jag råkar ju ha en viss liten svaghet för "amerikansk fotboll" också (a)
Så den här videon är ju king för mig! :D

Förlåt för dålig uppdatering, vart ingen innebandy eftersom min kusin var utomlands med klassen tydligen.
Kändes ovärt att kolla då. Så då blev det heller inga bilder idag :( Somnade när jag kom hem, var så jäkla trött!

That's enough for now!
pussen.

Förlåt!

Dålig uppdatering idag, men det har varit fullt upp.

Lång dag i skolan som började med Filmkunskap. Riktigt kul idag faktiskt, och intressant. Gillar både ämnet och läraren!
Sedan var det lunch och jag hade pannkakor :D
Sen efter det, på lunchrasten, ringer Malins mobil och allt stannar upp. Dom ringer om en tid för en jobbintervju. Efter att Malin har lagt på galopperar vi till mitt skåp. Dom har ringt mig med, så vi kubbar in på toan där jag ringer upp (TROTTS TELEFONSKRÄCK!) och får en tid även jag.

Sedan var det dags för matte men jag säger då det, inte hängde jag med ett dugg under genomgången (förlåt Henkeee!!) men jag var SÅ nervös inför intervjun eftersom den skulle äga rum direkt efter skolan.
Med en timme matte avklarad var det bara Svenska och Engelska kvar. Därefter bar det av in mot storstaden tillsammans med Malin, Gustav, Rikard (som redan jobbar på stället) och hans kompis Jocke (som också jobbar där).

Vi fick gå på en liten informationsgrej om företaget, och sedan var det dags för intervjuerna.
Killen jag pratade med sa att jag kunde gå långt som säljaren tyckte han, då jag tydligen hade en väldig energi :D haha!
Alla tre fick jobb så nu nästa Onsdag ska vi på en fyra timmars utbildning :)

Är grymt nervös inför jobbet, men wtf, det är dags att mogna lite och ta tag i livet nu!

Imorrn kanske det inte blir några uppdateringar heller. Händer massa grejs som jag kan berätta om imorrnkväll, men förhoppningsvis knäpper jag lite bra bilder imorrn :)

Snart dags att sova tror jag, godnatt allihopa!
pussen.

även om det inte var du?


Ångest

Jag borde verkligen plugga nu.

Har legat i soffan och tittat på Hitch sedan jag kom hem från skolan. Ätit glass har jag också gjort, det var gott!
Har tre saker att plugga tills imorrn och precis som vanligt så har jag skjutit upp det till å plugga allt nu, kvällen innan.
Blir galen på mig själv...
det måste ändras! Speciellt nu när jag kanske snart har ett jobb.
Ikväll kommer det troligtvis ringa en person hit. En person som jag kommer bestämma tid och datum för en arbetsintervju med. Är nervös, har faktiskt telefonskräck, men det ska nog gå bra. Jag ska klara det här!

Och tack Rikard för hjälpen!! :)

Ska plugga nu (eller redigera en bild, haha!)
pussen.

Seconds


Stop and stare

Me like it! Vad tycker du om den?
TVtittning nu. Är trött som fan :(

Hörs senare, i swear <3
pussen.

(går)Dagens!



Kläder:
Svart Gina-mössa, vitt halvslappt linne, "baggy"jeans, svart halsduk (+ gympadojer).
Smink: Basic... foundation och mascara.
Frisyr: Utsläppt under mössan.

Låt: Marilyn Manson - Dance of the Dope hats (remix).

Mat: Lunch = Hamburgare Middag = Kyckling, ris och currysås.
Köp: Inget.... är fortfarande pank </3
Humör: Ganska deppig... sen glad.

Roligaste: Lunchen med Malin, Gurra och syssling Robin.
Tråkigaste: Fortfarande sjuk och galet less på att vilja ha allt men inte kunnat köpa nått :'(



Nu ska jag sova!
pussen.


Wohow, varför så lycklig?

Jag har lyckats ta en bild med rund oskärpa!!!! Iiiiiih, jag är så lycklig <3333


Titta titta tiiiittaaaa :D


Och en till!!! :D

Vad tycks? At least i've made some improvements with my camera!!
pussen.

LYCKAAAA!!!

Wohow, har varit deppig nästan hela dagen (ska förklara varför snart) och blev ännu mera depp nyss.
Sen hände en sak och jag är glaaaaaaaaaaaaaaad! :D

Berättar och visar ( ouff ;) huhu!) när jag kommer in igen,

ska ut med hunden!
pussen.

nytt designuppdrag!

Var ute och fotade, kom in, fick ett nytt designuppdrag :)

Bilder kommer senare ikväll, ska äta nu och sedan ska jag jobba vidare på Josefins bloggdesign. Har fixat med designen i hennes blogg förut, men känner att jag faktiskt kan lite mer nu, så det ska bli skoj! :)

Mat vare häääär!
pussen.

fotorunda

Nyligen hemkommen. Butter och fotosugen.

Ska bege mig ut en sväng på tomten och hitta lite kul motiv att fota. Gillar regnbilder, alltså som man fotar när det har slutat regna ;)

Kolla in snart igen så har jag kanske hunnit lägga upp några bilder! :)
pussen.

FLINGOOOR!

*internskämt* ...höhö...

Sitter på Webdesignen nu. Andra och sista lektionen för idag. Kunde knappt vara med på Grafiska då jag fick hostattacker hela tiden när vi hade en föreläsare där. Satt och chillade i ljushallen med lite smaskig musik istället.
Efter skolan ska jag, Malin och Tove till TC. Jag ska kolla på skor (hoppas på att hitta ett par snygga och billiga så jag kan få dom utav mamma och pappa!). Vi ska även fota lite... tänkte prova lång slutartid åvanifrån på massa folk som Matilda Hammar har börjat göra. Nyfiken på att prova själv :)

Back to work (html och css!)
pussen.

Bara ett inlägg till!


I'm off to bed!

Nu ska jag skutta in i badrummet och borsta händerna och tvätta tänderna ;)
Sen är det beddiebye!

Ska försöka läsa lite Star wars analys först också, i swear!

Sleep tight!
pussen.

Decoy goes four-eye?

Tänkte att det skulle sitta fint med en bild, så here you go!
 

En gammal bild från i vintras tror jag :)

Glöm inte bort att jag har en öppen bilddagbok också :D

Nu blir det strax film med familjen!
(har Sara pluggat idag? Neeej, det har hon inte! haha)
pussen.

Haha dom är allt bra söta dom!

Tihi, sitter av någon anledning och läser insturktionsboken för min kamera (min älskade Mårten), äntligen!

Läser om varningar och försiktighetsåtgärder just nu och måste bara skriva ner en varning som jag inte kunde låta bli att fnissa lite åt.

"Om man vrider på Metodväljaren samtidigt som man ser genom sökaren måste man se till att inte sticka fingrarna i ögonen av misstag."


Hahaha, tyckter den är såååå söt! :D

Jag kommer då alltid hålla fingrarna i styr när jag vrider på Metodväljaren i fortsättningen! ;)
pussen.




EDIT: Läste upp det för syrran som berättade att det stod "Keep away from fire" på kläderna i butiken där hon jobbar.
Jag som trodde man kunde lägga kläderna på spisen nr man lagade mat :S

Värd

Nu har jag fixat hela designen klart, dammsugit färdigt i rummet och plockat upp ICA-kassen som mamma kom hem med. Tycker nog allt att jag förtjänar ett litet break i form av en promenad innan jag tar tag i städandet av bokhyllan och pluggandet. Ska läsa igenom en analys av Star wars episode 4 till filmkunskapen, plugga lite till check-upen av Shakespeare i Engelska samt göra lite Historia frågor och läsa lite sidor i Historiaboken.
Filmkunskapen och Engelskan ska vara klara till på Onsdag. Alltid bra att börja tidigt liksom :)
(första gången jag säger det i hela mitt liv tror jag... och menar det alltså! haha)

Ah nej, promenad var det nu ja..
funderade på att ta med kameran men beslöt mig för att han får stanna hemma.
Är inte så förtjust i att gå runt ensam och fota. Tycker inte om när folk kollar... speciellt inte när jag är själv.
Kanske ska dra med nåra kompisar på fotoutflykt n¨gon dag efter skolan om jag orkar?
We'll see.

Hur har er dag varit? Haft en bra Söndag hittills?
pussen.

tessanhopp.blogg.se

Har gjort klart designen åt Tess nu.

Såhär såg hennes blogg ut innan:



Nu ser den ut såhär:

 

(klicka på den nedre bilden för att se hela den nya designen!)

Nå, vad tycker ni om den? Har jag gjort ett bra jobb?
(kan säga att jag slitit som en gris med den hela dagen!)

I vilket fall som helst är både jag och Tess nöjda med den,

and that's all that matters ;)
pussen.


Inaktiv

Jag är dessvärre lite dålig på att uppdatera här i bloggen just nu.

Håller på med Tess bloggdesgin. Vill ni se hur det blir och hur det utvecklas? Klicka här, en direktlänk till min nya blogg testarbloggdesignen. Där kommer jag jobba med designenerna jag fixar, innan jag lägger upp dom på rätt nlogg :)

Lunch nu!!
Ni får en bild från tidigare fast nu som svartvit ;)



Kommentera gärna här vad ni tycker om desginen jag håller på med!
pussen.

*nyyyyyys*

Godmorgon alla glada!

Vaknade tidigt imorse utav mig själv. Först kändes det som om jag hade blivit frisk. Näsan var fri att andas genom, inget dunkade i bihålorna och ingen hosta.... sen ställde jag mig upp och tjena mittbena på att jag är frisk xD
Nyser som jag vet inte vad och hackhostar konstant, haha.

Men inte stoppar det mig från att vara glad och aktiv, nejnej. Har istället bestämt mig för att ta itu med min vän Tess bloggdesign. Efter det har jag fått en förfrågan om att göra en till och vet ni? Jag tror jag vill det :D
Kul med lite utmaningar och jag tror det ger mig lite bra skills att ha nu när jag har Webbdesign fortsättning i skolan.
Tror inte ni det?

Är dock väldigt orolig när jag fipplar med saker åt andra, då jag alltid har en liten vag känsla av att allt kommer gå och helvete och att någon kommer bli sur/ledsen. Jag tycker inte om att göra folk besvikna, men detta kan jag ju varna om redan innan. Det blir nog bra.

Man måste ju utmana sig själv precis som Sara hade skrivit i sin blogg. Ett bra inlägg och det fick mig att tänka till. Man måste våga anta utmaningar ibland, livet blir så galet tråkigt annars... och man lär sig ju utav sina misstag.

What doesn't kill you makes you stronger, right?
pussen.

Roy och Roger



- Vad tråkigt att Roj och Roger måste dela dator.
- Vadå, måste de?
- Ja, Roj och Roger har ju en mac ihop...

Det får avsluta denna duktiga dag, nu ska jag sova!
pussen.

Den eller den?

Vilken tycker du bäst om?



Färgat glas med svartvit bakgrund



Hela bilden i färg men med lite kornig stil


(älskar att man ser hur vattnet virvlar i glaset!)

Så, vilken gillar du bäst? :)
pussen.

Duktig sjukling

Jag måste erkänna att jag känner mig riktigt duktig just nu!

Jag är sjuk och jag är ensam hemma.
Mamma och pappa är på fest hos pappas kompis som fyller år, tror dock att dom kommer hem snart :)
Jag blev i vilket fall som helst befallen utav storasystern tidigare idag, att plocka ur diskmaskinen, vilket jag under bittert muttrande faktiskt gjorde!

DUKTIGT!

Sen drog även syrran iväg och kvar är jag med min lilla hund. Har hunnit med att titta igenom alla inspelade The Hills avsnitt (och även försökt radera dom så man får plats för att spela in nytt. Försökt? Ja, det ville ju inte funka!!).
Sen gjorde jag mig lite mat. Potatisbullar och bacon. Var även nyttig nog att äta lite roucola (stavning) och gurka till.

DUKTIGT!

Sen plockade jag in i diskmaskinen, torkade på bänken och spisen i köket. Plockade undan smuttstvätten i mitt rum.
Flyttade in i vardagsrummet där jag vek alla filtarna fint, plockade ner saker i lådorna och ställde in filmerna i DVDfacken.
Efter det tittade jag till och med om det fanns något jag kunde slänga in i tvättmaskinen åt mig och syrran, men vågar inte ge mig på färgindelning då något (med min vanliga tur) lär gå åt helvete ^^

DUKTIGT!

Nu ska jag nog faktiskt damsuga lite i huset och lyssna på musik.
Efter det lär jag väl hitta något mer att plocka undan...
jag tror att det finns en liten anledning till varför jag fick det här rycket.
Jag behöver pengar! Och pengar får man genom att jobba. Och jobba gör man när man är vuxen och då måste man vara mogen. Så jag har helt enkelt varit mogen och hjälp till hemma!
Kanske dags att sätta planerna i verket och leta efter ett jobb? Det finns ju så mycket jag skulle vilja köpa just nu!

Aja, back to business!
pussen.

a glass of water

Fotade faktiskt lite tidigare idag! :D

Till de här bilderna använde jag:
- ett grönt coca-colaglas
- ficklampan på mobilen
- guldigt inslagspapper
- min gråa vägg som bakgrund
- soda streamat vatten





Bild 1 - Häller i soda streamat vatten i glaset.
Bild 2 - I glaset med ficklampan under glaset.
Bild 3 - Samma bild som Bild 2, dock mindre och med mer svart på sidorna. Texten = "It's what's inside that makes the difference".

Så, vad tycker ni om dom? Vilken gillar du bäst?
pussen.

Avenged Sevenfold - Dear God

Så sjukt fin låt.



Det regnar sjukt mycket,
så jag ska nog ta och fota lite nu.

Får hoppas att det blir någon bra bild!
pussen.

We don't have eyes in the back...

...because we're supposed to look ahead and leave our passed behind.


En läsk-ig bild

Ha-ha, vad kul man kan vara va?? ;)



Blev ganska nöjd med den trotts att det är en så pass enkel bild :)
pussen.

Efter-skolan-plugg

Såklart var det inget fel på datorn, utan bara jag som lackade lite alltför lätt då jag är trött på att allt ska knasa sig med den här datorn!

Trött på laptop!!


Men snart kommer den nya datorn :D

Här kommer i alla fall en tråkig liten samling bestående av tre tråkiga bilder på mina pluggböcker.
Bilderna är från i Onsdags (Torsdags?) eftermiddag då jag, Malin, Tove, Tess, Maddie och Gustav bestämde oss för att stanna kvar i skolan och göra engelska- och matteläxan tillsammans. Det tog tre timmar och folk ropade mitt namn så jag trodde att mitt hjärta skulle stanna... eller att jag åtminstone skulle börja blöda näsblod xD HAHA!

Men kul hade vi!
(svårt att ha inte-kul i skolan och speciellt med er guys!)
Sötast var nog Malin som inte hängde med för fem öre under matteräknandet. När hon äntligen lyckats rita av mitt träddiagram (som hon inte precis fattade, men anyway ;D ) går jag och slänger det i papperskorgen för vi kom på att vi inte behövde göra ett träddiagram till det talet.
Det förskräckta pipet... "HAR SARA GJORT FEL!?" med en röst som var så ljus att den skar sig... det pipet kommer jag aldrig glömma!
Jag skrattade så jag vek mig, de andra asgarvade och Malin blev så förbannad och skrattade så mycket så hon grät xD




Pluggpluggplugg...



Haha, bildbevis på att Malin skrattade/lackade så mycket så hon grät ^^

Ska lägga in en bild från kameran i datorn nu, sen slänger jag ett öga på den och kanske trixar lite smått med den.
Slänger upp den när den är klar! :)

Ching-a-ling sålänge!
pussen.


WHAT THE!?!?

Vafaaan!! Jag blir så grymt förbannad!
Här börjar jag redigera bilder och grejer, och vad dyker upp då om inte denna lilla dumma skylt!!!



Tycker fan jag förtjänar en ny dator nu!
pussen.

MorrnMorrn!

Forfarande förkyld. Lär nog vara så ett tag nu.

Ska sätta mig ner och digga The Sweet - The Ballroom Blitz och redigera ett fåtal bilder nu.
Lyssna på den sålänge ni med så kommer bilderna strax ;)



Kan man bli något annat än glad av den? ;)
pussen.

Dagens

Seriöst, jag är astrött.

Slänger upp en bild á dagens outfit, haha! Sedan kör jag även en Dagens-lista. Trevligt? Let's hope so! ;)



Kläder: Svart hiphopkeps, långt svart linne, röd-vit rutig skjorta, "baggy"jeans (+ vita converse).
Smink: Basic... foundation och mascara.
Frisyr: Flätor under kepan.

Låt: Missy Elliot - Ching-a-ling (remix) eller The Sweet - The Balroom Blitz.

Mat: Lunch = Tortelini Middag = Räkgryta.
Köp: Inget.... är pank.
Humör: Ganska dämpad. Håller på att bli sjuk och var på dåligt humör pga gårdagens händelser...

Roligaste: Biobiljetttteeeeer!! (+ att jag enligt statistik går på det bästa gymnasiet i länet... typ ;) höhö!)
Tråkigaste: Sjuuuuuk!


Liar liar

Jag ljög. Jag åt. Jag ska titta på film nu... den där med Jack Black (den cooooola!) typ... Min stora kärlek eller dylikt...
sen ska jag fixa med bilder, oke!? (eller ta en promenad... we'll see!)

Det får duga...
pussen.

Bad news

Dessvärre och jag gått och blivit förkyld, så det blir nog dessvärre ganska glest med uppdateringar i några dagar (kanske!).
Ska dock ladda in lite bilder från kameran nu, så ska väl slänga ett öga på dom och kastar kanske upp någon här sen.

Good?
pussen.

Björn Gustafsson

Jag älskar den här ramsan som han har ringt in till SWEbuss som liten!

Han var kung redan då alltså ;D hahaha!



Hahaha, hela intervjun får ni också:



"om man skämtar om när man våldtog en kanelsnäcka då är det nån som är sur för att den har bakat kanelsnäckor.."

Han är så sööööööt <3
pussen.

Kliiiii

Nej, nu kliar det för mycket i näsan och halsen. I'm off to bed tidigt for the first time in a very long time!
Tror Mårten får följa med mig till skolan imorgon. Kan ju fota när jag och Malin pluggar :)

sov gott sötnosar!
pussen.

LekOnsdag

Idag har det varit lekdag hela dagen i skolan.

Tove hade gått nästan 40 minuter för tidigt på bussen på grund av missförstånd, så dagen började med att jag gick ner tidigt till bussen och in i centrum med henne. Där köpte vi mjukglass till frukost :D

Kommer till skolan klädd i mjukiskläder, gör saker som gubb-/kärringkånk, filmquiz, pictunary osv...
Vi kom på delad första plats med min sysslings klass (M1B), så deet fick avgöras med ett gubb-/kärringkånksrace inför alla elever. Jag blev lyft även denna gång utav Felicia (grymt duktig!) och VI VANN!!
Förra lekdagen var när vi gick i ettan... den dagen var det den så kallas Dragons cup (fotbolls turnering) och vi gick in och vann mot lärarna på straffarna och vann sedan hela skiten!
Det var första gången några ettor vann.
Min klass är bäst, jag vet.

Så nu ska vi alla få en varsin biobiljett! :D
Skitbra nu när jag knappt har några pengar!

Kul dag rakt igenom bortsett från min dumma hals och näsa som kliar :(

Imorrn är det kort dag i skolan. Matte och Svenska innan lunch, Historia efter... sedan ska jag stanna med Malin ett tag är det tänkt och jobba lite med en engelskaläxa. Vi är allt bra duktiga vi!

Nog från mig!
pussen.


Vaxa benen

Ajajaj, det var andra gången jag provade att vaxa benen nyss. Gjorde inte ens klart det.. drog typ tre dag på varje ben.
Gjorde nästan lite mer ont än förra gången. Inte för att det gör sådär olidligt ont, men tycker inte det funkar så bra på mig, och det svider lite efter och blir lite rött så jag pallar inte.
Ska duscha nu!



No more veetwax for me!
pussen.

Amy Macdonald

Såg nyss en trailer för tjejen Amy Macdonald som tydligen har gjort succé och blablabla, checkade in en låt på youtube och man, i like it! :)



Vad tycker du om den?
pussen.

Blond ton

Igår höll ju jag på med lite fiffel.

Jag tonade håret ljusare, moaha! :D

Ungefär såhär vart resultatet... är ganska nöjd. Vill tona det en gång till. Jag vill vara ljushuvud nu ett tag då jag haft det bruntonat i mer än ett år.



Måste bara lägga upp den här bilden också. Munnen vart så jäkla grotesk, haha! xD



Vad tror ni, passar jag i ytterligare lite ljusare?
pussen.

fucktard

Sorry för rubriknamnet men fucktard är verkligen ett jävligt bra ord. Användbart och snyggt.
Jag menar... titta på det... läs det... säg det... det är fan i mig ett snyggt ord!
Jag gillar't!



Nu SKA jag FAKTISKT duscha, haha!
pussen.

i Visby

Här kommer en favoritbild i från Visby som jag inte publicerat ännu.



Vad tycks?
Jag gillar den för att jag fått med lite utav alla de underbara rosorna och samtidigt att Ringmuren syns lite oskarpt i bakgrunden :)

Nu, duscha!
pussen.

Decoy langar bild!

Langar upp en bild jag fixade med igår innan jag drar ut.



Tycker det ser ut som ett vykort :)

Vad tycker du om den?
pussen.

Händelsen under gårdagens springtur

När jag var ute och sprang igår hände det en grej.

Jag sprang längs en väg och såg ett litet råddjurskid stå och vänta och sedan halta långsamt över vägen. Sedan när den kommit över vägen stod det liksom och kollade åt ett håll och när en bil körde emot den vart den så rädd så den halvt tummlade ner i diket. Jag trodde den lilla stackaren hade brutit benet och sprang därför hemmåt. När jag kom hem berättade jag det för mamma och pappa, som ringde vildvårdarna. Min systers gamla klasskompis pappa kom och jag, mamma och han tittade i diket.
Precis innan han kom såg jag och mamma ett rådjur springa upp ur diket, fast denna sprang som sagt.

Håller tummarna för att det var samma rådjur så att det alltså inte var något fel på den... så den lilla stackaren inte ligger skadad någonstan :(

Dagen i skolan har varit kanon. Två Rörlig bild lektioner som sagt och under den sista lektionen blev vi indeöade i grupper igen och ut och filma. Denna gången skulle vi filma med ett ordspråk som symbol.
Min grupp var lite galna. Jag och Tove sprang och köpte glass och Simon hade toxryck och maddie var en glad liten sötunge.
Sista tagningen ledde till att Simon skrek: "men hur fan ska jag kunna gråta!?!?!?" in i kameran vilket ledde till mycket garv :D
Mja, vi får se hur den blev. Kul hade vi i alla fall :) (bortsett från allt glasskladd ;) haha!)

Ska ut och springa nu.
pussen.

In school

Har haft första blocklektionen i Rörlig bild idag. Har nyss ätit lunch och ska snart tillbaka till samma klassrum och samma lärare för en till lektion i samma ämne. Nu ska vi dock kolla på våra egna filmer från förra veckan, skitskoj!
Sen ska vi även filma om ett ordspråk... typ. Skoj!

Aja här får ni en låt!
(det här inlägget är till Tess som nyss blev medlem på bloggkoll. Woopwoop!)



But I'm not a slave to a god
That doesn't exist
But I'm not a slave to a world
That doesn't give a shit

Ha en fortsatt bra dag i skolan!
pussen.

Fixning af designen ;)

Ska försöka fixa kommentars-saken på bloggen nu. Har för mig att man inte kan se texten som folk kommenterat då den har samma färg som bakgrunden. Är dock sämst på att hitta koderna som gäller för dom grejerna :S

Men med designadinblogg blir det säkert bra :)


Efter att jag fixat det ska ni få veta en liten sak som hände när jag var ute och sprang tidigare ikväll, och sen slänger jag även upp en bild! :)

Därefter sker fler skojigheter, men dom får ni som sagt veta om imorrn ;)


Stay tuned people!

pussen.




EDIT: Färgen på texten till era kommentarer vill inte ändras... någon som skulle kunna hjälpa mig eller som tror sig veta vad som är fel? Blir superglad för hjälp!

H*lvete

Jag var bara helt tvungen att förstöra en kanonkväll genom att att göra något jag inte gjort på flera månader... ibland är jag bara alltför duktig!



Me at The Vocie 08
pussen.

Little girl little girl you should close your eyes





Jag vill ha gröna ögon! Skulle jag passa i det tycker du?
pussen.

Wohej biffen!

Jag tycker om min mamma. Och pappa.

Wohej, vilken bra dag!

Hade bara en INDlektion idag. Persa var sjuk så det vart ingen webbdesign vilket iof var lite synd men ändå skönt. Slutade alltså redan vid 20 över 11. Hade 2½ timmes lektion, sen drogs det till donken där en glass och en chicken burger köptes. Sen heeeem....
sen... eeh ner till centrum och fixade lite stuff med mamma (ni får veta imorrn, höhö!) och nu ringde pappa och sa en nice sak som ni också får veta om imorrn ;) ...huhu... decoy is very hemlighetsfull idag!
Nu ska jag nog läsa lite blogginlägg och sen glo på ett avsnitt av The Hills.

Grattis en än gång till Tess som blev dubbelfaster igårkväll!! (hennes brorsa fick sin andra lilla dotter med sin flickvän! :D skoj!!)
pussen.

INDval

Ohmy, första lektionen jag har i individuella val. Har valt att ha grafisk kommunikation B på morgonen hela 2an och Webbdesign fortsättning på eftermiddagen första terminen. Ljudteknik A på eftermiddagarna andra terminen.
Vill egentligen ha Foto B hela året men det går inte. Suck...

Aja, nu kommer läraren!
pussen.

RSS 2.0