MALIN 19 ÅR

Yes, i Tisdag blev lilla (eller ah "lilla") Maluuwkorwen 19 hela år.
Jag och Tove hade bestämt oss för att fixa en liten överraskning för att fira vår lilla määähn. Vi ljög om att vi skulle fira Malinen med middag hemma hos mig och på det skulle det bara bli film och mys. Hihi, ja jo tjena ;)

Runt klockan 6 började folk från klassen + Cash droppa in. Tacos fixades ihop och presenterna började fixas.
När jag och Tove gick ner för att möta födelsedagsbarnet nere vid tåget, gömde sig dom andra här hemma.
Malin blev tydligen "skrämd som en åsna" som hon själv sa det, när folket hoppade fram och överraskdade henne när hon höll på att ta av sig jackan i hallen :D Så det vart ju lyckat!

Efter det blev det middag + glass.
Känns som om vi köpte lite mycket mat kanske? ;) Haha, men vad gör deeeet liksom :P Malin fick sina presenter (en tisha som vi hade skrivit på och en bandana som det stod "Neger<3" på (det är hennes smeknamn dårå, eftersom hon alltid blir så himla brun på sommaren!).

När vi var klara med ätandet tog vi tåget till TC.
Tegel hela kvällen och skaka rumpaaaa!!
Kul var det och det var stööört mycket människor man kände igen. Träffade många gamla vänner och bekanta som jag hann hälsa på, vilket var superkul :)

Jag, Felicia och Tom stannade kvar till kvart i 2
(då sista bussen hem gick 5 över 2). Vi dansade i princip heeela tiden. Tom och Sebbe föredrog ena "dansgolvet" där stämningen var hur skön som helst. Gammal musik som "Barbie girl" och "i love rock'n'roll" spelades och folk sjöng med som bara fan och hoppade och dansade tätt ihoptryckta.

Felicia föredrog dock det andra, "egentligen riktiga" dansgolvet med nyare lite mer pumpad musik. Jag själv gillade båda. Gillade stämningen i ena rummet och lamporna, dunket och rökmaskinen i det andra :D haha, så det blev att springa lite emellan så alla vart nöjda och glada!

Väl hemma åt Tom och Felicia glass
(klockan 3 på natten, smask) medan jag bara kunde sitta med ett glas vatten och försöka svalka min lilla stackars hals och mun (tappade rösten under kvällen, eller blev i alla fall superhes vilket var rätt kul, haha. Mycket sjungande blev det liksom ;) Men det är nice!)

Själv tycker jag kvällen vart lyckad. Malin verkade nöjd och glad, Tegel vart superkul och på det träffade man som sagt människor man inte sett på hur länge som helst :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0